از کجا مطمئن هستین که ایرانسله؟
از کجا مطمئن هستین که ایرانسله؟
تجهیزات اریکسون هست
منطقتون ترافیک و یوزر های زیادی داره بخاطر همین 3 تا rru نسل 3 استفاده شده.
rru یکی مونده به اخر 4G هست
اخری هم خوب مشخص نیست ولی بنظرم اون سمت ترافیک بالاتری نسبت به بقیه داره و rru دوم فورجی رو اضاف کردن(حداقل در عکس در پشت انتن های دیگه مشاهده نمیشه) البته این rru جدیدا برای فورجی استفاده میشه و ظرفیت بیشتری نسبت به rru بالایی داره. بازم میگم خوب مشخص نیست و احتمال دادم.
![]()
سلام
دوستان فورجی ایرانسل بنده (روی گوشی) بدون فیلترشکن هیچ سایتی رو باز نمیکنه ؟ البته به جز تلگرام که مشکلی نداره!!!
یک ماه پیش بسته رو خریدم و درست بشو هم نیست
Last edited by saadat68; 28-12-2017 at 11:22.
سلام اکسس پوسنت ایرانسلو پاک کن و ب جاش ی اکسس پوینت دستی بساز
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
خیلی ممنون از توضیحاتتون
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
این بسته مسخره ۲ گیگ ۵ تومنی ایرانسل، به هر مناسبتی بیخودی تمدید میشه...
یه جوری هم با منت مینویسه انگار چه اش دهن سوزیه!
نه
خودت حسابکن! ۳۵۰ تومن بدی که چی؟ همون رو بدی ب بسته، با فرض اینکه هفته تی ۲-۳ باربگیری هزینه بیشتر از یک سال میشه
تازه معلومم نیست چقدر سرعتت بالا بره
سلام دوستان، اینترنت ایرانسل توی منطقه ما خیلی افتضاح شده، چندبار زنگ زدم پشتیبانی، هردفعه فرداش زنگ زدن گفتن حتما بررسی می کنیم و خیالتون راحت باشه، آخرشم هیچکار نکردن. حالا میخوام بدونم برای این میشه از ایرانسل به 195 شکایت کرد؟ 2تا بسته 42 هزار تومنی روی دو تا سیمکارت دارم که عملا با این سرعت دیگه نمی تونم استفاده کنم.
سلام دوستان، اینترنت ایرانسل توی منطقه ما خیلی افتضاح شده، چندبار زنگ زدم پشتیبانی، هردفعه فرداش زنگ زدن گفتن حتما بررسی می کنیم و خیالتون راحت باشه، آخرشم هیچکار نکردن. حالا میخوام بدونم برای این میشه از ایرانسل به 195 شکایت کرد؟ 2تا بسته 42 هزار تومنی روی دو تا سیمکارت دارم که عملا با این سرعت دیگه نمی تونم استفاده کنم.
دوست عزیز اخه روتر و مودم به کار من نمیاد زیاد
واقعیتش من ADSL دارم و شبانه رایگان داشت و دانلودامو تو اون تایم میکردم بعد تعرفه های جدید شبانه رایگان حذف کرد و دیدم بهترین راه اینه که مثلا هفته ای یه بار همه دانلودامو جمع کنم و با این بسته های نامحدود ایرانسل انجام بدم . ولی برای بار اول که هفته پیش تست کردم با اینکه تو نرم افزارش زده بود 40 گیگ میشه دانلود کرد ولی دو گیگ که رسید دیگه هی قطع و وصل شد و منم کل بیخیال دانلود شدم .ایا بقیه دوستان هم با گوشی از این بسته ها استفاده میکنن بعد دو گیگ قطع میشه ؟
.حالا این مودمش چنده قیمت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)