در مورد دوره کد تکاوری پرندک لطفا هر کس اطلاعاتی داره بگه
در مورد دوره کد تکاوری پرندک لطفا هر کس اطلاعاتی داره بگه
آره دوره کد خوردم
رفت و آمدش بهش سخته؟
رژه هم داره؟
کلاس و امتحان چطور؟
درجه بهتون چی دادن بعدش؟
راسته میگن هر کی اینجا میفته بعدش اعزامش لب مرز هست؟
اقا رفتم معاینه دکتر...واقعا حروم خوری ی چیز عادی بین مردم شده!!!!مرتیکه 15 ت گرفت...رفتم داخل نگام کرد...مهر زد بعدشم رفتم!!بعد دیدم همه چیزایی ک باید تست میکرد رو عشقی زده!!!
هفته پیش 900ت دادم دندونپزشکی..اپسیلون زورم نیومد...در حق دکتره دعا هم کردم حلالش باشه
ولی این 15 ت پول زور بود....دو سال باید بریم خز حمالی سرهنگا رو کنیم بعدش از جیب هم باید پول خرج کنیم...![]()
راستی این کد خوردن بر چه اساسیه!!؟؟؟؟
من از شمال دارم میفرستم...گرگان..به نظرتون کجا میفتم؟؟
سلام . تو برگه تقسیمان من زده تیپ 116 پیاده مکانیره شهید صفوی- اج- ادرس : قزوین
کسی اطلاع داره پادگانش چطوره؟ سخت می گیرن یا نه؟ ادرس دقیقش کجاست
ایا موردی بوده که طرف برا معافیت پزشکی اقدام کرده باشه و معاف از رزم باشه، بعد روزی که باید میرفت بیمارستان نظام وظیفه واسه معاینه ، خانوادشو برده باشه نظام وظیفه استان و با خواهش و التماس که پدرم بیماره یا مادرم بیماره و بدبختیم و از این حرفا ، معافی گرفته باشه؟ (خیلی عجیبه نه؟؟)
موردی هست که قراره اینکارو بکنه ببینه نتیجه میده یا نه. در ضمن یه داداش مجرد بزرگتر و خواهر مجرد بزرگتر هم داره.
آیا اصولا این کار جواب میده ؟؟؟!!!!
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
نه بابا...شنیدیم هر کی به هر کیه!!اما معافیت گرفتن پدر رستم رو هم در میاره!!!!!رفیقم چشاش ضعیف بود!!گفت همه دکترا تایید کردن فقط مونده بود مرتیکه سرهنگه!!!میگفت اگر اون قبول نمیکرد رد میشدم!!اوج مسخره بازی!!!
سربازی رفتن بد نیست!!اتفاقا لازمه!!اما متاسفانه یه سری ادمای بیشعور عوضی دارن اونو اجرا میکنن....طرف شب میخوابه صبح بیدار میشه میگه این قانون معافی حذفه!!!!پس اونایی ک قبلا معافی گرفتن چی؟؟ما پشمیم؟؟؟اونا گل و بلبل؟؟
اصلا همین فوتبالیستای سرباز!!!!بعد اینهمه غیبت و جعل سند(که عملا کلی زندانی داره)هیشکاریشون نکردن...بعدشم گفتن برین یه تیم دیگه...لعنت به اون ادما بی وجدان بی شرف که قانون رو مث ارث باباشون باهاش رفتار میکنن....
اشکال نداره...یه دنیای دیگه ای هم هست...اونجا با میله یه سر داغ یه سر خنک باهاشون یر ب یر میکنم..
سلام دوستان,من برج 5 تازه میخام دفترچه پست کنم,لیسانس دارم به نظرتون برج چندم اعزامم؟
رشتم نقشه کشی صنعتی واسه امریه گرفتن به نظرتو کجا مراجعه کنم که این رشته بخان؟
دوره کد میخوره این رشته؟دوره کد کلا خوبه یا بد؟
دوره کد جز 21 ماه خدمت حساب میشه دگ؟؟
سلام دوستان,من برج 5 تازه میخام دفترچه پست کنم,لیسانس دارم به نظرتون برج چندم اعزامم؟
رشتم نقشه کشی صنعتی واسه امریه گرفتن به نظرتو کجا مراجعه کنم که این رشته بخان؟
دوره کد میخوره این رشته؟دوره کد کلا خوبه یا بد؟
دوره کد جز 21 ماه خدمت حساب میشه دگ؟؟
رستهی اداری پرسنلی چی، اونم دارن نظامی فروشها یا همون رسته پیاده کافیه؟ در ضمن اداری پرسنلی میشن اونایی که تو رکنن؟ ممکنه به عنوان افسر آموزش هم ازشون استفاده کنن؟
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)