تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 452 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 4515

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به اینهم فکر کن که قیمتهاش داره روز بروز بالاتر میره
    و فکر نکنی همراه اول 4مگ میده و مبین نت هم همون 4مگ رو میده این اشتباهه
    سرعت مبین نت از 4تا 40هست و ربطی به سرعت همراه اول نداره چون فقط دکل مشترکه
    ایپی شما همون مبین نت هست و سرعت شما هم بسته شده در مبین نت
    فقط ممکنه بخاطر دور بودن از دکل و یکسری مشکلات فنی سرعتتون از 4تا 40متغیر باشه
    داداش حرف شما درسته ولی حجم بالایی که از adsl میگیرم و سرعت کم و قطعی زیاد، کوفت میشه به ادم
    قیمتش نسبت به شرکت های tdذیگه ارزون تره
    اون بسته 1000 یکساله بنظرم بصرفه تره
    نهایت بهم 2یا 3 هم بده کافیه ولی پایدار باشه

2. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون داداش که توضیح کاملی دادی

پس اگه همه شرایط خوب باشه مبین نت باید بمن با سرعت دکلی که من دیشب و امروز تست کردم بالا 4مگ بهم سرویس بده که خوبه، مایی که با 450کیلوبایت دانلود میکردیم 4 مگ برامون عالیه

شرمنده من اصلا حواسم نیست و مغزم قفله . حق باشماست اگه مبین نت روی دکلی که دچاره مختل شده، مشکل براش بوجود بیاد، خط همراه اول من هم نمیتونه سرویس بگیره ....بخاطر اینکه دو هفته اس درگیر adslهستم که شرایط خط را بهتر کنم ولی نمیشه و نوسان خط بالا هست و نهایت خط من در شرایط ایده ال 6مگه که نهایت بمن 700 کیلوبایت سرعت بده که برام کافی نیست از هر راهی هم برای بهبود کیفیت خط وقت و هزینه کردم که نشده و با این حساب باید بیام TD-Lte

اینکه که درباره پینگ گفتید،دوستم شیراز زندگی میکنه و پینگ روی پابجی که عکس داد 106بود اونم ساعت 10شب بود شاید منطقه یا استان با استان فرق کنه

پس با جواب اخرتون به این نتیجه باید رسید دکلی که ازش مبین نت سرویس میگیره هم خیلی مهمه در پینگ و سرعت و کیفیت و پایداری

متاسفانه شهر ما کسی زیاد مبین نت استفاده نمیکنه و اشنا یا دوستی سرویس مبین نت نداره

متاسفانه گزینه اخر برای من فرار از سرویس ADSL هست و ارزون ترین سرویس TD-LTE تا الان مبین نت هست

طرح دوستی با نصاب هم کمی مشکله چون عامل فروش شهر ما نداره و اصفهان داره و چطوری نصاب رو پیدا کنم و اینا هم باز جای بحث داره

اگه پیشنهادی یا راهنمایی بازم مونده ، بهم بگید
    این جوری به نظر میرسه مجبور هستین ریسک کنین ممکنه جواب بگیرید ممکنه جواب نگیرید

ولی بعیده مشکلی پیش بیاد

در صورتی که از مبین نت گرفتین حتما طرح 360 رو فعال کنند چون اون قیمتی که گفتید حدود پونصد و خورده ای فکر کنم بدون طرح 360 هست.

می تونید با نصاب ها هم تلفنی صحبت کنید شاید یکیشون تجربه ای داشته باشه در مورد نصب مودم تو شهر شما.

در هر صورت موفق باشین

داره خودمونی میشه itsmemeysam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2019

پيش فرض

بچه ها منم میخام TD LTE مبین نت بگیرم تو نقشه جایی ک من هستم داخل پوشش دایره ای مبین نت نیست ولی پرسیدم چک کردن گفتن تا ۱کیلومتر خارج از دایره هم انتن میده یعنی پوشش خارجیش محسوب میشه،طرح های مبین نت رو با ایرانسل و شاتل و مبنا تلکام مقایسه کردم مبین نت از همشون حجم بیشتر و قیمت کمتری ارائه میده،اونایی ک طرح ۳۶۰دارن و رومینگ میشن آیا سرعتشون همیشه استیبل هست؟؟

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داداش حرف شما درسته ولی حجم بالایی که از adsl میگیرم و سرعت کم و قطعی زیاد، کوفت میشه به ادم
    قیمتش نسبت به شرکت های tdذیگه ارزون تره
    اون بسته 1000 یکساله بنظرم بصرفه تره
    نهایت بهم 2یا 3 هم بده کافیه ولی پایدار باشه
    درسته موافقم چون1سال پیش 8000گیگ از عصر تلکام داشتم بعنوان سرعت 8مگ 3ماهبعد از قرار داد سرعت شده بود 450کیلو و هی حرف مفت میزدن که نویز داریکه از 8000گیگ نهایت 500گیگ استفاده شد و بخاطر این کارشون هم شکایت زدم هم تخلیه اما الان سرعتم روی 16مگ ثابته از دوتا شرکت هم نت دارم ترابایتی

مبین نت هم اون 1000گیگش بصرفه هست منتها چون مشکلات فنب بعضی اوقات براش پیش میاد اعتمادی بهشون نیست

6. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درسته موافقم چون1سال پیش 8000گیگ از عصر تلکام داشتم بعنوان سرعت 8مگ 3ماهبعد از قرار داد سرعت شده بود 450کیلو و هی حرف مفت میزدن که نویز داریکه از 8000گیگ نهایت 500گیگ استفاده شد و بخاطر این کارشون هم شکایت زدم هم تخلیه اما الان سرعتم روی 16مگ ثابته از دوتا شرکت هم نت دارم ترابایتی

مبین نت هم اون 1000گیگش بصرفه هست منتها چون مشکلات فنب بعضی اوقات براش پیش میاد اعتمادی بهشون نیست
    من هر شرکت ADSL هم برم باز این مشکلات هست چون سیمی ک از کافو تا منزل امده مشکل داره و مخابرات هم نمیاد برای شرکت رقیب خودش کاری بکنه

مجبورا باید بیام TD-LTE و بین این شرکت ها فعلا مبین نت قیمت بصرفه تری داشته

خوبه باز شما با تغییر شرکت ، به چیزی که میخواستید رسیدید

8. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من امروز زنگ زدم 1575 در مورد قیمت تعرفه ها پرسیدم و پشتیبانی میگفت طی سه سال گذشته قیمت ها تغییر نکرده بلکه ما میایم حجم را افزایش میدیم یا کاهش که براساس نیاز مشترکینه و براساس این تغییر قیمت ها را بالا یا پایین میبریم، من فکر کردم درست میگه بعد این پست ها را خوندم، توش موندم جدا، چرا این پشتیبانی و عامل فروش هاش زیاد شرو ور تحویل مشترک یا تازه ثبت نامی ها میده؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به پست های صفحاتی ک گذاشتم چطوری 100 گیگ ثابته ولی قیمت ها بالا رفته؟ دم پشتیبان شون گرم واقعا طی سه سال افزایش نا متعارفی نداشته

10. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasserDivar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من امروز زنگ زدم 1575 در مورد قیمت تعرفه ها پرسیدم و پشتیبانی میگفت طی سه سال گذشته قیمت ها تغییر نکرده بلکه ما میایم حجم را افزایش میدیم یا کاهش که براساس نیاز مشترکینه و براساس این تغییر قیمت ها را بالا یا پایین میبریم، من فکر کردم درست میگه بعد این پست ها را خوندم، توش موندم جدا، چرا این پشتیبانی و عامل فروش هاش زیاد شرو ور تحویل مشترک یا تازه ثبت نامی ها میده؟؟؟

با توجه به پست های صفحاتی ک گذاشتم چطوری 100 گیگ ثابته ولی قیمت ها بالا رفته؟ دم پشتیبان شون گرم واقعا طی سه سال افزایش نا متعارفی نداشته
    سلام امیرجان ، اینجا ایرانه ، نه میشه دم خروس و باور داشت و نه قسم حضرت عباس رو
    هر کسی یه چیزی میگه باید خودت طبق تجربیاتت یه میانگین بگیری از حرفاشون
    اینجا هر کسی ناراضی هست میاد پست میده ، اونی که راضیه فرصتی پیدا نمیکنه بیاد اینجا و بخواد اظهار نارضایتی کنه
    مثلا من خودم اگه برم تاپیک رایتل چند تا مطلب بخونم از کاربرا ممکنه منم جوگیر بشم و بیام و هی غر بزنم
    طبق تجربه میگم

12. این کاربر از yasserDivar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان از ساعت 10 شب به بعد منو میندازن اصلا یه جا دیگه
    موضوع چیه؟کارشون قانونی هست یا میشه شکایت کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

مبین نت طرح زیاد حذف میکنه، مثلا طرح 200 گیگ 100 تومن. یا اون اوایل یه طرح خوش قیمت و حجم سه ماهه داشت کلا حذف کرد. یا همیشه اون زمان رو طرح 70 تومنیش یه برچسب زده بود تا آخر تابستان و مشتریاشو میترسوند. یا مشتری طرح میخرید بعد یه مدت همین 3 ماهه رو حذف کردن گفتن پروموشن بوده در حالی که نبود و نگفته بودن
    الآنم قیمت طرحای ورودش افتضاحه
    سرعت شبانشونم فقط برای سود بیشتر محدود میکنن روی 4 مگابیت تا شما هی حجم بخرید
    ولی طرحای عادیش رو زیاد گرون تر نکرده. احتمالا به خاطر قیمت بیش از حده طرحای وروده وگرنه تو گرون فروشی مبین نت کم رقیبه
    100 گیگش 70 تومن بود کرده 85 تومن. طرح 480 گیگش 420 تومن بود کرده 445
    طرح 1000 گیگش 900 تومن بود کرده 850
    در مورد سرعت جدیدا تو این تاپیک بیشتر تعریف میکنن وگرنه اون زمان فقط اوایل سرعت در ساعاتی به 30 مگابیت میرسید. اواخر در حد adsl شونزده مگابیت بود

15. 2 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام امیرجان ، اینجا ایرانه ، نه میشه دم خروس و باور داشت و نه قسم حضرت عباس رو
    هر کسی یه چیزی میگه باید خودت طبق تجربیاتت یه میانگین بگیری از حرفاشون
    اینجا هر کسی ناراضی هست میاد پست میده ، اونی که راضیه فرصتی پیدا نمیکنه بیاد اینجا و بخواد اظهار نارضایتی کنه
    مثلا من خودم اگه برم تاپیک رایتل چند تا مطلب بخونم از کاربرا ممکنه منم جوگیر بشم و بیام و هی غر بزنم
    طبق تجربه میگم
    سلام یاسر جان

حرفاتون کاملا درسته

17. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •