[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این IRN 20 ماله کدوم اپراتوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این IRN 20 ماله کدوم اپراتوره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رایتل فک کنم
رایـــتــــل
بجنورد در اولین روزها انتن نسل سوم ایرلنسل رو داشتم الان چندوقته دیگه پیدا نکردم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
خدارو شکر که نداره بقول یکی از دوستان اگر نامحدود بود که دیگه داغون تر از این میشد. میدونم از بس کیفیت ای دی اس ال و نت پایینه که بعضی ها مثل خودم ترجیه میدیم از نسل سوم استفاده کنیم اما همه جای دنیا نسل سوم حجم محدود داره و برای دانلود نیست. اگر بخواد برای روزانه 24 گیگ بزاره که با این کمبود پهنای باند هیچ کس نمیتونه استفاده کنه. بخصوص این دوستان کاسب های دی وی دی که 24 ساعت در حال دانلودن یا بعضی ها که فقط میخوان دانلود کنن. به نظرم خرید یک بازی یا سریال یا فیلم یا برنامه در ایران خیلی ارزان تره تا اینکه با نسل سوم شب تا صبح بزاری واسه دانلود پول برق و استهلاک گوشی و پی سی و .....
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان، میشه لطفا هرکی از 3g ایرانسل استفاده میکنه رو لپ تاپ یا پی سی هات اسپات کنه و از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست پینگ بذاره ؟ خیلی خوب میشه !
فقط لطفا توجه کنید گاهی خواه ناخواه روت اینترنت بده ممکنه پینگ بالا باشه ! بعد تست چند بار 3G و Cellular رو با هم enable/disable کنید ( با خاموش کردن 3g آنتن هم باید بپره ) اینطوری از اول اینترنت میگیره ممکنه وضعیت خیلی بهتر/بدتر بشه.
لطفا از pingtest تست نگیرید فقط وقت تلف کردنه.
ببخشید میشه بپرسم چیکار کردید جلوی هر اپراتور 2g و 3g مینویسه ؟
ممنون
تست میگیرید مدل گوشیاتونم بگید.
الان بخاطر کم بودن انتن بعضی از گوشیا بین E H +H نوسان میکنه بهترین گوشیهارم برای استفاده از H+ بگین لطفا.
خیابان میدان شهدا به طرف فلکه توحید مشهد هنوز خبری نیست ، در ضمن دوستانی که هی میگن adsl بگیرید از 3g بهتره باید بگم که منطقه ما pcm منفیه ینی هیچ جوره نمیشه adsl بگیریم برای همینه که برای بعضیا مثل من 3g خیلی مهمه ، در ضمن همین نسل دو منطقه ما از ساعت 11.30 تا 3 صبح کاملا غیره فعال میشه کسی ميدونه از چیه ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)