چطور باید فهمید که محدود کردن یا نه ؟؟؟
میرم Speed Test سرعت تا 1100 کیلو میره و اما با IDM تا 200 آخرش که اغلب روی 45 تا 70 متغیره .
![]()
چطور باید فهمید که محدود کردن یا نه ؟؟؟
میرم Speed Test سرعت تا 1100 کیلو میره و اما با IDM تا 200 آخرش که اغلب روی 45 تا 70 متغیره .
![]()
امروز سرعتم از 350 به 550 رسیده
من بابل مرکز دانشگاه هستم و انقدر سرعت پایین اومده که شبی 1 گیگ هم به زور دانلود می کنم؟
بقیه بچه های مرکز دانشگاه هم همینن؟
این هم وضعیت من!!!!
Last edited by mercurial7; 29-12-2012 at 16:37.
نویز خط شما خیلی بالا هستش،یک سیم مستقیم از سر در برای مودم بکشید.
دوست عزیز
SnR خط شما خوبه اما مقدار Attenuation خط شما خوب نیست و دیتا های خط شما شدیدا تضعیف میشن
شما اول اتصالات خونه رو چک کن و اگه میتونی برو از جایی که سیم مخابرات اومده توی خونتون تست بگیر یا یه سیم مستقیم از دم در بزن به مودم ببین درست میشه!!!
در ضمن ممکنه که مشکل از اسپلیتر هم باشه
همه تلفن های خونتون رو قطع کن و فقط مودم رو با اسپلیتر به پریز وصل کن و تست بگیر
مطمئن شو که تلفنی توی خونتون بدون اسپلیتر به پریز وصل نباشه!!!!
این کار ها رو انجام بده ببین درست میشه!!!!
SNR بالا باشه بهتره یا پایین باشه ؟؟؟
snr بالا باشه بهتره
هیچ تلفنی به این خط وصل نیست!
ولی مودم هم اسپلیتر نداره!
حدود 3 ماه پیش مامور مخابرات اومد و پورت های جلوی منزل رو تعویض کرد و سیم های خونه رو هم چک کرد! یعنی انقدر زود دوباره خراب شدن؟
ویرایش: اسپلیتر رو هم به مودم وصل کزدم ولی فرقی نکرد.
Last edited by mercurial7; 29-12-2012 at 18:11.
ممکنه
چون تو مازندران رطوبت هوا بالاست و همچنین مقدار بارش هم زیاده این احتمال هست که مشکل شما نویز خارجی باشه
به هر حال پیگیری کنید
اخه واسه من هم یه مدتی بود که از 20مگ اومده بود به 6 مگ اما برسی که کردم دیدم مشکل از اسپلیترم بود که جای مناسبی نصب نبود!!!!
اما مشکل میتونه از مرکز ماخبراتی هم باشه چون توی مرکز مخابراتی هم یه اسپلیتر به خططون وصل میکنن شاید اون خرابه میتونید زنگ بزنید MDF مرکز مخابراتتون بگید براتون تست کنن!!
سلام دوستان این سایتهایی که vipمیفروشند ولینکشون مستقیم است ازنظر سرعت نسبت به اونهایی که مجانی اند بالاترند یا فرقی ندارند؟باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)