جای خوبیه - اگه بچه گیلان هم باشی احتمال داره بندازنت گردان منجیل!
جای خوبیه - اگه بچه گیلان هم باشی احتمال داره بندازنت گردان منجیل!
دوره کد بر اساس رشته تحصیلی است و ان هم فقط در ارتش است برخی از رشته هایی که کاربرد کمنری برای ارتش دارند دو ماه علاوه بر اموزشی دوره تخصصی دارند
مرخصی ان همانند دو ماه اموزش عمومی است
رژه به نسبت اموزشی کمتر خواهید داشت فقط تمرین مختصر برای تحلیف
بله کلاس و امتحان خواهید داشت
درجه یا گروهبانی یکم و در بهترین حالت که شانس ان کمه ستوان ۳
خیر
خیر ، در کمیسیون تنها خود فرد حضور می یابد گاهی به دلیل حجم بالای مراجعه کننده چند نفر وارد اتاق می شوند و معاینه می شوند پزشکان بسیار کوتاه با مشمول صحبت می کنند
فردی که پدر و مادر بیمار داشته باشد تنها در خالتی می تواند معافی بگیرد که برای کفالت اقدام کرده باشد که اگر برادر برزگتر یا در سن قانونی داشته باشد حتی در کشور دیگر هم زندگی کند شامل این قانون نخواهد شد.
با توجه به ترافیک و حجم بالای اعزام در ماه های اینده و بی برنامه بودن نظام وظیفه احتمال بیشتر برج ۱۲ خواهد یود
گاهی رشته شما دوره کد داشته و کلا دوره کد خوبه
بله جز ۲۱ ماه است
رسته ادرای پرسنلی همان پیاده است
خیر افسر اموزش ها معمولا ۲ ماه دوره کد می گذرونند
نبووووود؟؟؟؟؟![]()
سلام
چه اسم عجیبی داره!
من دوره کد پیاده خوردم اونجا و چند روز دیگه ترخیص میشیم
این پادگانش امکاناتش ضعیفه
ولی اونجا خیلی باهاتون کاری ندارن و بیشتر کلاس تئوریه
نه زیاد خودت رو نگران نکن. اولش یکم سحت هست ولی عادت میکنی
منم میخوام اعزام شم
دوستان از کجا باید شروع کرد ؟ باید برم پلیس +10 ؟
مدرک لیسانس دارم ، ولی احساس میکنم قراره سخت بگذره.
یه سوال.
من کف پام صافه . یه برگه هم دارم که اسکن از کف پام با دستگاهه و توزیع نیرو کف پام مشخصه. ولی میدونم درحدی نیست که معافیت پزشکی بدن.
اما وقتی میدوم تعادلم بهم میخوره . مخصوصا اگه سریع بدوم.
نظرتون چیه ؟ برای معافیت اقدام کنم ؟ معاف از رزم هم بدن خوبه ؟ یا نه حالت عادی برم ؟
مرسی
فرق معافیت از رزم با معاف از رزم چیه؟
من فقط ی مدلشو میدونم که اگر از خدمات عادی که بقیه انجام میدن معاف شی رسما باید حمالی کنی!!!خودم چشمام ضعیفه و کف دستمم به شدت عرق میکنه!!!هیچی نمیگم...مث بقیه کار میکنم..
معافیت علاوه بر اینکه سخته شانسی هم هست. صافی کف پا هم باید شدید باشه.
میتونی شانستو امتحان کنی اگه معافی میخوای. ولس امکان معاف از رزم دادن خیلی بیشتره
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
با سلام خدمت دوستان
من اعزامی 1تیر کد مازاد بودم از گیلان از ساعت 7تا 3 الاف شدیم آخرشم گفتن برید تمدید شدید واسه برج 6![]()
مانی جان میدونی چیه دقیقا؟
جوریه که میخوان برن نظام وظیفه استان با خواهش و التماس از رییس نظام وظیفه معافیت رو بگیرن هرجوری شده!
ایا تشخیص جناب سرهنگ در این صورت فرار از خدمت یا ترس از خدمت نمیتونه باشه؟ راستش به نظر خودم این کار خوب نیست...
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
با سلام خدمت سربازان عزیز.من افتادم گروه 401 پادگان لویزان.مربوط به مخابرات هست و رستم هم الکترونیک.آیا کسی اطلاعاتی داره در مورد این پادگان؟
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)