تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 328 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دستیارهای کارلتو مشخص شدن: پال کلِمِنت و زیدان

پال کلمنت سابقه ی دستیاری گاس هیدینک در چلسی و همچنین دستیاری کالتو در چلسی و پی اس جی رو داره.

کارلتو و کلمنت در چلسی

کارلتو و کلمنت (و ماکلله) در پی اس جی

کالتو و زیدان در یوونتوس

کالتو و زیدان امروز

دیدن زیدان روی نیمکت توی هر بازی فوق العادست!

2. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

* زیدان به عنوان یکی از دستیارهای کارلتو حضور پیدا خواهد کرد(حیف که نمیتونم درون زمین ازش استفاده کنم)
    * مشخصا آرزوش اومدن به رئال بوده...بارها اشک تو چشاش جمع میشد!
    * رفتن کاکا حداقل فعلا منفی-ه...کارلتو گفته میخواد باهاش کار کنه و تمریناتش رو دنبال میکنه...فکر میکنم تا اواسط پیش فصل حداقل کاکا باشه...بعد با توجه به میزان آمادگیش وضعیتش مشخص میشه...
    * از اومدن ایسکو کاملا استقبال میکنه..
    * قول یه بازی کاملا تهاجمی رو داده و البته درصد مالکیت و تملک توپ هم براش مهمه!
    * کاسیاس رو بازیکن بزرگ و کاپیتان میدونه اما به آماده ترین بازی میده!
    * این فصل رو به فصل شاد برای رئالی ها پیش بینی کرد...!

دیگه هم چیزی یادم نمیاد!: دی
    شبکه خاصی هست اینا رو نشون میده؟ اگه اره لطفا معرفی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

شبکه خاصی هست اینا رو نشون میده؟ اگه اره لطفا معرفی کنید
    شبکه ی رسمی رئال مادرید امروز بعد از ظهر مراسم رو نشون داد .
    روي ماهواره Euro-Bird 9A هستش و فرکانسش تا جایی که یادمه 12045 هستش ...
    شبکه های دیگه هم نمیدونم نشون میداد یا نه

5. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاسیاس: مورینیو من را به گریه و بی‌خوابی انداخت

کاپیتان رئال مادرید گفته از این که پنج ماه نیمکت‌نشین شد زجر کشیده است.

سایت گل – ایکر کاسیاس در مصاحبه‌ای با سایت فیفا گفته که رفتار ژوزه مورینیو او را به گریه واداشته.

این ملی‌پوش اسپانیایی در نیمه دوم فصل نیمکت‌نشین شد و پس از مصدومیت هم جای خود در ترکیب ثابت را برای پنج ماه به دیه‌گو لوپس داد.

او گفته است: «من گریه کردم. من زجر کشیدم. حالم خوب نبود. شب‌های بسیاری بی‌خواب بودم.»

کاسیاس گفت به حدی عصبانی بود که حتی به فکر ترک باشگاهی افتاد که در تمام دوران حرفه‌ای‌اش برای آن بازی کرده: «من تا اعماق وجودم مادریدیستا هستم. برای من باشگاه از هر چیز دیگری مهم‌تر است. من دوست دارم در رئال مادرید بازنشسته شوم اما اگر یک مربی من را نخواهد دردسری نمی‌سازم.»

کاسیاس در جام کنفدراسیون‌ها پیراهن شماره 1 اسپانیا را به تن می‌کند: «خوشحالی‌ام برگشته. دوران آسانی نبود اما اکنون ایکر کاسیاس دیگری شده‌ام.

پس از پنج ماه زمانی طول می‌کشد تا همه چیز به اوضاع عادی برگردد. اما خوشبختانه هم‌تیمی‌هایم و دل‌بوسکه بسیار به من کمک کردند و این زمانی که می‌خواهید از نو شروع کنید اهمیت بسیاری می‌یابد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Casillas: Mourinho made me cry

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پی نوشت: خوب سرتون گرمه

7. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کاسیاس: مورینیو من را به گریه و بی‌خوابی انداخت
    باندبازی نمیکردی به این روز نمیفتادی!! فک کردی چون کاسیاسی میتونی هرکاری دلت میخواد بکنی؟؟!

9. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما اکنون ایکر کاسیاس دیگری شده‌ام.
    امیدوارم
    +
    صحبتهای کارلتو انرژی مثبتی رو به من ترزیق کرده در مورد آینده ی تیم و فصل شاد ؛ حالا باید ببینیم که زیر جو مسموم مادرید کارلتو همچنان ابرو بالا خواهد انداخت یا خیر

++ !

بعضی از عوامل نفوذی هم بعد از یک دهه ابراز علاقه کردن به تیم و در تاپیک خودی نشون دادن

11. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مراسم‌معارفه آنچلوتي سرمربي‌جديد رئال (عکس)

کارلو آنچلوتي سرمربي فصل گذشته پاري سن ژرمن ظهر چهارشنبه در ورزشگاه سانتياگو برنابئو و در حضور خبرنگاران به عنوان سرمربي جديد باشگاه رئال مادريد معرفي شد.

ارلو آنچلوتي که فصل گذشته با پاري سن ژرمن به عنوان قهرماني لوشامپيونا دست يافته بود با سران رئال مادريد به توافق رسيد تا جانشين ژوزه مورينيو شود. پل کلمنت و زين الدين زيدان دستياران آنچلوتي روي نيمکت رئال مادريد خواهند بود.

به نقل از مهر، آنچلوتي که در مراسم معارفه اش کمي احساساتي شده بود اعلام کرد از اينکه سرمربي بهترين باشگاه فوتبال اروپا شده بسيار خوشحال است. در ادامه گزارش تصويري مراسم معارفه آنچلوتي را مشاهده مي کنيد:

آنچلوتي در حضور خبرنگاران و برخي هواداران وارد سالن کنفرانس شد.

فلورنتينو پرز در کنار آنچلوتي با پيراهن رئال که نام سرمربي ايتاليايي روي آن نوشته شده است.

از چپ به راست: زين الدين زيدان (دستيار آنچلوتي)، کارلو آنچلوتي (سرمربي رئال)، فلورنتينو پرز (رئيس رئال) و فرناندو فرناندز تاپيا (نايب رئيس رئال)

سرمربي اسبق پاري سن ژرمن، چلسي و ميلان اين بار در سانتياگوبرنابئو روي نيمکت يکي از پرافتخارترين تيم‌هاي اروپا خواهد نشست.

آنچلوتي اعلام کرد زيدان يکي از بزرگترين بازيکنان تاريخ فوتبال بوده و از اينکه روي نيمکت رئال با او همکاري مي کند بسيار خوشحال است.

آنچلوتي در اين صحنه که با فلورنتينو پرز بسيار صميمي به نظر مي رسد، بايد ديد اين صميميت در ادامه نيز پايدار خواهد بود يا خير.

آنچلوتي اميدوار است طلسم رئال را شکسته و اين تيم را به دهمين قهرماني‌اش در اروپا برساند.

خبرنگاران زيادي براي پوشش خبري مراسم معارفه سرمربي ايتاليايي و جديد رئال به اين سالن آمده بودند.

آنچلوتي به هواداران رئال قول داده بازي زيبا، قهرماني و شور و هيجان را با خود به اين باشگاه اسپانيايي بياورد.

آنچلوتي در کنفرانس خبري هيجان انگيز خود مقداري اسپانيايي، کمي فرانسوي و به زبان مادري خود ايتاليايي با خبرنگاران صحبت کرد.

عکاسان زيادي براي پوشش حضور آنچلوتي به سانتياگوبرنابئو آمده بودند.

سرمربي ايتاليايي تابلو پشت در دفتر کار خود در باشگاه رئال مادريد را نصب مي کند.

اين هم دفتر کار جديد کارلتو که از پاريس به مادريد منتقل شده است.

آنچلوتي در محل باشگاه مقابل عکس رئال مادريد سال 1998 که قهرمان اروپا شد ايستاده و احتمالا اميدوار است دهمين قهرماني اين تيم را در اروپا کسب کند.

آنچلوتي زماني مربي زيدان بوده اما فصل آينده آنها روي نيمکت رئال با هم همکار خواهند بود.

ژست معروف آنچلوتي اين بار در نخستين کنفرانس خبري او به عنوان سرمربي جديد رئال مادريد.

