تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3162 از 4105 اولاول ... 216226623062311231523158315931603161316231633164316531663172321232623662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,611 به 31,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

در مورد دوره کد تکاوری پرندک لطفا هر کس اطلاعاتی داره بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نه اصلا. کلا علافیه... هیچ ربطی هم به تمرینات تکاوری و این حرفا نداره. مثل آموزشی میمونه ولی راحت تر

فقط پادگانش یک مقدار داغونه و امکاناتش ضعیفه. ما که عادت کردیم بهش

شما دوره کد خوردی؟؟
    آره دوره کد خوردم
    رفت و آمدش بهش سخته؟
    رژه هم داره؟
    کلاس و امتحان چطور؟
    درجه بهتون چی دادن بعدش؟
    راسته میگن هر کی اینجا میفته بعدش اعزامش لب مرز هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقا رفتم معاینه دکتر...واقعا حروم خوری ی چیز عادی بین مردم شده!!!!مرتیکه 15 ت گرفت...رفتم داخل نگام کرد...مهر زد بعدشم رفتم!!بعد دیدم همه چیزایی ک باید تست میکرد رو عشقی زده!!!
    هفته پیش 900ت دادم دندونپزشکی..اپسیلون زورم نیومد...در حق دکتره دعا هم کردم حلالش باشه
    ولی این 15 ت پول زور بود....دو سال باید بریم خز حمالی سرهنگا رو کنیم بعدش از جیب هم باید پول خرج کنیم...

4. 2 کاربر از ali.92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

راستی این کد خوردن بر چه اساسیه!!؟؟؟؟
    من از شمال دارم میفرستم...گرگان..به نظرتون کجا میفتم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام . تو برگه تقسیمان من زده تیپ 116 پیاده مکانیره شهید صفوی- اج- ادرس : قزوین
    کسی اطلاع داره پادگانش چطوره؟ سخت می گیرن یا نه؟ ادرس دقیقش کجاست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ایا موردی بوده که طرف برا معافیت پزشکی اقدام کرده باشه و معاف از رزم باشه، بعد روزی که باید میرفت بیمارستان نظام وظیفه واسه معاینه ، خانوادشو برده باشه نظام وظیفه استان و با خواهش و التماس که پدرم بیماره یا مادرم بیماره و بدبختیم و از این حرفا ، معافی گرفته باشه؟ (خیلی عجیبه نه؟؟)
    موردی هست که قراره اینکارو بکنه ببینه نتیجه میده یا نه. در ضمن یه داداش مجرد بزرگتر و خواهر مجرد بزرگتر هم داره.

آیا اصولا این کار جواب میده ؟؟؟!!!!

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه بابا...شنیدیم هر کی به هر کیه!!اما معافیت گرفتن پدر رستم رو هم در میاره!!!!!رفیقم چشاش ضعیف بود!!گفت همه دکترا تایید کردن فقط مونده بود مرتیکه سرهنگه!!!میگفت اگر اون قبول نمیکرد رد میشدم!!اوج مسخره بازی!!!
    سربازی رفتن بد نیست!!اتفاقا لازمه!!اما متاسفانه یه سری ادمای بیشعور عوضی دارن اونو اجرا میکنن....طرف شب میخوابه صبح بیدار میشه میگه این قانون معافی حذفه!!!!پس اونایی ک قبلا معافی گرفتن چی؟؟ما پشمیم؟؟؟اونا گل و بلبل؟؟
    اصلا همین فوتبالیستای سرباز!!!!بعد اینهمه غیبت و جعل سند(که عملا کلی زندانی داره)هیشکاریشون نکردن...بعدشم گفتن برین یه تیم دیگه...لعنت به اون ادما بی وجدان بی شرف که قانون رو مث ارث باباشون باهاش رفتار میکنن....
    اشکال نداره...یه دنیای دیگه ای هم هست...اونجا با میله یه سر داغ یه سر خنک باهاشون یر ب یر میکنم..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان,من برج 5 تازه میخام دفترچه پست کنم,لیسانس دارم به نظرتون برج چندم اعزامم؟
    رشتم نقشه کشی صنعتی واسه امریه گرفتن به نظرتو کجا مراجعه کنم که این رشته بخان؟
    دوره کد میخوره این رشته؟دوره کد کلا خوبه یا بد؟
    دوره کد جز 21 ماه خدمت حساب میشه دگ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان,من برج 5 تازه میخام دفترچه پست کنم,لیسانس دارم به نظرتون برج چندم اعزامم؟
    رشتم نقشه کشی صنعتی واسه امریه گرفتن به نظرتو کجا مراجعه کنم که این رشته بخان؟
    دوره کد میخوره این رشته؟دوره کد کلا خوبه یا بد؟
    دوره کد جز 21 ماه خدمت حساب میشه دگ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    بله با توجه به درجه ای که در امریه تون خورده باید درجه و رسته تون رو خریده و روی لباستون بدوزید.
    در مورد باند شلوار بستگی داره به جایی که افتادین . بعضی پادگانها باند نمی خوان ولی بعضی جاها میگن باید باند بدوزین.مثلا پادگان ما بهمون گفتن باند به رنگ سیز زیتونی بدوزین . ولی یکی از دوستان تو یه پادگان دیگه ای بود اونا بهشون گفته بودن باند لازم نیست . نگران باند نباشین . روز اول که میرین خودتون رو معرفی میکنین اونجا بهتون میگن که باند بزنین یا نه و چه رنگی . رسته خودمم رایانه بودش معمولا برای کارهای اداری و کامپیوتری استفاده میکنن مگه اینکه خودتون بگین نمخواین . کارهای کامپیوتری معمولا خلاصه به تایپ نامه های اداری و پرینت میشه . نگهبانی هم بستگی داره چه گردانی یا قسمتی از اون پادگان بیوفتین . بعضی قسمتها نگهبانی بیشتر و بعضی جاها نگهبانی کمتری دارن . مثلا توی گردان ما گروهبانها و سربازها 3 یا 4 روز در هفته نگهبانی داشتن . بعضی وقتها حتی 7 روز هفته . ولی افسرهای وظیفه ماهی 2 بار نگهبانی داشتن . عکس رسته رایانه شکل کامپیوتره که روی یقه میدوزین . برین نظامی فروشی ها بگین رسته رایانه ارتش رو می خواین . خودشون میدونن.
    رسته‌ی اداری پرسنلی چی، اونم دارن نظامی فروشها یا همون رسته پیاده کافیه؟ در ضمن اداری پرسنلی میشن اونایی که تو رکنن؟ ممکنه به عنوان افسر آموزش هم ازشون استفاده کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •