اکو اپتیمال چیه؟؟؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
اکو اپتیمال چیه؟؟؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
طرح یکساله 6900 تومانی با 10 گیگ حجم
اگه توی mdf مخابرات اشنا داری زنگ بزن وضعیت رو برات چک کنه
میگم یه سوال
تو ثبت نام آنلاین اگر بعد از وارد کردن اطلاعات منصرف شدیم گزینه ای برای انصراف داره؟
آقا ی تست پینگ بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهرانید ؟
صبح به mdf زنگ زدم گفتن پورتت خرابه و از مخابرات هم لینک نداری.
من نمیدونم اینا قبلش خط رو تست نمیکنن که sms دادن خط رانژه شده!؟!
به یقین میشه گفت که بخش فروش شرکتها از بخش پشتیبانیشون جداست و بخش فروش بر اساس چیزی که مخابرات در جواب درخواست رانژه براشون میزنه SMS میفرستن و خبری از این که واقعن چه وضعیتی داره خط ندارن.
منظورم این بود چرا مخابرات قبل از فرستادن تاییدیه رانژه به isp , قبلش پورتم رو تست نکردن ببینن مشکلی در پورت وجود داره یا خیر و بعد اعلام کنند؟!
دوستان 2 تا سوال
اول اینکه همونطو میدونید روی سرویس های اکو (( محدود )) سرعت رو تا اونجا که خط میکشه میبندن
مثلا 10 12 15 مگ و ......
آیا سرویس های آرت نامحدود هم همین شکلیه ؟؟؟
یعنی سرعت بالا میبندن ؟؟
دوما
تفاوت آرت و آرت لایت چیه ؟؟؟ (( بجز میزان دانلود استاندارد ))
آرت لایت که ضعیفتر از آرت معمولی هست رو روی چه سرعتی میبندن ؟؟؟؟
با تشکر
رانژه کردن در واقع فقط اتصال کابل تلفن مشترک به پورتی توی اتاق MDF هست که در اختیار شرکت ISP قرار داره. از نظر مخابرات وقتی این کار انجام میشه یعنی خط رانژه شده. اما این که پورت مورد نظر سالمه یا نه تا جایی که میدونم از مسؤولیتهای خود شرکت ISP اه. واسه همینم مخابرات به محض انجام این اتصال، به شرکت نامه میزنه که خط رانژه شده.
یادمه چند سال پیش در جریان جابجایی از یه شرکت به شرکت دیگه، مخابرات زحمت کشیده بود به جای این کابل من رو به پورت شرکت جدید وصل کنه به یه پورت دیگه وصل کرده بود و نامه تأیید رانژه رو فرستاده بود برای شرکت. از نظر شرکت و مخابرات خط رانژه بود ولی من لینک نداشتم. خلاصه بعد کلی پیگیری متوجه شدن که ایراد از اونجاست و مشکل حل شد.
خلاصه، مخابرات یه وضعیه دیدنی و تماشایی.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)