آخرين قهرماني رئال در اروپا با ضربه تماشايي اين چهره به سمت دروازه لورکوزن در فينال سال 2002 به دست آمد، او اين بار در سمت کمک مربي اميدوار است با رئال قهرمان اروپا شود.

13. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مصاحبه جنجالي بنيتس عليه مورينيو

بنيتس سرمربي تيم فوتبال ناپولي در مصاحبه اي جنجالي خوزه مورينيو را فردي ضد ارزشهاي تعريف شده در ورزش دانست.

رافائل بنيتس سرمربي اسبق تيم فوتبال چلسي که در حال حاضر در تيم فوتبال ناپولي مشغول فعاليت است در مصاحبه اي جنجالي عليه خوزه مورينيو گفت: شخصاً موافق با افرادي نيستم که حاضرند به هر قيمتي که شده موفق به کسب پيروزي شوند. تربيت ما با آنچه که بيان کردم بسيار فرق کرده و متفاوت است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، بنيتس گفت: مورينيو جزو آن دسته از افراد است و بدون هيچ حد و مرزي همچنان به دنبال کسب موفقيت و پيروزي است و اين همان آسيبي است که به ورزش زده و خود را به يک فرد ضد ارزشهاي تعريف شده در ورزش مبدل کرده است.

منبع : ورزش3

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مصاحبه با رادیو ناسیونال اسپانیا گفت که با ایسکو و باشگاه مالاگا به توافق رسیدند و بعد از تست پزشکی، ایسکو رسما مادریدی میشه، البته کنفرانس مطبوعاتی در هفته آینده برگزار میشه.

آنچلوتي در محل باشگاه مقابل عکس رئال مادريد سال 1998 که قهرمان اروپا شد ايستاده و احتمالا اميدوار است دهمين قهرماني اين تيم را در اروپا کسب کند.
    توی این عکس کارلتو با انگشتش داره به سیدرف اشاره می کنه، احتمالا میگه اینم شاگرد من بوده

آنچلوتي در اين صحنه که با فلورنتينو پرز بسيار صميمي به نظر مي رسد، بايد ديد اين صميميت در ادامه نيز پايدار خواهد بود يا خير.
    این دفعه ی سومی بود که پرز برای جذب کارلتو وارد عمل شد و میشه گفت پرز به آرزوی دیرینش رسید، اینجوری که گفته میشه روابط فوق العاده خوبی با هم دارند، شخصا به موندن کارلتو برای چند(ین) سال خوشبینم!

+

به ورودی های جدید (یا عوامل نفوذی ) تبریک میگم!

16. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حضور آنچلوتي تنفس هواي تازه در رئال است

اسطوره هلندي باشگاه بارسلونا حضور سرمربي ايتاليايي در رئال را تنفس هواي تازه‌اي براي اين تيم دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس، يوهان کرايف در خصوص حضور کارلو آنچلوتي روي نيمکت رئال مادريد اظهار داشت:‌ آنچلوتي تنفس هواي تازه براي رئال است. وي اين کار را انجام مي‌دهد. آنچلوتي در تيم‌هاي بزرگي بازي و مربيگري کرده است، بنابراين به خوبي مي‌داند که ميان بازيکنان چه اتفاقاتي رخ خواهد داد.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: تاکنون به خاطر عملکرد ايسکو در مالاگا توجه زيادي به او داشتم و بازي او در تيم زير 21 سال اسپانيا هم به آن اضافه شد. او توانايي‌اش را دارد اما رقابت سختي در رئال مادريد خواهد داشت زيرا بازيکنان زيادي در پست وي حضور دارند.

کرايف در خصوص حضور زيدان در کنار آنچلوتي به عنوان دستيار وي گفت: زيدان باز گردد يا نه، هر روز در حال تغيير است. خيلي مهم است که کسي در ساختار باشگاه باشد که فوتبال را بفهمد و باشگاه را از درون بشناسد.

وي خاطرنشان کرد: من يکي از هواداران بزرگ گرت بيل هستم. او از انگليس مي‌آيد جايي که شيوه فوتبال متفاوت است اما مملو از استعداد است.

منبع : ورزش 3

18. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •