تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3164 از 4105 اولاول ... 216426643064311431543160316131623163316431653166316731683174321432643664 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,631 به 31,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مانی جان میدونی چیه دقیقا؟
    جوریه که میخوان برن نظام وظیفه استان با خواهش و التماس از رییس نظام وظیفه معافیت رو بگیرن هرجوری شده!
    ایا تشخیص جناب سرهنگ در این صورت فرار از خدمت یا ترس از خدمت نمیتونه باشه؟ راستش به نظر خودم این کار خوب نیست...
    Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    هر معافیتی بر اساس یند و تبصره خاصی است و قانون دارد، همین طوری نمیشه هر کسی رو معاف کرد سرهنگ از طرف خودش که حق تصمیم گیری شخصی ندارد یعنی هیچ فردی با همچنین مقامی ریسک نمی کند که بعد ها به جرم سو استفاده از درچه و نغوذش متهم می شود و سر و کارش با دادگاه نظامی .طرق با بیماری اشکار و مشخص به کمیسیون می رود اگر معاف از رزم بگیرید خیلی خوش شانس است، همجنین چیزی نداریم که به کسی به خاطر ترس معافیت بدهند، کل خانواده که نه کل اقوامش رو هم جمع کند سرهنگه شاید چهار تا حرف نامربوط هم حواله انها کند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هر معافیتی بر اساس یند و تبصره خاصی است و قانون دارد، همین طوری نمیشه هر کسی رو معاف کرد سرهنگ از طرف خودش که حق تصمیم گیری شخصی ندارد یعنی هیچ فردی با همچنین مقامی ریسک نمی کند که بعد ها به جرم سو استفاده از درچه و نغوذش متهم می شود و سر و کارش با دادگاه نظامی .طرق با بیماری اشکار و مشخص به کمیسیون می رود اگر معاف از رزم بگیرید خیلی خوش شانس است، همجنین چیزی نداریم که به کسی به خاطر ترس معافیت بدهند، کل خانواده که نه کل اقوامش رو هم جمع کند سرهنگه شاید چهار تا حرف نامربوط هم حواله انها کند
    گفتم اگه اینجوری معاف شد خودمو 3تا از رفیقام جمع شیم بریم معاف شیم
    مرسی

دوروبرم عده ی زیادی هستن میخوان برن خدمت احوالشونو مینویسم تجربه شه که بقیه هم استفاده کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مانی جان میدونی چیه دقیقا؟
    جوریه که میخوان برن نظام وظیفه استان با خواهش و التماس از رییس نظام وظیفه معافیت رو بگیرن هرجوری شده!

ایا تشخیص جناب سرهنگ در این صورت فرار از خدمت یا ترس از خدمت نمیتونه باشه؟ راستش به نظر خودم این کار خوب نیست...

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    نکنه خودتی؟؟//ای کلک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    آقا من الان 10 ماه خدمتم تموم شده و به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومده میتونم معاف از رزم بگیرم می خواستم بدونم آیا معاف از رزم توی کارت ثبت میشه یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه بابا زشته واسه پسر جوون ا خدمت بترسه. من خودم برج 6 اعزامم. ایی کاراهم در شان خانواده ما نیس. من اتفاقا مادر و پدرم اصرار دارن که برم خدمت . خودمم دوس دارم برم.
    Last edited by saminem; 24-06-2015 at 04:21.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    آقا من الان 10 ماه خدمتم تموم شده و به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومده میتونم معاف از رزم بگیرم می خواستم بدونم آیا معاف از رزم توی کارت ثبت میشه یا نه؟
    خير

