سرویس ۲۵۶ گیگ عصرانه برا مدت محدوده؟ برش میدارن تا چن ماه دیگه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرویس ۲۵۶ گیگ عصرانه برا مدت محدوده؟ برش میدارن تا چن ماه دیگه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
اگه اشتباه نکنم تا آخر دی ماه وقت هست برای تمدید یا ثبت نام
صبحانه که داشتم نشد محدود بشم
اینم واسه برادرم میخرم قکر نکنم محدود بشه
با صبحانه هر روز 13 گیگ دانلود میکنم
صبحانه محدود نیستی؟؟ حجم برات حساب میکنه یا اون 1395 گیگ کشکه؟؟
یا نکنه سرعت درون شبکت فقط محدود نیست و از سرور خارجی سرعتت 250 میشه؟؟؟
Last edited by android500; 29-10-2016 at 00:47.
اون سرویس که 265 گیگ هست که کمه که..
اگه هر روز 9 گیگ دانلود کنیم میشه سر یک ماه 265 گیگ تمام میشه. سرویس صبحانه خوب بود که میشد هر روز رایگان دانلود کرد.اینجوری که فایده نداره.
صد هزار و خورده ای تومن بدی برای 265 گیگ که توی یک ماه تمام میش با روزی 9 گیگ دانلود.
اینی که میگی احتمالشو من خیلی خیلی کم میدونم آسیاتکی که من میشناسم حجم اصلی این سرویس رو 100 گیگ میزاره و حجم دیگه ای محاسبه نخواهد کرد مگر با محدود کردن سرعت!!! ساعات رایگانش هم 16-20 هست حالا سرعت تو این ساعات چقدر خواهد بود خدا میدونه یا محدود به 32 کیلو میشه یا سرعت درون شبکه رو نامحدود میکنه که تو حالت اول یه چیز مسخره میشهو تو حالت دوم یه سرویس فوق العاده احتمال سومی هم وجود داره که بیاد حجم حساب کنه برای اون 256 گیگ که تو این حالت طبق گفته شما میشه و من بعید میدونم همچین چیزی بشه. برای کسانی که دانلود آنچنانی ندارن خوبه
در کل باید بگم خرید همچین سرویسی اگه هم برای یه نفر خوب باشه ریسکه چون سرعت شبانه برای افراد مختلف متفاوته
دوستان این چرندیات منو نخونید بابا بین pes 2017 کرک شد حالشو ببرین![]()
Last edited by android500; 29-10-2016 at 01:22.
....حذف شود...
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:16.
اقا اين حجم رو براي دانلود نميده كه ! اين رو ميده براي مصرف تو 18 ماه عين ساعت هاي ديگه و مطمئن باشه با همون سرعت عادي روزانه !
شما اين رو با صبحانه اشتباه نگير ! صبحانه اون حجم رو داده بود براي دانلود شبانه اش ولي اين شبانه نداره كلا
حالا منتظر بمونيد اين دوستمون تا سه شنبه سرويس رو وصل كنه مياد ميگه چطوره !
سرویس عصرانه آشغال به تمام معنا هست
دوستان باز تو سرویسشون تغییر دادند مراقب باشید تو 10 گیگ سرعت شبانه رو حدف کردند همون که از ساعت 4 تا 10 صبح حواستون باشه هیچ اطلاع رسانی هم نمی کنند متاسفانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)