سلام. کسی میدونه 07 کازرون چجور جاییه؟ نتیجه تقسیماتمون اومد. افتادم رسته اداری پرسنلی 07. ساکن شیرازم و تک پسر. ارتش به قولش عمل کرد: افتادم استان محل زندگیمون!
سلام. کسی میدونه 07 کازرون چجور جاییه؟ نتیجه تقسیماتمون اومد. افتادم رسته اداری پرسنلی 07. ساکن شیرازم و تک پسر. ارتش به قولش عمل کرد: افتادم استان محل زندگیمون!
Last edited by shakhdar; 23-06-2015 at 10:26.
سلام
دوستان من آموزشیم در نیروی زمینی ارتش تموم شده
الان باید خودم برم رسته و درجه را تهیه کنم و به لباس بدوزم؟
در دوران آموزشی وظیفه های ما یه نوار روی شلوارشون داشتن . ما هم باید اون نوار رو تهیه کنیم و به شلوار بدوزیم ؟ چه رنگی ؟
کسی در مورد رسته رایانه اطلاعاتی داره ؟ چه کار انجام می دن ؟ نگهبانی ها به چه صورت هست ؟ اگه کسی عکس رسته رایانه را داره برای من بذاره ممنون می شم
پارسال هجوم اوردن برای اینکه قرار بود سربازی 24 ماه بشه که البته همه رکب خوردن . الان ولی به اون شدت استقبال وجود نداره.
خیلی عجیبه چون رفیق من 11 فرستاد خورد برج 4. من آخر اسفند فرستادم برج 6 خوردم. حالا عجیبه رفیقت 10 پست کرده و خورده شهریور![]()
سلام
بله با توجه به درجه ای که در امریه تون خورده باید درجه و رسته تون رو خریده و روی لباستون بدوزید.
در مورد باند شلوار بستگی داره به جایی که افتادین . بعضی پادگانها باند نمی خوان ولی بعضی جاها میگن باید باند بدوزین.مثلا پادگان ما بهمون گفتن باند به رنگ سیز زیتونی بدوزین . ولی یکی از دوستان تو یه پادگان دیگه ای بود اونا بهشون گفته بودن باند لازم نیست . نگران باند نباشین . روز اول که میرین خودتون رو معرفی میکنین اونجا بهتون میگن که باند بزنین یا نه و چه رنگی . رسته خودمم رایانه بودش معمولا برای کارهای اداری و کامپیوتری استفاده میکنن مگه اینکه خودتون بگین نمخواین . کارهای کامپیوتری معمولا خلاصه به تایپ نامه های اداری و پرینت میشه . نگهبانی هم بستگی داره چه گردانی یا قسمتی از اون پادگان بیوفتین . بعضی قسمتها نگهبانی بیشتر و بعضی جاها نگهبانی کمتری دارن . مثلا توی گردان ما گروهبانها و سربازها 3 یا 4 روز در هفته نگهبانی داشتن . بعضی وقتها حتی 7 روز هفته . ولی افسرهای وظیفه ماهی 2 بار نگهبانی داشتن . عکس رسته رایانه شکل کامپیوتره که روی یقه میدوزین . برین نظامی فروشی ها بگین رسته رایانه ارتش رو می خواین . خودشون میدونن.
نـــبود ؟!
سلام ،من تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان تهران خدمت میکنم ستوان سومم اونجا اگه کسی از اهالیه تهران یا کرج هست که شمال استان گلستان خدمت میکنه دنبال انتقالی هست میتونیم جابجا بشیم اگه کسی هست با این شماره تماس بگیره 09359367833 آرمین
سلام ،من تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان تهران خدمت میکنم ستوان سومم اونجا اگه کسی از اهالیه تهران یا کرج هست که استان گلستان خدمت میکنه دنبال انتقالی هست میتونیم جابجا بشیم اگه کسی هست با این شماره تماس بگیره 09359367833 آرمین
سلام ،من تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان تهران خدمت میکنم ستوان سومم اونجا اگه کسی از اهالیه تهران یا کرج هست که استان گلستان خدمت میکنه دنبال انتقالی هست میتونیم جابجا بشیم اگه کسی هست با این شماره تماس بگیره 09359367833 آرمین
اونایی که دوره کد میخورن چه درجه ای باید بزنن؟
در هنگام مراجعه به یگان باید با لباس نظامی خودمون رو معرفی کنیم؟
سلام..
دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنید..
من بعد از آموزشی دوره کد خوردم، پادگان شبان پرندک. کد دوره هم خورده "عملیات جنگ افزارهای باسهم تیر منحنی" .. کسی اطلاعی داره چه جور جاییه و چه کارایی باهامون میکنن؟؟
خیلی قراره سخت بهمون بگذره یا اسمش انقدر ترسناکه؟؟
ممنون
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)