سلام میخواستم یه مودم بخرم شما کدوم مدلو پیشنهاد میکنید که سازگاری داشته باشه با شاتل ترجیحا وایرلس باشه
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام میخواستم یه مودم بخرم شما کدوم مدلو پیشنهاد میکنید که سازگاری داشته باشه با شاتل ترجیحا وایرلس باشه
ممنون
من 128 اكو دارم.از 8 گيگم 45 درصد رو مصرف كردم.دانلود شبانه به ندرت دارم!
1.مي خواستم بدونم اگر شروع به دانلود شبانه كنم و به 100 درصد برسم سرعتم پايين مياد؟
2.در حالت عادي و بدون دانلود شبانه وقتي به 100 درصد ميرسي يعني ميزان گيگ دانلوديت تموم شده؟
با تشكر
سازگاری ای وجود نداره.
بودجه شما چقدره؟ اگر مشکلی ندارید ASUS بگیرید.
من شاتل ندارم ولی یه سوال دارم
این جریان 100 درصد دانلود که اشاره میکنین چیه که بعد اون سرعت کم میشه؟
منظور 100% محدودیت ترافیک ماهیانه ست.
سلام دوستان
تقریبا 10 روز پیش از دفتر مرکزی شاتل با من تماس گرفتند و بابت هدیه تولد قرار شد به ترافیک دوره جدیدم که شروعش از 14 بود اضافه بشه ، اما هیچ خبری شد ، با تهران چت آنلاین داشتم گفتند با نمایندگی شهرستان صحبت کنین ، با نمایندگی شهر خودم هم صحبت کردم ، گفتند این مسایل به تهران مربوط میشه و ما نمیتونیم کاری کنیم ، دوستان چه راهی پیشنهاد میدهد ؟![]()
سلام / یاعلی
دوستان شاتل شبانه هاش چه جوریه برای شما
مال من 3 تا 8 کار میکنه
و اگر چند روز هم استفاده کنم 3-4 روز محدودم میکنن
محدودیت حجمی؟ تا چقدر دان کنی شامل این محدودیت میشی؟
سلام دوستان شاتل هم چیز بدی نیست . بهتره تو نظرسنجی هم اضافه بشه .
1-دانلود شبانه درصد شما رو جلو نمیبره که بخواد به 100 برسه.من 128 اكو دارم.از 8 گيگم 45 درصد رو مصرف كردم.دانلود شبانه به ندرت دارم!
1.مي خواستم بدونم اگر شروع به دانلود شبانه كنم و به 100 درصد برسم سرعتم پايين مياد؟
2.در حالت عادي و بدون دانلود شبانه وقتي به 100 درصد ميرسي يعني ميزان گيگ دانلوديت تموم شده؟
با تشكر
2-آره
این 100% که سرعت رو کم می کنه برای سرویس های مثلا نامحدود ART هست . مثلا 18 گیگ برای سرویس ART1 در ماه می تونی دانلود کنی. به 18 برسی بعد اون سرعتت از دایال آپ بدتر میشه.من شاتل ندارم ولی یه سوال دارم
این جریان 100 درصد دانلود که اشاره میکنین چیه که بعد اون سرعت کم میشه؟
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)