شاید تکراری باشه ولی امروز فهمیدم در حال وب بروازینگ اگه سه انگشتی به چپ بکشین back و اگه به راست بکشین forward میشه به صفحات قبل یا بعد
شاید تکراری باشه ولی امروز فهمیدم در حال وب بروازینگ اگه سه انگشتی به چپ بکشین back و اگه به راست بکشین forward میشه به صفحات قبل یا بعد
من بدبخت قبل از اینکه Z500 بخرم یه هیولا داشتم واسه 11 سال پیش..
لامصب 11 ساله دارمش حتی یه قطعشم عوض یا ارتقا ندادم...
افسردگی گرفته بودم.. حتی یه بازی جدید هم روش اجرا نمیشد
جدیدترین بازی که باهاش کردم Max 2 بود
هنوزم دارمش بنظرتون سیستمش خوبه
Ram : 32
VGA : 64
CPU : Celeron 2.4
Hard : 40gb
مطمئی ؟؟
Z500 اصلا گرافیک AMD نداره .. فکر کنم اشتباه کردی !![]()
منتظرم دوستان...
سلام بچه ها من سر دو تا مدل از زد 500 موندم یکی با گرافیک AMD 8750m و اون یکی هم 740m است میخوام بدونم کدوم قوی تره آخه من زیاد بازی میکنم و برام مهمه که حداقل تا 2-3 سال بتونم باهاش سر کنم
به قول دوستمون فکر کنم اشتباه کردی.منبعش رو بگید بریم یه چکش بکنیم![]()
قبلا پاسخ داده شد. درایور جدید Intel رو از سایت Lenovo دانلود و نصب کنین . جند صفخه قبل هست ( 1000 تومن میگیرم لینکشو همین جا می دم)
Z500 فقط فعلا با کارت گرافیک های Nvidia 635M ,645M ,740M تو بازار هست با AMD نمی زنه
اگر می خواین لپ تاپ با 8750M بگیرین ، می شه گفت 740M قوی تره ( البته اگر فقط از جنبه بازی کردن بهش نگاه کرد و بازی هایی که با کارت گرافیک های خاصی مناسب ترند رو در نظر نگیریم )
سلام بچه ها وقتتون به خیر...
بچه ها منم تا یه ساعت دیگه دارم میرم z500 بگیرمبا کانفیگ i7/8g/740/1t به نظرتون از کجا بگیرم؟؟/ایران یا رضا؟؟؟
فرقی ندارن،ولی من از رضا خریدم...اولین مغازه ورودی راست،سمت چپ،آدم خوبیه،قیمتاشم از همه بهتره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)