تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3165 از 3347 اولاول ... 21652665306531153155316131623163316431653166316731683169317532153265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,641 به 31,650 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

معمولا چند روزی صبر میکنم تعداد دانلودا جمع شن, یه جا با اون 20گیگ ساعتی 900تومان صبحها زود دانلود میکنم
    اینجوری ماهی ده پانزده تومان بیشتر خرجم نمیشه, برای ایمیل, واتسپ, وبگردی ماهی 5 گیگ برام بسه
    dsl به ندرت روشن میکنم, اما الان منصفانه200gb تا 1tb قیمت مناسبه بازم استفاده میکنم
    کاش ایرانسل هم از این طرحها بیاره, عالی میشه
    Last edited by dadash42; 30-12-2017 at 07:03.

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با گوشی از بسته های شبانه استفاده میکنم.
    تا الان مشکل شما پیش نیومده برام. ولی اندک دفعاتی شده که بسته ۶۰ گیگ سر ۴۵ گیگ قطع شده. به نظر خودم باگ ه نرم افزاریه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
    شما تا الان تونستی بیشتر از 45 گیگ بگیری؟
    برادر ایرانسل بسته 60 گیگش بیشتر از 44 گیگ اینا نمیتونی دانلود کنید بهشون هم میگی همچین چیزیو انکار میکنن و میگن 60 گیگ رو مصرف کردی
    همون لحظه برنامه ایرانسل من رو باز کنی کل حجم رو زده 76 گیگ مصرف رو زده 60 گیگ حجم باقی مانده زده 15 گیگ
    حالا شاید بعضی ها بگن همین 44 گیگ هم دانلود کردی باید خدا رو شکر کنی خیلی ها همینم نمیتونن بگیرن ولی مشکل اینجاست یکی مثل من سرعت دانلودش خوبه به جای اینکه 2 تمن بدم بسته 3 ساعته رو بگیرم که بعد 2 ساعت و دانلود 44 گیگ قطع بشه اگه میدونستم اینطوریه 1500 تمن میدادم بسته 2 ساعته رو میگرفتم که 40 گیگ دانلود کنم حداقل هم میدونم از 6ماه پیش این باگ رو داشته سرشونم کردن زیر برف مشکل رو قبول نمیکنند.
    هم اینکه اگه بسته دیگه ای داشته باشم و روی دانلود 60 گیگ حساب کرده باشم بعد دانلود 44 گیگ از بسته روزانم استفاده میشه.

معمولا چند روزی صبر میکنم تعداد دانلودا جمع شن, یه جا با اون 20گیگ ساعتی 900تومان صبحها زود دانلود میکنم
    اینجوری ماهی ده پانزده تومان بیشتر خرجم نمیشه, برای ایمیل, واتسپ, وبگردی ماهی 5 گیگ برام بسه
    dsl به ندرت روشن میکنم, اما الان منصفانه200gb تا 1tb قیمت مناسبه بازم استفاده میکنم
    کاش ایرانسل هم از این طرحها بیاره, عالی میشه
    هر روز صبح بین ساعت 5 تا 6 صبح می تونید بسته 1 گیگ 1 ساعته رو رایگان بگیرید بین ساعت 6 تا 7 صبح هم با قیمت 50 تمن میتونید بخرید.
    Last edited by hassanshaikhi; 30-12-2017 at 08:30.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوست عزیز اخه روتر و مودم به کار من نمیاد زیاد
    واقعیتش من ADSL دارم و شبانه رایگان داشت و دانلودامو تو اون تایم میکردم بعد تعرفه های جدید شبانه رایگان حذف کرد و دیدم بهترین راه اینه که مثلا هفته ای یه بار همه دانلودامو جمع کنم و با این بسته های نامحدود ایرانسل انجام بدم . ولی برای بار اول که هفته پیش تست کردم با اینکه تو نرم افزارش زده بود 40 گیگ میشه دانلود کرد ولی دو گیگ که رسید دیگه هی قطع و وصل شد و منم کل بیخیال دانلود شدم .ایا بقیه دوستان هم با گوشی از این بسته ها استفاده میکنن بعد دو گیگ قطع میشه ؟
    .حالا این مودمش چنده قیمت ؟
    نه من از گوشی استفاده نمیکنم فقط از روتر به همراه پرو ک سی ست شده چه در روتر و چه در گوشی و تبلت استفاده می کنم و خیلی هم راضیم البته ایرانسل بدون پرو ک سی به درد نمیخوره یعنی هزینه پرو ک سی مرغوب خارجی هم متحمل می شوم.
    با پرو ک سی سرعت تا 50 مگ میرسه بدون اون 5 مگ

بستگی داره من ADSL داشتم بوسیدمش گذاشتم کنار که اینترنت کم سرعت 16 مگی استفاده نکنم الان 3 ماهه 110 میدم ایرانسل با هزینه های شبانه 1 تومانیش بعضی روزها, واقعا عالیه اگر در اینده ارزون کنه که عالی تر میشه
    مودم adsl رو فروختم و دیگه دنبال اینترنت خط تلفنی و مشکلات احمقانه اش دیگه نیستم

اما وضعیت من ممکنه با شما فرق کنه شما کیفیت و سرعت و دکل و...در خونه خودتو فقط باید چک کنی

4. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما تا الان تونستی بیشتر از 45 گیگ بگیری؟
    برادر ایرانسل بسته 60 گیگش بیشتر از 44 گیگ اینا نمیتونی دانلود کنید بهشون هم میگی همچین چیزیو انکار میکنن و میگن 60 گیگ رو مصرف کردی
    همون لحظه برنامه ایرانسل من رو باز کنی کل حجم رو زده 76 گیگ مصرف رو زده 60 گیگ حجم باقی مانده زده 15 گیگ
    درسته. این باگ چه عمدی چه سهوی وجود داره و بسته ۶۰ گیگ دقیقا روی ۴۵ گیگ قطع میکنه ولی برای من همیشه این باگ پیش نمیاد. مثلا چند شب قبل یه بسته ۳ ساعته گرفتم روی ۴۵ باگ خور شد. پشتش یه بسته ۳ ساعته دیگه گرفتم تا ۶۰ گیگش کامل کشیدم ازش.
    حالا شاید بعضی ها بگن همین 44 گیگ هم دانلود کردی باید خدا رو شکر کنی خیلی ها همینم نمیتونن بگیرن ولی مشکل اینجاست یکی مثل من سرعت دانلودش خوبه به جای اینکه 2 تمن بدم بسته 3 ساعته رو بگیرم که بعد 2 ساعت و دانلود 44 گیگ قطع بشه اگه میدونستم اینطوریه 1500 تمن میدادم بسته 2 ساعته رو میگرفتم که 40 گیگ دانلود کنم حداقل هم میدونم از 6ماه پیش این باگ رو داشته سرشونم کردن زیر برف مشکل رو قبول نمیکنند.
    هم اینکه اگه بسته دیگه ای داشته باشم و روی دانلود 60 گیگ حساب کرده باشم بعد دانلود 44 گیگ از بسته روزانم استفاده میشه.
    همینطوره. این باگ چه عمدی چه سهوی شده مشکل دانلود شبانه. که متاسفانه حاظر هم نیستن قبولش کنن و بهانه میارن. با اینکه کاملا مثل روز روشنه بسته ۴۵ گیگش بیشتر مصرف نشده.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
    Last edited by h_gh_gamkhor; 30-12-2017 at 14:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام دوستان، اینترنت ایرانسل توی منطقه ما خیلی افتضاح شده، چندبار زنگ زدم پشتیبانی، هردفعه فرداش زنگ زدن گفتن حتما بررسی می کنیم و خیالتون راحت باشه، آخرشم هیچکار نکردن. حالا میخوام بدونم برای این میشه از ایرانسل به 195 شکایت کرد؟ 2تا بسته 42 هزار تومنی روی دو تا سیمکارت دارم که عملا با این سرعت دیگه نمی تونم استفاده کنم.
    توی 195 نمی شه به خاطر آنتن ندادن شکایت مطرح کرد چون اگه محلتون آنتن دهی نداره دلیلی نداره که ازشون سرویس بگیرید وزیر گفته قراره سامانه ای هم برای شکایت از عدم آنتن دهی ایجاد بشه که باید دید این اتفاق می افته یا نه الان تنها راه همینه که زنک بزنید 700 شکایت کنید به بقیه افراد محل زندگی هم بگید زنگ بزنن هرچی مقدار زنگ خور بیشتر باشه سریع تر رسیدگی می شه

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

7. 2 کاربر از esmiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هر روز صبح بین ساعت 5 تا 6 صبح می تونید بسته 1 گیگ 1 ساعته رو رایگان بگیرید بین ساعت 6 تا 7 صبح هم با قیمت 50 تمن میتونید بخرید.
    این طرح ها تو نرم افزار ایرانسل من هست ؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این طرح ها تو نرم افزار ایرانسل من هست ؟
    بله توی ایرانسل من هست قسمت "پیشنهاد های شخصی شما" اسم بسته 1گیگ برای این ساعت هست که با توجه ساعت قیمت بسته فرق داره که ساعت 5 تا 6 صبح رایگان میشه.

10. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

توی 195 نمی شه به خاطر آنتن ندادن شکایت مطرح کرد چون اگه محلتون آنتن دهی نداره دلیلی نداره که ازشون سرویس بگیرید وزیر گفته قراره سامانه ای هم برای شکایت از عدم آنتن دهی ایجاد بشه که باید دید این اتفاق می افته یا نه الان تنها راه همینه که زنک بزنید 700 شکایت کنید به بقیه افراد محل زندگی هم بگید زنگ بزنن هرچی مقدار زنگ خور بیشتر باشه سریع تر رسیدگی می شه

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
    اول برسی کن بعد بگو نمیشع
    من از همراه اول شکایت کردم، فرداش کارشناس اومد، با دستکاری انتن، کاری کرد که مشکل مکالماتم کامل حل شد

12. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینترنت ایرانسل از حدود ساعت 9 شب در بیشتر شهرهای لرستان قطع شده....

14. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

برای منم اصلا 4g نمیشه همش رو 3g هستش نت هم اصلا روشن نمیشه
    فکر کنم دارن کرم میریزن :+

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •