تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3160 از 4105 اولاول ... 216026603060311031503156315731583159316031613162316331643170321032603660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,591 به 31,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

احتمالش خیلی کمه

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    شوخی نکن...
    یعنی میگی باید مث اسب دوماه خدمت کنیم؟؟؟؟
    بعد اینکه تو معاینه عمومی پیش دکتر باید برم!!دقیقا چیو میخواد معاینه کنه؟؟هزینه هم داره؟؟؟یارو هفته ای هم فقط ی بار نوبت میده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قبل تیر ماه رفتم گفت اعزامی شهریور پره الان ابان میفرستیم!!رفیقمم برج 10 93 فرستاده بود گفت خوردم برج 6!!!!!
    مگه میشه!!یعنی تو این 4 ماه هیشکی دفترچه نفرستاده؟؟!
    الان برج 8 احتمال بسیار زیاد تکمیله. ولی برج 10 مشحص نیست. بهترین کار اینه پلیس + 10 سوال کنی دقیق میگه بهت.

3. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب الان میگی چکار کنم؟؟؟میخوام بخونم واس کنکور....
    اگر دی اعزام بخورم میتونم درخواست بدم جلو بندازن؟؟یا امکانش هست تو این خرتو خری ک پیش اومده خودشون عقب بندازن؟
    دمت گرم جواب میدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شوخی نکن...
    بعد اینکه تو معاینه عمومی پیش دکتر باید برم!!دقیقا چیو میخواد معاینه کنه؟؟هزینه هم داره؟؟؟یارو هفته ای هم فقط ی بار نوبت میده
    توی خدمت اختیاری از خودت نداری. واسه کنکور دادن هم همینطوره . ولی ناممکن وجود نداره، کار نشد نداره.

دیگه تصمیم با خودته. یا خدمت یا دانشگاه که به نظر شخصی خودم زودتر بری سربازی بهتره.

معاینه عمومی حال و احوال عمومیت ، ضربان قلب، فاصله بین زانوت و ... و همینطور اینکه سابقه پزشکی داشتید یا نه.

6. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب الان میگی چکار کنم؟؟؟میخوام بخونم واس کنکور....
    اگر دی اعزام بخورم میتونم درخواست بدم جلو بندازن؟؟یا امکانش هست تو این خرتو خری ک پیش اومده خودشون عقب بندازن؟
    دمت گرم جواب میدی
    جلو بندازن یعنی برج 8 بری ؟؟ درخواست تعجیل میشه بدی ولی شانسیه. ممکنه موافقت شه ممکنه نشه.

8. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

اقا یه سوال دیگهوووووو
    به نظرتون تو اموزشی بهم مرخصی میدن برم کنکور بدم؟؟؟
    به احتمال خیلی زیاد بله میدن
    حتما یه مدرکی از کنکور مثه کارت ورود به جلسه یا برگ ثبت نام با خودتون داشته باشین
    واسه امتحانای کم اهمیت تر که مرخصی میدادن

10. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

توی خدمت اختیاری از خودت نداری. واسه کنکور دادن هم همینطوره . ولی ناممکن وجود نداره، کار نشد نداره.

دیگه تصمیم با خودته. یا خدمت یا دانشگاه که به نظر شخصی خودم زودتر بری سربازی بهتره.

معاینه عمومی حال و احوال عمومیت ، ضربان قلب، فاصله بین زانوت و ... و همینطور اینکه سابقه پزشکی داشتید یا نه.

خب این معاینات تاثیری ب اینکه برم اموزشی داره یا نه؟؟؟
    من قبلا یکی دوبار مشکل گرفتگی عضلات داخلی سینه رو داشتم...مشهد رفته بودم گرفتگی دوباره پیش اومد..در حد تنگی نفس و پایین اومدن شدید فشارم...دکتر گفت از قلبت شاید باشه!!!(البته نوار قلب گرفت یچی عجیب غریب در اومد ک اونم چون انگشتر دستم بود و موبایل تو جیبم و کلید هم توی جیبم..بماند)به نظرتون بگم همچین مشکلی هست..معافی چیزی امکانش هست؟؟(البته با وضعی که الان درست مردن معلولا هم باید برن سربازی)
    لامسبا تعریق کف دست رو حذف کردن!!وگرنه الان معاف بودم!!(همین الان ک دارم تایپ میکنم کل بدنم خیس عرق شده!!!!موس و جای کیبورد رو هم باید همش تمیز کنم بس ک دستم عرق میکنه و جرم میبنده!!!!)

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا یه سوال دیگهوووووو
    پرينت كارت ورود به جلسه رو به فرماندتون نشان دهيد به احتمال زياد مرخصى خواهد داد
    قبل تیر ماه رفتم گفت اعزامی شهریور پره الان ابان میفرستیم!!رفیقمم برج 10 93 فرستاده بود گفت خوردم برج 6!!!!!
    مگه میشه!!یعنی تو این 4 ماه هیشکی دفترچه نفرستاده؟؟!
    هر روز پليس +١٠ درخواست اعزام ثبت مى كنه اما در يك محدوده زمانى كه تعداد انها زياد باشه به ماه هاى بعد منتقل مى شود قديم هر كسى دفترچه پست مى كرد نهايت دو ماه بعد اعزام مى بود
    شوخی نکن...
    پزشك عمومى بر اساس يك چك ليست از شما در مورد بيمارى ها سوال مى كند
    خب این معاینات تاثیری ب اینکه برم اموزشی داره یا نه؟؟؟
    من قبلا یکی دوبار مشکل گرفتگی عضلات داخلی سینه رو داشتم...مشهد رفته بودم گرفتگی دوباره پیش اومد..در حد تنگی نفس و پایین اومدن شدید فشارم...دکتر گفت از قلبت شاید باشه!!!(البته نوار قلب گرفت یچی عجیب غریب در اومد ک اونم چون انگشتر دستم بود و موبایل تو جیبم و کلید هم توی جیبم..بماند)به نظرتون بگم همچین مشکلی هست..معافی چیزی امکانش هست؟؟(البته با وضعی که الان درست مردن معلولا هم باید برن سربازی)
    لامسبا تعریق کف دست رو حذف کردن!!وگرنه الان معاف بودم!!(همین الان ک دارم تایپ میکنم کل بدنم خیس عرق شده!!!!موس و جای کیبورد رو هم باید همش تمیز کنم بس ک دستم عرق میکنه و جرم میبنده!!!!)
    شما مشكلاتتون رو با با پزشكى براى معاينه عمومى مى رويد در ميان بگذاريد او بر اساس شواهد بالينى شما را به كميسيون پزشكى معرفى مى كند ، كميسيون در يك روز خاص در ماه تشكيل مى شود اگر قرار به انجام سنوگرافى يا نوار قلب باشد انها شما را به بيمارستان ناجا يا بيمارستان هاى مورد تاييد ناجا ارجاع مى دهند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اقا یه سوال دیگهوووووو
    اره داداش چرا ندن... میدن

15. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

2 ماه آموزشی هم تموم شد پدافند سمنان

حالا باید 19 ماه دیگه سربازی برم بندرعباس کسی از پدافند بندرعباس خبر داره چه جور جایی هستش؟
    من از مازندران هستم به خاطر دور بودن کسری میدن یا باید همون 21 ماه خدمت کنم؟

17. 3 کاربر از ABTIN8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •