حالا مشکل لود شدن عکس و آیکن گوگل پلی حل شده حالا دانلود نمیکنه وی پی ان میزنم دانلود میشه
اینستاگرام که هیچی تمام فیلم هاش رو من میفرستم توی تلگرام تا بتونم درست ببینم (نامحدود 512)
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حالا مشکل لود شدن عکس و آیکن گوگل پلی حل شده حالا دانلود نمیکنه وی پی ان میزنم دانلود میشه
اینستاگرام که هیچی تمام فیلم هاش رو من میفرستم توی تلگرام تا بتونم درست ببینم (نامحدود 512)
من که تا چند روز پیش های وب داشتم سرعت 8 مگ
سرعت دانلود خوب بود ولی آپلود و پینگ افتضاح !
درخواست جمع آوری دادم الان هم جشنواره آسیاتک گرفتم تا ببینم چطوریه (فعلا درخواست رانژه ارسال شده )
ولی بنظر تو مرکز مخابراطی ما خوب هست کیفیت آسیاتک چون بعضی از دوستان از آسیاتک اشتراک دارن و تعریفشو میکنن
..حذف شود..
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:20.
دوستان من از ديروز مشكل نوسان پينگ و پينگ بالا و لود نشدن ويديو ها اينستا دارم هر چقدر هم با مودم ور رفتم جواب نداد كسي داره همچين مشكلي ؟
مورد دوم 3 تا دي ان اس خوب معرفي كنيد ست كنيم تو مودم بلكه فرجي شد
سلام دوستان
میگم کسی اطلاعی نداره چه شرکت ها و اپراتورهایی بابت کد سرشماری هدیه میدن و چطوری باید این هدیه رو گرفت؟ یکیش که خوب آسیاتک بودش و روش استفاده ازش هم سادس.
سلام دوستان کسی سرویس جشنواره 365 گیگ اسیاتک گرفته ؟ میخواستم ببینم سرعت تو بازه 16 تا 20 چنده ؟ اگه محدود کنن سرعتو به درد نمیخوره اگه کسی خرید کرده لطفا سرعتو اعلام کنه
از قسمت SNR و نویز خطتون و Rate اسکرین بزارید تا بررسی کنم
شما به بقیه نگاه نکن چون سرعت ها تو بازه رایگان یا نامحدود برای هر کاربر متفاوته
در کل سابقه آسیاتک تو سرویس صبحانه نشون داده که تو اینطور سرویسا سرعتو محدود میکنه اگه محدود نکنه باید دید چطور میخاد محاسبه کنه ولی اگه محدود کنه سرعت به ۳۲ میرسه که یه چیز مسخره میشه باز اون صبحانه سرعتش ۲۵۰ بود ولی ساعتش خوب نبود.
میتونین یه تماس بگیرید به پشتیبانی سوال کنین سرعت تو ساعت ۱۶ تا ۲۰ چنده.
تاحالا دیدین پشتیبانی راستشو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بار از دهتشون در رفت راستشو گفتن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)