تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 473 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وقنی میخوام وارد پوشه game یا software بشم یک ارور میده که ارورش اینه:operation failed
    این مشکل با پورتusb برام ایجاد شد قصه هم از اینجا شروع میشه که من یک بازی از اینترنت گرفتم بعد همون لحضه هم بازی کردم ولی از اون موقعه به بعد دیگه نرفت تو و همش این اروره داد operation failed من موندم من بازی نصب کردم چرا تو برنامه هاش نمیره راستی من رممو فورمت کردم مستر ریست هم کردم
    اگه میشه کمکم کنید بگید باید چه کار کنم
    دوست عزیز با فلش کردن مشکلت حل میشه مال من هم اینجوری شده بود(ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه!)

من یک گوشی Z610 دارم ولی نمی‎تونم پسوردش رو تغییر بدم آخه پسورد قدیمش رو نمی‎دونم چیه!

چهار تا صفر رو میزنم قبول نمیکنه. حالا چیکار کنم؟ مستر کدی چیزی نداره؟

جالب اینه که من از روزی که گرفتمش تا حالا پسوردش رو تغییر ندادم!
    شما یه آموزش setool2lite بگیر توش هست(تو همین p30world هم هست لینک ندارم)

2. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمک!
    یه k550 دارم که شارژ نمیشه! شارژر سالمه(تست کردم) ولی شارژ نمیشه! میتونه واسه کثیف بودن پورت باشه؟ چجوری تمیزش کنم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام خدمت همگی
    راستش قصه از اونجا شروع شد که:
    یه شب بارونی بود ، رعد و برق وحشتناکی میزد ، زوزه ی باد گوش همه رو کر کرده بود !!!!
    یه صدایی از حیات پشتی میومد من مجبور بودم که علت رو جستجو کنم
    با هزار تا صلوات و قل هو و نزر و نیاز رفتم پشت که یهو با یه صحنه فوق العاده عجیب روبرو شدم !!!!
    P1 رو در آوردم که ازش عکس بگیرم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوربینش کار نمیکنه
    تو رو خدا یکی کمکم کنه تا دکمه دوربینو میزنم میره تو اون صفحه اولیش که میگه دکمه صفر را برای راهنمایی بزنید میمونه و دیگه تکون نمیخوره؟ آپدیت هم کردم از رو بک آپی هم که از موقع سالم بودنش گرفته بودم بازیابی کردم ولی فایده نداد
    قبلا چند بار همین مشکل پیش اومد و وقتی از رو بک آپ اجرا میکردم درست میشد ولی حالا نمیشه
    شما رو به جون اون نوه کوچولوتون کمکم کنید؟

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

کمک!
    یه k550 دارم که شارژ نمیشه! شارژر سالمه(تست کردم) ولی شارژ نمیشه! میتونه واسه کثیف بودن پورت باشه؟ چجوری تمیزش کنم؟
    این مشکلو خیلیا داشتن و مربوط به اکسید شدن کانکتور های مسی گوشی هست....من خودم با یه خلال دندون چوبی و زدن خلال تو الکل دونه دونه کانکتور ها رو تمیز کردم و درست شد....!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فکر نکنم بشه راحت اونو ریست کرد . رو برد گوشی یه باطری هست شاید شاید با در اوردن اون ریست بشه ولی بازم فکر نکنم ریست بشه چون با اون تامیر میشه فهمید که چقدر گوشی کار کرده ، اگه قرار بود راحت ریست بشه که بدرد نمی خورد
    آخه دیدم صفرش کردن به نظرتون با هک میشه؟

داره خودمونی میشه bahman26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teroon

2

دوستان من یه se w580 دارم که رفته بودم بیرون تهران (شهرستانهای اطراف شهر تهران ) {با sim 0919 }
    که میدونید دیگه انتنم .....................
    و شارژش تموم شد حالا که زدم به شارژ دیگه روشن نمیشه
    یه چراغ قرمز بغل دکمه منوسمت راست روشن میشه بعد 3 ثانیه خاموش میشه
    در صورتی که یکی از رفقا با همین گوشی ولی با حضرت irancell گوشی انتن میداد که هیچ اصلا شارژشم تموم نشد کسی میدونه باید چه کار کنم؟
    در ضمن حدود 8 ساعتم به برق وصل بود
    طولانی شـــــد
    ممنِِِـــــــــــــــــــ ـــون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان من گوشیم k770 هستش من حدود چهل وپنجاه تا بازی تو ش ریخته بودم اما بعد از جند مدت حدود ده تا ازبازی ها حذف نمی شوند و وقتی می خوای حذف کنی می نویسه کار انجام نشد از هر کدوم ازاین بازی یک کپی در پوشه بازی ها ساخته شده چهار پنج تا از ب رنامه های کاربردی ام اینطوریه وحذف نمیشه باطری ام دراوردم مشکل حل نشد خواهش می کنم کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام من با مشکل صحفحه سفیدال سدی z530برخوردم صحفه نمایش میده ولی سفیدوضعیفه لطفاراهنمایی کنید

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی K800 دارم وبا اینکه زبان منو و نوشتن فارسی داره و تمام منوهاش فارسی هست اما در قسمت اس ام اس ها اسامی افراد را به صورت لاتین واز چپ به راست نمایش می دهد مثلا " امیر " را "ر ی م ا " نمایش می دهد !
    می خواستم بدونم چطور می تونم این مشکل رو حل کنم !

از راهنمایی شما پیشا پیش سپاسگزارم ! !

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

PHONE OCK CODE اوليه گوشي هاي سوني چيه؟ براي فعال كردن قفل تلفن. من 0000 امتحان كردم نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •