شوخی نکن...
یعنی میگی باید مث اسب دوماه خدمت کنیم؟؟؟؟
بعد اینکه تو معاینه عمومی پیش دکتر باید برم!!دقیقا چیو میخواد معاینه کنه؟؟هزینه هم داره؟؟؟یارو هفته ای هم فقط ی بار نوبت میده
شوخی نکن...
یعنی میگی باید مث اسب دوماه خدمت کنیم؟؟؟؟
بعد اینکه تو معاینه عمومی پیش دکتر باید برم!!دقیقا چیو میخواد معاینه کنه؟؟هزینه هم داره؟؟؟یارو هفته ای هم فقط ی بار نوبت میده
الان برج 8 احتمال بسیار زیاد تکمیله. ولی برج 10 مشحص نیست. بهترین کار اینه پلیس + 10 سوال کنی دقیق میگه بهت.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
خب الان میگی چکار کنم؟؟؟میخوام بخونم واس کنکور....
اگر دی اعزام بخورم میتونم درخواست بدم جلو بندازن؟؟یا امکانش هست تو این خرتو خری ک پیش اومده خودشون عقب بندازن؟
دمت گرم جواب میدی
توی خدمت اختیاری از خودت نداری. واسه کنکور دادن هم همینطوره . ولی ناممکن وجود نداره، کار نشد نداره.
دیگه تصمیم با خودته. یا خدمت یا دانشگاه که به نظر شخصی خودم زودتر بری سربازی بهتره.
معاینه عمومی حال و احوال عمومیت ، ضربان قلب، فاصله بین زانوت و ... و همینطور اینکه سابقه پزشکی داشتید یا نه.
جلو بندازن یعنی برج 8 بری ؟؟ درخواست تعجیل میشه بدی ولی شانسیه. ممکنه موافقت شه ممکنه نشه.
به احتمال خیلی زیاد بله میدن
حتما یه مدرکی از کنکور مثه کارت ورود به جلسه یا برگ ثبت نام با خودتون داشته باشین
واسه امتحانای کم اهمیت تر که مرخصی میدادن
خب این معاینات تاثیری ب اینکه برم اموزشی داره یا نه؟؟؟
من قبلا یکی دوبار مشکل گرفتگی عضلات داخلی سینه رو داشتم...مشهد رفته بودم گرفتگی دوباره پیش اومد..در حد تنگی نفس و پایین اومدن شدید فشارم...دکتر گفت از قلبت شاید باشه!!!(البته نوار قلب گرفت یچی عجیب غریب در اومد ک اونم چون انگشتر دستم بود و موبایل تو جیبم و کلید هم توی جیبم..بماند)به نظرتون بگم همچین مشکلی هست..معافی چیزی امکانش هست؟؟(البته با وضعی که الان درست مردن معلولا هم باید برن سربازی)
لامسبا تعریق کف دست رو حذف کردن!!وگرنه الان معاف بودم!!(همین الان ک دارم تایپ میکنم کل بدنم خیس عرق شده!!!!موس و جای کیبورد رو هم باید همش تمیز کنم بس ک دستم عرق میکنه و جرم میبنده!!!!)
پرينت كارت ورود به جلسه رو به فرماندتون نشان دهيد به احتمال زياد مرخصى خواهد داد
هر روز پليس +١٠ درخواست اعزام ثبت مى كنه اما در يك محدوده زمانى كه تعداد انها زياد باشه به ماه هاى بعد منتقل مى شود قديم هر كسى دفترچه پست مى كرد نهايت دو ماه بعد اعزام مى بود
پزشك عمومى بر اساس يك چك ليست از شما در مورد بيمارى ها سوال مى كند
شما مشكلاتتون رو با با پزشكى براى معاينه عمومى مى رويد در ميان بگذاريد او بر اساس شواهد بالينى شما را به كميسيون پزشكى معرفى مى كند ، كميسيون در يك روز خاص در ماه تشكيل مى شود اگر قرار به انجام سنوگرافى يا نوار قلب باشد انها شما را به بيمارستان ناجا يا بيمارستان هاى مورد تاييد ناجا ارجاع مى دهند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اره داداش چرا ندن...میدن
2 ماه آموزشی هم تموم شد پدافند سمنان
حالا باید 19 ماه دیگه سربازی برم بندرعباس کسی از پدافند بندرعباس خبر داره چه جور جایی هستش؟
من از مازندران هستم به خاطر دور بودن کسری میدن یا باید همون 21 ماه خدمت کنم؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)