با توجه به سیر صعودی دلار و مسائل پیش آمده پیش بینی در مورد مسائل اقتصادی بسیار سخت خواهد بود به نظر بنده اگر قصد خرید چیزی دارید به بعدا موکول نکنید مخصوصا اجناس خارجی.
با توجه به سیر صعودی دلار و مسائل پیش آمده پیش بینی در مورد مسائل اقتصادی بسیار سخت خواهد بود به نظر بنده اگر قصد خرید چیزی دارید به بعدا موکول نکنید مخصوصا اجناس خارجی.
آخه مشکل اینجاست ممکنه اول ظاهر نشه و بعد از مثلاً چند ماه ظاهر بشه
از ته قلبم امیدوارم تو ایران برای کسی این مشکل پیش نیاد و دیگه مشکلش رو رفع کرده باشن.
خیلی مشکلات تو ریویو ها گفته نمیشه. مثلاً مشکل crease در HX925 هم اشاره ای نشده بود. دیگه کاربرها خیلی به cnet ایمیل زده بودن اونم بعد از یه ماه نوشته دقت کردم دیدم مشکل رو. البته مشکل crease حداقل مادرزایی بود و موقع تست خرید میشد تشخیص داد و زیاد و کم نمیشه طی زمان. البته تو نسخه های موجود در نمایندگی های سونی من چیزی ندیدم. ظاهراً حل کرده بودن مشکلش رو چون بعد از چند ماه تازه تو ایران اومد.
شنبه آمار میگیرم ببینم هنوزم VT30 بدون گارانتی داره یا نه و قیمتش نسبت به با گارانتی میارزه یا نه با پخ خبرت میکنم. با توجه به افزایش 300 تومنی دلار بعید نیست گرون تر هم شده باشه!
من نمیدونستم نمایندگی بعد از یه سال که تو دنیا پخش شده میاره!!! چند ماه دیگه مدل های 2012 میاد اینا تازه 2011 میارن.
ببخشید ایراد جزئــــــی؟!!! یه تیکه گنده صفحه همیشه جلو چشم آدم سبز رنگ باشه بهش میگن ایراد جزئی؟!
ولی نا گفته نماند همون تاپیکی که از avforums دادم بعضی ها نوشتن با break-in کردن مشکل رو به حداقل رسوندن و تا مرز محو شدن قسمت سبز رنگ پیش رفتن.
دلیلش هم خود پاناسونیک میگه با سیستم برق اروپا نمیدونم ولتاژش چیش مشکل داره و به اندازه کافی برق نمیگیره این طوری میشه. ولی اکثراً میگن دروغ میگه و ربطی نداره چون میگن تو avsforum (نسخه آمریکایی همین فروم) و حتی خود ژاپن هم این مشکل گزارش شده.
خبر خوبی بود. مرسی.
نه دیگه 20 سانتآخه خارجی ها میگن از 10 فوتی هم قابل شنیدن هست! صدای زیادیه بهش هم میگن مشکل buzzing
خدا رو شکر انگار این تأخیر چند ماه لااقل به رفع مشکلات کمک کرده.
Last edited by siamak_mu; 07-12-2011 at 02:17.
اون هاله ای که بنده گفتم ، اگه اشتباه نکنم ، اطراف اجسام متحرک وجود داره Phosphor trailing نام داره که از معایب جزیی فناوری پلاسماها هست و به هاله زرد/سبز/بنفش/آبي است كه در اطراف اشياي متحرك ظاهر ميشه و بيشتر در صحنههايي با كنتراست بالا قابل مشاهده هست.که در مدل VT30 به کمترین حد خودش رسیده (حتی در سطحی پایین تر ازkuro پاییونیر)
به هر حال ممنون می شم اگه لطف کنید و هر 2 مورد را بررسی کنی و عکسش رو هم قرار بدی تا این تردید هم انشالله برطرف بشه. واقعا ممنون
درود
قیمت st30 40 اینچ الان چند هست؟
pioneer lx85 av receiver قیمت £1,999.00
کسی این دستگاه کامل استفاده کرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kambiz11000; 07-12-2011 at 07:37.
چی تو عید ارزون میشه که تلویزیون ارزون بشه؟
فکرنکنم باشه! اصلا نمیدونستن چی هست. میگفتن st30 جدیدتره اومده.
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
درودبرشما
40نداره،42" باگارانتی 1850 که 50تا500تومن هم کارت هدیه داره. بدون گارانتی هم 1300-1400.
Last edited by mzy; 07-12-2011 at 11:27.
نوشته شده توسط siamak_mu;6683036
نه دیگه 20 سانت :31: [B
بله دوست عزیز Buzzing هست .و اینکه اسم دیگش گیره ، بنی اسرائیلیه .
وقتی از تصویر نمیتونن ایراد بگیرن از صداش ایراد میگیرن . بالاخره یه گیری باید بهش بدن دیگه !!!
از 10 فوتیییییییییییییی چرت محضهههههههههه .
بله صدا داره ولی ساعت 3 نصفه شب که همه توو خونه و خیابونا خوابن و صدای TVی شما هم رو ماکزیموم رو 1 یا 2 باشه ( یعنی تقریبا خفه باشه ) یه چیزیایی میشنوی مثل ویز ویز که اوونم ممتد نیست و میادو میره و 100 البته یکی از موارد لازمش وسواسه که اوونم بابد داشته باشی .......وگرنه هیچی نیست که بخواد باعث نگرانی بشه یا اذیتت کنه .
Last edited by infernal_a; 07-12-2011 at 11:28.
با لپ تاپ میشه فیلمه 3D پخش کرد؟چه تنظیماتی داره؟فیلمای 3D که MKV هستن چطور؟کارت گرافیکه من ATI 530 V
امروز براتون آمار گرفتم، کلا VT30 تو بانه و مریوان گیر نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)