تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 752 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نه قیمت درسته قیمتی که تو سایتهای شرکتها میزنند خیلی بیشتر از واقعیت هست مثلا Ep630 تو سایت کریتیو 40 دلار هست شما با قیمت ها کاری نداشته باش به مشخصات هدفون نگاه کن.

داره خودمونی میشه IrNCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پیشنهاد میکنم قبل از انتخاب و برای آشنایی بیشتر به اینجا یک نگاهی بندازید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.
    من این تاپیک رو خوندم و خیلی مفید بود.
    من حداکثر تا ۴۰ تومن میخوام خرج کنم
    نوع هدفون به صورت full size و close
    برندش هم مهم نیست
    اگر بی سیم باشه و کیفیتش به اندازه یه مدل ۴۰ تومنی باشه و تا حداکثر ۵۰ میگیرم
    استفاده من ۹۰٪ موزیک هست و کارهایی که گوش میدم بیشتر سبک country و rock هستند (بیشتر راک)
    Last edited by IrNCO; 22-05-2011 at 13:01.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پس اگه ممکنه تا رنج 35 تومن یک inear خوب معرفی کنید . ممنون
    فعلآ با این بودجه می تونید Creative EP-830 انتخاب کنید و یا Sony mdr-ex50 که سونی سرتره. هر دوشون رو دارم ولی کریتیو برای سبکهای الکترونیک کاملآ مناسبه و سونی عمومی تر البته هر دو شون یک کمی از بودجه شما یک کمی بالاتر هستند.
    به هر حال جنس صدای صونی را همه نمی پسندند اگه تا به حال سونی نداشتید به طور خلاصه می شه گفت که صدای اکثر هدفونهای سونی تاکید بر مید و در درجه دوم بر های و در آخر بیس داره و چون اکثر افراد عادی موسیقی تحریف شده و یا به طور ساده تر صدای تغییر فورم داده شده(بیس خیلی قوی یا به اصطلاح بوومی) را می پسندند زیاد دل خوشی از صدای سونی ندارند اما اگر صدای ارزان ترین هدفون سونی را بپسندید مطمئنن همیشه از این برند یک هدفون خواهید داشت.

830 قیمتش حدود 45 و ex50 قیمتش حدود 50 هست.

شما هم موفق باشید.

4. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من این تاپیک رو خوندم و خیلی مفید بود.
    من حداکثر تا ۴۰ تومن میخوام خرج کنم
    نوع هدفون به صورت full size و close
    برندش هم مهم نیست
    اگر بی سیم باشه و کیفیتش به اندازه یه مدل ۴۰ تومنی باشه و تا حداکثر ۵۰ میگیرم
    استفاده من ۹۰٪ موزیک هست و کارهایی که گوش میدم بیشتر سبک country و rock هستند (بیشتر راک)
    دوست عزیز
    متاسفانه با بودجه در نظر گرفته شما موردی سراغ ندارم ولی فعلا با توجه به موجودی بازار بهترین انتخاب AKG K77 هست البته از اون ارزانتر AKG K44 هست که با اینکه قیمت K77 از بودجه شما بالاتره اما ارزش رو داره.

این هدفون کاملآ مناسب سبکهایی که شما گوش میکنید هست اما K44 رو تست نکردم.

به هر حال هیچ وقت هدفون بیسیم با مدل مشابه با سیم یک قیمت نبوده اند و تفاوت این دو مدل حداقل 20 تومنه که اکثرآ برای کاربرد حرفه ای مناسب نیستند.

شما هم موفق باشید.

6. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

دوست عزیز تماس بگیرید با خود نمایندگی شاب و ازشون آدرس فروشگاههای نماینده اونها رو بگیرید.
    و اینکه بعید میدونم کسی بیاد هدفون جعلی رو با برچسب گارانتی شاب بفروشه شما میتونید شماره سریال رو از طریق تلفن با شاب چک کنید.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

دوست عزیز جواب شما داده شد.

شما هم موفق باشید.
    سلام عزيز ممنون بابت راهنمايي

امروز زنگ زدم شاب و نمايندگيشو پرسيدم كه فهميدم همين رايتك نمايندگي شاب تو وليعصر هست..

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام عزيز ممنون بابت راهنمايي

امروز زنگ زدم شاب و نمايندگيشو پرسيدم كه فهميدم همين رايتك نمايندگي شاب تو وليعصر هست..

کد:
    خواهش میکنم

شما هم موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه قیمت درسته قیمتی که تو سایتهای شرکتها میزنند خیلی بیشتر از واقعیت هست مثلا Ep630 تو سایت کریتیو 40 دلار هست شما با قیمت ها کاری نداشته باش به مشخصات هدفون نگاه کن.
    پس من نظرم بيشتر رو اديداس هست. حالا هروقت سفر رفتم مي خرم فقط نمي دونم چطوري وسط مسافرت به امازون اينو سفارش بدم دردسر داره!

سپاس

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

پس من نظرم بيشتر رو اديداس هست. حالا هروقت سفر رفتم مي خرم فقط نمي دونم چطوري وسط مسافرت به امازون اينو سفارش بدم دردسر داره!

سپاس
    تو خیلی از کشورها سنهایزر نمایندگی داره مثل دبی و بعضی شهرهای امریکا و امارات و...
    میتونید با کمی سرچ قبل سفر از وجود نمایندگی معتبر مطلع بشید.
    Last edited by peaceful1; 22-05-2011 at 22:19.

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سپاس
    اول ببخشید بی مقدمه پریدم وسط

دوست عزیز تجربه خرید از آموزون چندان بد نیست کافی هست شما ببینید آمازورن اون کالای خاص رو برای کشور مقصد که شما قصد مسافرت به اونجا رو دارید، ارسال میکنه یا نه.
    آمازون سرویس پست متنوعی داره که نمونه استاندارد اون بین سه تا چهار هفته متوسط زمان تحویلش هست که کاملآ بستگی به مسافت و زمان اوکی کردن سفارش داره و برای بعضی از کشورها شما باید 4 روز هم حداکثر اضافه کنید چون برای بعضی از کشورها ارسال با کشتی هست و تا زمان بارگیری باید توشه کامل بشه و سرویسهای گرانتر ارسال که زمان ارسال کوتاه تری دارند و همچنین هزینه به مراتب بالاتر و اکثرآ هوایی ارسال میشوند.
    در ضمن برای سفارش از آمازون شما باید ساکن اون کشور باشید و یا اینکه یک صندوق پستی مجازی داشته باشید که حدودآ 50 دلار برای آسیا هزینه داره البته این دومی مسولیت ریسکش با خودتون هست.
    پیشنهاد میکنم آدرس کسی که ساکن اونجا باشه توی فورم سفارش قید کنید و به نام ایشون تا مسئله عدم ارسال گریبان شما رو نگیره که قابل پیگیری نیست!

اگه هزینه زیاد براتون مهم نیست از سرویس اگه اشتباه نکنم اکسپرس استفاده کنید که کالاتون بیمه هم میشه و از طریق نت تراک هم میشه.

اگه گفته بودید کدوم کشور و کی و چه محصولی میشد زمان ارسالش رو براتون محاسبه کرد.

شما هم موفق باشید.

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

محصولات کریتیو نمایندگی دارن ؟ میشه لیست قیمتشون رو دید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •