تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3164 از 4428 اولاول ... 2164266430643114315431603161316231633164316531663167316831743214326436644164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,631 به 31,640 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

شبانه رایگان
    سرویس 512 حجمی - نصف جهان(اصفهان)

اون پایین کنار زبان، نرخ دانلود و آپلود رو چه برنامه ای نمایش میده؟ اسمش چیه؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

2. این کاربر از B.i.r.i.y.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

اون پایین کنار زبان، نرخ دانلود و آپلود رو چه برنامه ای نمایش میده؟ اسمش چیه؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    نرم افزار های مختلفی هست من از DU Meter استفاده می کنم.

Sent from my iPad using Tapatalk

4. 3 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان پارس انلاین سرعت 256 و 1 مگ اختلاف دارن یا همه مثل همن
    نمایندگی شهر ما یه سرویس داره که تو سایت اصلی نیست نمیدونم برا همه هست یا فقط شهر ما
    1 مگ با حجم 1 گیگ رو میده 5300 تومن
    حساب کردم 256 با حجم 10 گیگ میشه 30 تومن
    1 مگ + 8 گیگ ترافیک بخرم در کل 9 گیگ میشه 32 هزار تومن و امکان انتقال حجم به دوره های بعد هم هست
    به نظرتون چه کار کنم ؟؟
    Last edited by sam09ft; 26-05-2014 at 22:58.

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من کلا توی نرم افزارای اندروید نمی تونم هیچی چیزی رو آپلود کنم. این مشکلو آی اس پی های دیگه ندارن.موندم چطوری هیچ کسی هیچ اعتراضی نمی کنه.اصلا دلیل این کارشون چیه؟یه عکس با وایبر نمی تونی بفرستی.به نظرتون مسخره نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شبانه رایگان

آپلودت 50 هست ولی نرم افزاری نمیبینم که درحال آپلود باشه idm هم که اینقدر سند نداره ! چرا اونوقت؟

8. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من کلا توی نرم افزارای اندروید نمی تونم هیچی چیزی رو آپلود کنم. این مشکلو آی اس پی های دیگه ندارن.موندم چطوری هیچ کسی هیچ اعتراضی نمی کنه.اصلا دلیل این کارشون چیه؟یه عکس با وایبر نمی تونی بفرستی.به نظرتون مسخره نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عزیز دیگه کار از اعتراض گذشته اینا همه پورت ها رو بستن خیلی از چیز شکن ها پورتهاش بستس اونهایی که کار میده یا سرعت پایینه یا قطع و وصل میشه
    حتی من این مورد رو بارها تست کردم یه سایت با اینترنت گوشی خیلی راحت باز میشه ولی با نت پارس عمرا باز بشه حتی صفحه پیوندها رو هم نشون نمیده
    یعنی اینا خودجوش یه سری سایتها رو چیلتر کردن
    کلا پارس در مورد چیلتر خیلی سخت گیری می کنه اگه این مورد براتون مهمه اصلا سمت پارس نیاید که به جز اعصاب خوردی چیزی براتون نمی مونه

10. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

متاسفانه به نظر میرسه بعد اونکه آپلود رو نامحدود کردن (البته هنوز معلوم نیست نامحدودِ آیا دوستان؟)
    سرعت رو بشدت محدود کردن به طوری که من با لپتاپم حتی نمیتونم عکس آپلود کنم دیگه Fb-Viber-coco و ........ بماند.

12. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شبانه رایگان

کلا فک کنم پارس باید به من ضد حال میزده ! :|
    سرعت من که نهایتش دیگه سر صبح میشه 100 تا ! :|

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آپلودت 50 هست ولی نرم افزاری نمیبینم که درحال آپلود باشه idm هم که اینقدر سند نداره ! چرا اونوقت؟
    اتفاقاً چرا. IDM بین 3 تا 5 درصد میزان ترافیک دانلود، ترافیک آپلود ایجاد می‌کنه. یعنی این فقط مختص IDM نیست. هر جریان دانلودی احتیاج به مقداری آپلود واسه هماهنگی با سرور مبداء داره. برعکسش هم هست. یعنی وقتی فایلی از کامپیوتر شما آپلود می‌شه، یه مقدار هم هم‌زمان اطلاعات از سرور مقصد روی سیستم دانلود می‌شه. من این رو از لاگ سیستمی که باهاش دانلود می‌کنم می‌گم. چون این سیستم رو فقط مخصوص دانلود استفاده می‌کنم و وبگردی باهاش ندارم. این عکس هم دقیقاً نشون می‌ده که سرعت آپلود دقیقاً 5 درصد سرعت دانلوده.

البته، کلاً IDM تو محاسبه سرعت دانلود و آپلود خطا داره. یعنی وقتی سرعت رو 100 کیلوبایت نشون می‌ده، سرعت واقعی 90 تا 91 کیلوبابته. حدوداً 9 تا 10 درصد خطا داره. حتی Networx هم 1 تا 2 درصد خطا داره. به تجربه برام ثابت شده که سرعتی که NetLimiter نشون می‌ده دقیقتر از همه است. (DU Meter رو خیلی کم استفاده کردم و مطمئن نیستم راجع به دقتش.)

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کلاً پارس‌آنلاین تو فیل ترینگ پیشتازه. حتی یه جایی خوندم که به این موضوع افتخار هم می‌کنه. ولی این که شما می‌گی تو نرم‌افزارهای اندروید هیچ چیزی رو نمی‌تونی آپلود کنی یه کمی برام عجیبه. این که با نرم‌افزارهای مرتبط با شبکه‌های اجتماعی مشکل داشته باشی طبیعیه. اما بقیه اپلیکیشن‌ها فکر نکنم این جوری باشن.

متاسفانه به نظر میرسه بعد اونکه آپلود رو نامحدود کردن (البته هنوز معلوم نیست نامحدودِ آیا دوستان؟)
    سرعت رو بشدت محدود کردن به طوری که من با لپتاپم حتی نمیتونم عکس آپلود کنم دیگه Fb-Viber-coco و ........ بماند.
    شما با لپتاپ تو کدوم سایت نمی‌تونی عکس آپلود کنی؟

17. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •