تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3162 از 3347 اولاول ... 21622662306231123152315831593160316131623163316431653166317232123262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,611 به 31,620 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اکسس پوینت خود ایرانسو از تنظیمات شبکه پاک کن و ی اکسس پوینت دستی بساز و

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
    با پشتیبانی تماس گرفتم ظاهرا بسته هدیه از ساعت 2 تا 10 شب هست و بقیه اش مصرف آزاد حساب میشه برای همین شارژم رفته . شارژ رو برنمیگردونن
    اکسس پوینت رو تنظیم دستی کردم درست شد ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

عجیبه دوتا سکتور دیگه رو گذاشتن رو پله های دکل وصل شون کردن به rruها
    البته اون دو سمت دیگه دکل منطقه مسکونی وجود نداره بنظرتون همینجوری فعالش میکنن؟ ی سوال دیگه ای که داشتم این سایت فورجی هست یا نه؟
    Last edited by mehran0805; 26-12-2017 at 08:33.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

البته اون دو سمت دیگه دکل منطقه مسکونی وجود نداره بنظرتون همینجوری فعالش میکنن؟ ی سوال دیگه ای که داشتم این سایت فورجی هست یا نه؟
    من زیاد از این عکسها تو انجمن میبینم کلا به چه درد میخورد اصلا شما وصلید یا قطعید چه سرعتی دارید؟
    یکی میگه cat20 امده و دیگری و...

اصلا سرعت دارید شما ؟ خودتتان امتحان می کنید؟ تست کنید ان هم با روتر نه گوشی.

این همه وسواس یعنی تو کشورهای دیگهم همینجوریه؟ خوب تست کنید ببینید چجوریه دیگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

سلام اگه تصویرش رو قرار بدین توضیح میدم

همانطور که دوستان گفتن نرم افزار open signal مرجع خیلی معتبری نیست.
    تصویرتون واضح نیست. اگر تصویر واضح قرار بدین و استانتون رو هم بگین میشه فهمید سایت برای چه اپراتور یا اپراتورهایی هست.
    عکس رو گذاشتم اگه لطف کنین ببینین جریانش چی هست چرا اینجوریه ؟ چهارشنبه کار نصب سایت و تجهیزش تموم شده و پیمانکارا رفتن ولی سکتورها رو تو همین حالت گذاشتن
    Last edited by mehran0805; 26-12-2017 at 09:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

من زیاد از این عکسها تو انجمن میبینم کلا به چه درد میخورد اصلا شما وصلید یا قطعید چه سرعتی دارید؟
    یکی میگه cat20 امده و دیگری و...

اصلا سرعت دارید شما ؟ خودتتان امتحان می کنید؟ تست کنید ان هم با روتر نه گوشی.

این همه وسواس یعنی تو کشورهای دیگهم همینجوریه؟ خوب تست کنید ببینید چجوریه دیگه.
    دوست عزیز اطلاعی ندارین چرا میاین جواب میدین سایت جدید نصب شده و روشن نیست یکی از دوستامون گفتن ازش عکس بگیر ...چی میگی شما برا خودت وسواس کجا بود مگه اینترنت ندیده ایم اینجا انجمن ایرانسل هست و برای همین سوالا ایجاد شده قرار نیس که در مورد گرونی تخم مرغ بحث کنیم اینجا:-D

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by mehran0805; 26-12-2017 at 09:49.

6. 9 کاربر از mehran0805 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

عکس رو گذاشتم اگه لطف کنین ببینین جریانش چی هست چرا اینجوریه ؟ چهارشنبه کار نصب سایت و تجهیزش تموم شده و پیمانکارا رفتن ولی سکتورها رو تو همین حالت گذاشتن
    کار نصب هنوز تمام نشده وانتن ها در جای خود نصب میشن. دلیل این کار هم یا کمبود وقت بوده و یا هم انتن ها یا وسایل جانبی برای نصب مشکلی داشتند.
    در خصوص فورجی بودن هم اصلا نمیشه نظر داد. باید از نزدیک عکس بگیرید که RRU ها مشخص باشند.

8. 4 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چرا تجهیزات روی این دکل به این صورت هست ؟

اون سکتور های پایینی که 3G رایتل هست هیجی.

اما اون بالایی ها تجهیزات ایرانسل هست و خب جالبیش اینجاس که 4-5 تا rru نصب شده واسش . چرا این تعداد داره و مثل همه جا فقط 3 تا rru نداره ؟

tdlte هم داره این دکل.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نوع دکل به نظر میاد مربوط به دکل های جدیدیه که همراه اول داره نصب میکنه و دارن جایگزین دکل های قدیمی میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان خوبین؟ من گوشیم z3+ هست و فقط از 4g پشتیبانی میکنه(cat4) هست.سرعت دانلودم تو بهترین حالت یعنی بین ساعت2تا7صبح به5مگابایت میرسه(40مگابیت) اینم بگم من از اینترنت ایرانسل فقط برای دانلود فیلم استفاده میکنم. همون بسته شبانه نامحدود. به نظر شما ارزش داره که ی مودم FD-M60 ایرانسل با قیمت 350بگیرم؟(این مودم از 4.5g پشتیبانی میکنه.(مودمشcat6 هست) من فقط میخام که سرعت بالاتری داشته باشم تا بتونم زودتر دانلود کنم و هزینه کمتری برای شبانه ایرانسل بدم.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

از نوع دکل به نظر میاد مربوط به دکل های جدیدیه که همراه اول داره نصب میکنه و دارن جایگزین دکل های قدیمی میکنن.
    دکل ایرانسل هست منتها نمیدونم چرا دوتا سکتور رو روی پله های دکل گذاشتن و جالب تر اینه که با بست محکم بستن شون به پله ها فک کنم همینجوری میخان روشنش کنن چون دو طرف دکل منطقه مسکونی تا چند کیلومتر نداریم فقط رو به رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •