ممكنه يك نفر لطف كنه اين سايت رو براي من چك كنه؟
براي من ارور 404 ميده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممكنه يك نفر لطف كنه اين سايت رو براي من چك كنه؟
براي من ارور 404 ميده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای من بدین صورت باز شد :
![]()
برای منم به همین شکل که برای دوستمون باز شده باز میشه!
Index of /
DOWN WITH SHATEL
░░▄██████████▄
░██████████████
██▀▀▀██████▀▀▀██
█▄ ░░ ▀██▀ ░░ ▄█
▐██▄▄▄▄██▄▄▄▄██▌
░██████▐▌██████
▐█████▄██▄█████▌
░▀██▀██████▀██▀
░░ ▐▄▼▼▼▼▼▄▌
░░ ▐▄▲▲▲▲▲▄▌
░░░░▀██████▀
Last edited by ahriman323; 07-06-2011 at 20:02.
برادران شاتلی : این ایمیل امروز رسیده و احتمالا برای شما هم خواهند فرستاد.علاقه مندیم به اطلاع برسانیم روز 4 شنبه 18 خردادماه 1390 (هشتم ژوئن 2011) به عنوان روز جهانی پروتکل IP نسخه 6 تعیین گردیده است. در این روز سرویس دهندگان بزرگ دنیا مانند گوگل، یاهو و ... به مدت 24 ساعت و به صورت آزمایشی سرویس های خود را بر روی نسخه جدیدی از پروتکل IP (نسخه 6) به جای نسخه قدیمی تر این پروتکل (نسخه 4) ارایه خواهند کرد.با توجه به تازگی این موضوع و عدم پشتیبانی کامل از پروتکل IP نسخه 6 توسط تامین کنندگان بین المللی در ایران، ممکن است در دوره ی آزمایشی 24 ساعته یادشده ( از ساعت 4:30 بامداد روز 18 خرداد) دسترسی به برخی از سایت های شرکت کننده در این تست با مشکل مواجه باشد.خوشبختانه در این باره، شرکت شاتل از چندی پیش اقدامات لازم به منظور پشتیبانی از این پروتکل را آغاز کرده و در حال حاضر به صورت کامل در شبکه خود از آن پشتیبانی می کند. همچنین به منظور برقراری کامل ارتباطات با استفاده از پروتکل IP نسخه 6 در حال رایزنی با سازمان های دولتی و نظارتی ذی صلاح در این حوزه است.علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانند به سایت های زیر مراجعه فرمایند:سایت روز جهانی IPv6:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست سایت های شرکت کننده در روز جهانی IPv6:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت تست سازگاری با پروتکل IPv6:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس گروه شرکت های شاتل
بچه ها بیاین به شماره SMS اخبار شبکه یک 100001915 درباره کارهای شرکت شاتل شکایت کنیم چون وقتی درخواست یه چیزی میره بالا میرن دنبالش حساب کنید اگر از تمام ایران باشه دیگه بهتره حداقل از رسانه ملی حرفمون رو میرسونیم
نظرتون چیه ایده خوبی نیست؟![]()
پاک شود ...
Last edited by Mehran14233; 24-07-2011 at 12:48.
سلام
من خودم شاتل دارم ولی نمی دونم چرا با این همه محیوبیت و سابفه ای که داره سرویس دهی شرکت ضعیف حداقل من که ارت هوم دارم
این طوریه
نسبت به روزهای اول کندتر و تو ساعات رایگان دیگه عملا به حدی سرعتش پایین که ادم پشیمون میشه از اینترنت![]()
ART Home رو بیخیال شو . دیوانه کنندست.
با اکو 512 بیشتر می تونی دانلود کنی و کمتر عذاب میبینی. 64 کیلوبیت دیگه فقط بدرد چت کردن میخوره.
آیا در سرویسای شاتل کسی زیاد از دانلود شبانه استفاده کنه سرعتش را محدود میکنند؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز
البته قبلا اینجور نبود ولی جدیدا محدود میکنن
فعلا که منم محدود کردن
قبلا شبی 800 مگ تا 1 گیگ دانلود میکردم ولی الان خیلی زور بزنه 300 مگ
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)