سلام حدود یک هفته هست که سرعت دو مگ محدود رو گرفتم ! میخواستم ببینم کدوم قسمت مودم میتونم تنظیم بودن روی 4 مگ یا 9 مگ رو ببینم ؟![]()
سلام حدود یک هفته هست که سرعت دو مگ محدود رو گرفتم ! میخواستم ببینم کدوم قسمت مودم میتونم تنظیم بودن روی 4 مگ یا 9 مگ رو ببینم ؟![]()
Last edited by Mr Online; 25-05-2014 at 12:51.
واقعا زیاده !
72 ساعت از وقتی که شرکت پارسآنلاین به مخابرات اعلام کنه برای رانژه خط، تو خود مخابرات طول میکشه. خود پارسآنلاین هم احتمالاً 1 تا 2 روز طول میکشه که نامه درخواست رانژه رو بفرسته به مخابرات. با توجه به این که این وسط چند تا تعطیلی هم داریم، همون 1 هفته رو شاخشه.
بستگی به مدل مودمت داره. ولی معمولاً تو همون صفحه اول نشون میده. باید دنبال یه صفحهای مثل Device Info یا Summary یا Status بگردی. معمولاً هم عنوانش اینه: Line Rate - Downstream.
از شنبه تا شنبه
1روز تعطیل می باشد
ستمه![]()
اول این ip رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یوزر و پسورد رو Admin بزن همون صفحه ی اول که باز میشه Device Info همه ی مشخصات معلومه:
Device Info
BoardID: DSL-2640U Software Version: ME_2.01 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-12.1 Release Date: Sun Nov 8 14 40 CST 2009
Wireless Driver Version: 4.174.64.19.cpe1.0sd
This information reflects the current status of your DSL connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 512 Line Rate - Downstream (Kbps): 4096 LAN IPv4 Address: 192.168.1.1 MAC Address: 1c-af-f7-b0-3f-90 Default Gateway: 91.99.184.1 Primary DNS Server: 213.217.60.172 Secondary DNS Server: 91.99.99.99
[QUOTE=S M Λ S Ħ;8234658]آره سید حله...دیگه والا نمیدونم واسه من که با همین ترفند شبی 8 تا 9 گیگ میگیرم...البته من 2 مگ دارم
بلاخره دیشب با سرعت 1 مگ دانلود کردم انقد حال داد دلتون بسوزه !
سلام من مستقیم خودم مدارک رو بردم نمایندگی شهرمون کرج به من هم گفتن 1 هفته کاری به خاطر تعطیلات نوروزی زمان میبره واسه رانژه ( 5 فروردین ساعت 12 ظهر مدارک رو بردم شرکت ) دقیقا 6 فروردین ساعت 9 صبح خط رانژه شد یعنی به 24 ساعت نکشید همون 6 فروردین هم کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد ( الته خودم کانفیگ بلد بودم ) چون پول شو گرفته بودن از قبل گفتم کارشناس بفرستین
تازه ديشب به این سرعت رسیدی
ما خیلی وقته داریم با این سرعت دان میکنیم دیگه واسه من یکی عادی شده داش
درود بر آواتارت عزیز
خیلی مرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)