کسی نیست اطلاع داشته باشه؟
سلام من همون جا دوره کد بودم و هفته ی دیگه هم تموم میکنم حضورتون رو کی اعلام کردن تو برگه امریه؟ سوالاتو از من بپرس.
دوستان سلام
آموزشی بنده تموم شد برگه تقسیمم زده آجا_آج
با توجه به اینکه من نیروی زمینی آموزشی بودم آیا برای ادامه خدمت در ستاد مشرک ارتش در چهارراه قصر لباس رو عوض کنم؟رنگ لباس چیه؟تشکر فراوان
دوستان سلام
آموزشی بنده تموم شد برگه تقسیمم زده آجا_آج
با توجه به اینکه من نیروی زمینی آموزشی بودم آیا برای ادامه خدمت در ستاد مشرک ارتش در چهارراه قصر لباس رو عوض کنم؟رنگ لباس چیه؟تشکر فراوان
سلام دوستان
منم افتادم تیپ 116 پیاده مکانیزه سرلشکر علی صفوی اج قزوین
کسی اطلاعاتی داره به ما بده .تشکر
من برج 10 فرستادم دفترچه
اعزام برج 2 خوردم
برج 2 رو کردن 3
3 رو کردن 4
الان رفتم پلیس +10 اعزاممو کردن برج 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من برج 4 رفتیم که اعزام شیم کچل کردیم کارو زندگیو ول کردیم که بریم خدمت!!! حالا 3 ماه عقب انداختنش!!!!!
دو سال اونجا باید بدبختی بکشیم 6ما هم اینجا نزدیک 3سال از زندگی جون 22 ساله اماده به کار رو تباه کردن بعد انتظار دارن کمبود ازدواج زاد ولد بیکاری فقر بدبختی کم شه!!!!!!!!
کجای دنیا با بهترین سال ای زندگی جون مملکت اینجوری بازی میکنن؟ من ماهی 2تومن درامد داشتم ول کردم واسه ادامه تحصیل برم خدمت حالا از برج 10 من الافم دو سال باید با ماهی 50تومن کنار بیام!!!
صدامونم به هیچا نمیرسه بدبختی
سلام من اموزشی 01 تهران بودم و امریه را که گرفتم یگانمو زده تیپ 72 پیاده مکانیزه اندیمشک-دوکوهه رسته: اداری پرسنلی کد:اموراداری
میخواستم ببینم چجور جاییه؟ و اینکه رسته اداری پرسنلی چجوره خوبه؟ اونجا راحتم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
Last edited by mmsh13; 24-06-2015 at 13:48.
جایی که ما هستیم هرکیرو میخوان بترسونند میگن میندازیمیت دو کوه.
رسته واقعا اهمیتی نداره چی باشه. هر جا تو یگان نیرو کم باشه میری همونجا. قانونی وجود نداره
لباس فصل باید بگیرید. که یک شلوار یشمی با پیرهن خاکستری و کلاه سیاه هست و کفش معمولی نظامی. بهترین لباس است.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)