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه بابا...شنیدیم هر کی به هر کیه!!اما معافیت گرفتن پدر رستم رو هم در میاره!!!!!رفیقم چشاش ضعیف بود!!گفت همه دکترا تایید کردن فقط مونده بود مرتیکه سرهنگه!!!میگفت اگر اون قبول نمیکرد رد میشدم!!اوج مسخره بازی!!!
    سربازی رفتن بد نیست!!اتفاقا لازمه!!اما متاسفانه یه سری ادمای بیشعور عوضی دارن اونو اجرا میکنن....طرف شب میخوابه صبح بیدار میشه میگه این قانون معافی حذفه!!!!پس اونایی ک قبلا معافی گرفتن چی؟؟ما پشمیم؟؟؟اونا گل و بلبل؟؟
    اصلا همین فوتبالیستای سرباز!!!!بعد اینهمه غیبت و جعل سند(که عملا کلی زندانی داره)هیشکاریشون نکردن...بعدشم گفتن برین یه تیم دیگه...لعنت به اون ادما بی وجدان بی شرف که قانون رو مث ارث باباشون باهاش رفتار میکنن....
    اشکال نداره...یه دنیای دیگه ای هم هست...اونجا با میله یه سر داغ یه سر خنک باهاشون یر ب یر میکنم..
    بله از مزایاش اینه که درآمد ماهانه اش معادل یک روز کار یک عمله افغانی هست ولی با ریسک بیشتر یعنی نهایتا روزی یک دلار همراه با چاشنی فحش و تحقیر!!!!!!من وشما هم دلمون را به اون دنیا خوش میکنیم!!البته اون اصل کاری ها هم اونموقع اینجورینو ماهم
    همین که فوتبالیست و ورزشکار جاش با بقیه فرق داره،نشوندهنده مسخرگیش هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان

من دوره کد خوردم به پرندک . پادگان ابوالفضل شبان ..... کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان تکاوری داره؟؟ رسته ام رو پیاده زده.....

توی دوره کد تکاوری چیکار میکنن؟؟ و هر اطلاعاتی در مورد این پادگان و این جور دوره کد دارید بگید.

و یه سوال دیگه اینکه توی دوره کد میان دوره میدن؟؟ پایان دورش چند روز هست؟؟ و کل دوره کد چند روز هست.

ممنون

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

رسته‌ی اداری پرسنلی چی، اونم دارن نظامی فروشها یا همون رسته پیاده کافیه؟ در ضمن اداری پرسنلی میشن اونایی که تو رکنن؟ ممکنه به عنوان افسر آموزش هم ازشون استفاده کنن؟
    بله اونم نظامی فروشیها دارن . شکل رسته اداری پرسنلی با رسته پیاده (ارتش رو میگم .جاهای دیگه رو نمیدونم) فرق میکنه . اینکه هر کی رسته اش اداری بود حتما میفته توی رکن درست نیست بستگی به جای خدمتت داره ممکنه ببرنت توی رکن ممکن هم هست نبرنت . از هم خدمتیهای خودم بودن کسانی که رسته شون اداری بود ولی توی گردان رزمی خدمت میکردن و کارشون اداری نبود . بستگی به شانس و پارتی و ... هم داره که کجا خدمت کنی . مثلا من توی گردان پیاده خدمت میکردم . گردان پیاده هر روز از صبح تا ظهر کلاس داره که توی کلاس راجع به رزم انفرادی و انواع سلاح ها صبحت میشه . توی کلاس قبل از اینکه فرمانده گروهان بیاد افسران وظیفه باید کلاس رو آماده میکردن و مبحث اون روز رو روی تخته نوشته و مقداری از آموزش رو شروع میکردن تا خود فرمانده بیادش. این افسران وظیفه هیچکدومشون دوره ی افسر آموزش رو ندیده بودن بعضی هاشون رسته شون پیاده بود ، بعضی ها اداری پرسنلی ، بعضی ها زرهی و رایانه و ... .

رسته اداری :

Last edited by chubin009; 24-06-2015 at 13:11.

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کسی از دوستان اعزامی مجدد نیست که تکلیفش مشخض شده باشه؟ ب من گفتن برو شنبه بیا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •