با گوشی از بسته های شبانه استفاده میکنم.
تا الان مشکل شما پیش نیومده برام. ولی اندک دفعاتی شده که بسته ۶۰ گیگ سر ۴۵ گیگ قطع شده. به نظر خودم باگ ه نرم افزاریه.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
با گوشی از بسته های شبانه استفاده میکنم.
تا الان مشکل شما پیش نیومده برام. ولی اندک دفعاتی شده که بسته ۶۰ گیگ سر ۴۵ گیگ قطع شده. به نظر خودم باگ ه نرم افزاریه.
با سرعت چند دانلود میکنید شما ؟
سرعت دانلود بستگی به چند تا چیز داره :
۱. سروری که ازش دانلود میکنی که چقدر قوی باشه.
۲. شبکه چقدر پهنای باند داشته باشه که خوشبختانه محله من هنوز انگار کاربر زیاد نیست و سرعت دانلودم بالاست. تا ۱۶ مگابایت نهایت سرعت دانلودم بوده ولی معمولا روی ۱۰ تا ۱۲ میچرخه.
۳. گوشی cat 6 باشه که گویا بهتر از cat 4 هست.
سرعت دانلود من چقدر پایینه پس
بین یک تا دو مگ هست الان ده دقیقه گذشته از دانلودم حدود یک و نیم گیگ گرفتم با اینکه از سرورای داخلی مثه سافت 98 و یکی دو سایت دیگه گذاشتم و دانلود همزمان 10 فایل هم زدم با idm که دیگه نهایت سرعت بده
منطقه 8 تهران میشینیم که طبعا باید سرعت حداقل دو سه مگ بده . چطور اینقدر پایینه ؟من حتی نهایت با همین سرعت هم دانلود کنه تا اخر ساعت 3 مثلا 8 گیگ اینا بگیرم .![]()
من سرعت 4G+ رو گفتما. شما الان روی گوشیت چی نشون میده ؟ H+ یا 3G یا 4G ؟
۱.۵ مگ که سرعت ۳ جی هست.
خیلی کمه. من زمانی که شبکه مثل مال شما ۴جی بود ۵ تا ۶ مگ سرعت دانلودم بود.
۴جی پلاس که دیگه بالاتر هم رفت. شما مدل گوشیت چیه و یه نکته اینکه جاهای مختلف اتاق چک کن شاید سرعت فرق کنه.
مدل گوشیمSamsung Galaxy S7 edge
والا من تازه این سیمکارت ایرانسل گرفتم زیاد تست نکردم سرعتشو ولی بیرون هم یکی دو بار تست کردم نهایت سرعت همین یک و نیم دو بوده .
والا همین سرعت دو ثابت هم میداد خوب بود . یهو 2 هست میره 700 k بعد میره 2.3 میاد پایین و به همین منوال ادامه داره
الان چجوری 4g پلاس کنم؟
البته من همین سرعت و هم راضیم ازش تو این اوضاع بی اینترنت شبانه ولی خوب وقتی میبینم تو نرم افزار مای ایرانسل میزنه حجم کل بسته 40 گیگ ولی مثلا من 10 گیگشو میتونم نهایت دانلود کنم خود به خود فشار میاد بهم که چرا 30 گیگ کمتر از چیزی که میتونستم دانلود کردم![]()
Last edited by Greedy; 30-12-2017 at 02:58.
گوشی شما cat9 هست. یعنی قوی تر از گوشی من حتی [emoji16]
۴جی پلاس تنظیمات نداره بستگی داره که توی محدودش باشید یا نه . همین که ۴جی هست یعنی تنظیمات گوشی درسته.
فقط یه چیزی رو چک کنید. توی بخش mobile networks و بعد access point names برید داخل irancel-gprs و چک کنید جلوی پراکسی ( proxy ) خالی باشه. عددی نوشته نشده باشه. اگر هست پاکش کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید و بیاین بیرون.
اشکالش اینه همش باید حجم بگیری من روزا زیاد استفاده دارم شبانه بدردم نمیخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)