با پشتیبانی تماس گرفتم ظاهرا بسته هدیه از ساعت 2 تا 10 شب هست و بقیه اش مصرف آزاد حساب میشه برای همین شارژم رفته . شارژ رو برنمیگردونن
اکسس پوینت رو تنظیم دستی کردم درست شد ممنون![]()
با پشتیبانی تماس گرفتم ظاهرا بسته هدیه از ساعت 2 تا 10 شب هست و بقیه اش مصرف آزاد حساب میشه برای همین شارژم رفته . شارژ رو برنمیگردونن
اکسس پوینت رو تنظیم دستی کردم درست شد ممنون![]()
عجیبه دوتا سکتور دیگه رو گذاشتن رو پله های دکل وصل شون کردن به rruها
البته اون دو سمت دیگه دکل منطقه مسکونی وجود نداره بنظرتون همینجوری فعالش میکنن؟ ی سوال دیگه ای که داشتم این سایت فورجی هست یا نه؟
Last edited by mehran0805; 26-12-2017 at 08:33.
من زیاد از این عکسها تو انجمن میبینم کلا به چه درد میخورد اصلا شما وصلید یا قطعید چه سرعتی دارید؟
یکی میگه cat20 امده و دیگری و...
اصلا سرعت دارید شما ؟ خودتتان امتحان می کنید؟ تست کنید ان هم با روتر نه گوشی.
این همه وسواس یعنی تو کشورهای دیگهم همینجوریه؟ خوب تست کنید ببینید چجوریه دیگه.
عکس رو گذاشتم اگه لطف کنین ببینین جریانش چی هست چرا اینجوریه ؟ چهارشنبه کار نصب سایت و تجهیزش تموم شده و پیمانکارا رفتن ولی سکتورها رو تو همین حالت گذاشتن
Last edited by mehran0805; 26-12-2017 at 09:43.
دوست عزیز اطلاعی ندارین چرا میاین جواب میدین سایت جدید نصب شده و روشن نیست یکی از دوستامون گفتن ازش عکس بگیر ...چی میگی شما برا خودت وسواس کجا بود مگه اینترنت ندیده ایم اینجا انجمن ایرانسل هست و برای همین سوالا ایجاد شده قرار نیس که در مورد گرونی تخم مرغ بحث کنیم اینجا:-D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by mehran0805; 26-12-2017 at 09:49.
کار نصب هنوز تمام نشده وانتن ها در جای خود نصب میشن. دلیل این کار هم یا کمبود وقت بوده و یا هم انتن ها یا وسایل جانبی برای نصب مشکلی داشتند.
در خصوص فورجی بودن هم اصلا نمیشه نظر داد. باید از نزدیک عکس بگیرید که RRU ها مشخص باشند.
دوستان کسی میدونه چرا تجهیزات روی این دکل به این صورت هست ؟
اون سکتور های پایینی که 3G رایتل هست هیجی.
اما اون بالایی ها تجهیزات ایرانسل هست و خب جالبیش اینجاس که 4-5 تا rru نصب شده واسش . چرا این تعداد داره و مثل همه جا فقط 3 تا rru نداره ؟
tdlte هم داره این دکل.
![]()
از نوع دکل به نظر میاد مربوط به دکل های جدیدیه که همراه اول داره نصب میکنه و دارن جایگزین دکل های قدیمی میکنن.
سلام دوستان خوبین؟ من گوشیم z3+ هست و فقط از 4g پشتیبانی میکنه(cat4) هست.سرعت دانلودم تو بهترین حالت یعنی بین ساعت2تا7صبح به5مگابایت میرسه(40مگابیت) اینم بگم من از اینترنت ایرانسل فقط برای دانلود فیلم استفاده میکنم. همون بسته شبانه نامحدود. به نظر شما ارزش داره که ی مودم FD-M60 ایرانسل با قیمت 350بگیرم؟(این مودم از 4.5g پشتیبانی میکنه.(مودمشcat6 هست) من فقط میخام که سرعت بالاتری داشته باشم تا بتونم زودتر دانلود کنم و هزینه کمتری برای شبانه ایرانسل بدم.
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
دکل ایرانسل هست منتها نمیدونم چرا دوتا سکتور رو روی پله های دکل گذاشتن و جالب تر اینه که با بست محکم بستن شون به پله ها فک کنم همینجوری میخان روشنش کنن چون دو طرف دکل منطقه مسکونی تا چند کیلومتر نداریم فقط رو به رو
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)