تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 602 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون میشم کسی بتونه اینجا منو برای خرید یه "ایرفون" خوب راهنمایی کنه. خوب که میگم یعنی من معتاد موسیقی هستم و به شدت سبک جاز و کلاسیک گوش میدم که البته سبک راک هم نمیشه آلترناتیو گوش نداد.
    تا الان خیلی گشتم تو نت، نمیدونم اما چی خوبه.
    بودجه : ماکزیموم 80 تومن
    وسیله : آیفون 4
    ممنون میشم پیشنهاد بدید
    مرسی

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نظرتون راجع به کدوم مثبته؟
    Sony XBA-C10
    sennheiser cx300
    soundmagic e10
    از بالا به پایین گرونتر هم میشند البته

همینی که اسم رو توی گوگل سرچ کنی با یه عبارت head-fi کنارش کلی نتیجه میگیری، ببین خودت فیلم بینی زبانت خوبه اگه خودت بری بخونی بهتره تا حدی دید پیدا میکنی با اطمینان و قوت قلب بشتری انتخاب میکنی تا انتخابت رو بسپاری به این و اوون

برند سومی به صرفه هست ولی برند با کیفیت و سطح بالایی نیست هر چند با بودجه کم این رو خیلی ها انتخاب میکنند

سونی -C10 و 100 و 1 تقریبا یه کیفیت دارند ولی اینی که اسم آوردی تو سه مدل جدیدتره و ظریف ترو خوش فرم تر

دومی اصلا سمتش نرو ارزشش رو نداره یه موقعی داشت دیگه اون دورش گذشت تو این قیمت ها بهتر میشه انتخاب کرد

این توضیح بسار کلی و بدون در نظر گرفتن سبک موسقی که گوش میدی و نوع هدفونی که دوس داری و....

3. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

همینی که اسم رو توی گوگل سرچ کنی با یه عبارت head-fi کنارش کلی نتیجه میگیری، ببین خودت فیلم بینی زبانت خوبه اگه خودت بری بخونی بهتره تا حدی دید پیدا میکنی با اطمینان و قوت قلب بشتری انتخاب میکنی تا انتخابت رو بسپاری به این و اوون

برند سومی به صرفه هست ولی برند با کیفیت و سطح بالایی نیست هر چند با بودجه کم این رو خیلی ها انتخاب میکنند

سونی -C10 و 100 و 1 تقریبا یه کیفیت دارند ولی اینی که اسم آوردی تو سه مدل جدیدتره و ظریف ترو خوش فرم تر

دومی اصلا سمتش نرو ارزشش رو نداره یه موقعی داشت دیگه اون دورش گذشت تو این قیمت ها بهتر میشه انتخاب کرد

این توضیح بسار کلی و بدون در نظر گرفتن سبک موسقی که گوش میدی و نوع هدفونی که دوس داری و....
    منظور شما فقط sennheiser cx300 هست یا cx300 ii هم شامل منظورتون میشه؟
    به نظرتون ارزش 200 تومنو داره در صورتی که تو کشور های دیگه تقریبا 40 دلاره؟
    یا تو این رنج این ایر های بهتری پیدا میشه کرد؟

در آغاز فعالیت vort3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    میخوام یه هدفون با قیمت حدود ۳۰۰ هزار بخرم راستش نظر خودم sony pq1 هستش با قیمت ۳۴۰ سراغ دارم
    ممنون میشم راهنماییم کنین سورس پلیرم هم یه s3 و یه ipad هست و بیشتر پاپ و لایت متال گوش میکنم
    در مورد امپدانس و درایو شدن هم یه توضیح بدین ممنون میشم امپدانس این هدفون ۷۰ اهمه

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

منظور شما فقط sennheiser cx300 هست یا cx300 ii هم شامل منظورتون میشه؟
    به نظرتون ارزش 200 تومنو داره در صورتی که تو کشور های دیگه تقریبا 40 دلاره؟
    یا تو این رنج این ایر های بهتری پیدا میشه کرد؟
    نه به نظر من هدفون های رده پایین مثل خیلی از CX ها ارزش اون هزینه رو نداره. ببین این هدفون ها برای چهار سال پیشه تجهیزات صوتی سال و مدل تولید خیلی مهم نیست گاهی یه هدفون بعد 40 سال هنوز فروش داره و استقبال میشه گاهی یه هدفون بعد چند سال ارزش خریدش رو از دست میده به تجربه ایی که من داشتم از این هدفون حدود همون سال 2009-2010 اصلا ارزش همچین هزینه ایی نداره با همین بودجه میشه انتخاب های بهتری داشت.

خودت یه نگاه به نظر کاربرهایی که داشتند بنداز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نه به نظر من هدفون های رده پایین مثل خیلی از CX ها ارزش اون هزینه رو نداره. ببین این هدفون ها برای چهار سال پیشه تجهیزات صوتی سال و مدل تولید خیلی مهم نیست گاهی یه هدفون بعد 40 سال هنوز فروش داره و استقبال میشه گاهی یه هدفون بعد چند سال ارزش خریدش رو از دست میده به تجربه ایی که من داشتم از این هدفون حدود همون سال 2009-2010 اصلا ارزش همچین هزینه ایی نداره با همین بودجه میشه انتخاب های بهتری داشت.

خودت یه نگاه به نظر کاربرهایی که داشتند بنداز:

قدیمی مثل این؟

دوستان چندتا BeyerDynamic DT48 دارم. هدفون قدیمی ولی ساخت آلمان 200 اهم که مونیتور بوده و زمان خودش خیلی معروف بوده و همین الان هم خیلی از علاقمندان ازین هدفون استفاده میکنن و در واقع با استانداردهای امروزی هم جزو رده های بالا قرار میگیره. متاسفانه earpadهاشون (ابر دور هدفون) خراب شده و دوتاشون سیماشون قطع شده. ولی یونیت ها کاملا سالم هستند. چیکارشون کنم؟

چندتا عکس:

کسی ایده ای نداره؟ من 12 تا ازین هدفون دارم، چیز با ارزشیه ولی وضعیت ظاهریش خوب نیست ولی یونیت و هدبندش سالمه. فکر کنم با 40-50 یورو بشه تمام لوازم یدک رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کرد و یدونه ازین هدفون 350-400 دلاری رو زنده کرد. فکر کنم بیارزه، با 200 تومن فکر نکنم بشه چیزی خرید که 200 اهم باشه و از نظر مشخصه های صوتی مثل این باشه. از دوستان کسی اگه علاقه داشت ازین هدفون 12 تا هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    یه هدفون creative ep830 سفارش دادم به قیمت 75 تومن .....به نظرتون اصله یا کار برادران چینی؟؟؟؟؟..........اگه عکسی از بسته بندی اصل و فیک این مدل رو دارید بزارید................یه مدل پایینترش یعنی EP630 چینیش تو بازار 30 تومن و اصلش ( گارانتی شاب ) 65 تومنه...........

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    یه هدفون creative ep830 سفارش دادم به قیمت 75 تومن .....به نظرتون اصله یا کار برادران چینی؟؟؟؟؟..........اگه عکسی از بسته بندی اصل و فیک این مدل رو دارید بزارید................یه مدل پایینترش یعنی EP630 چینیش تو بازار 30 تومن و اصلش ( گارانتی شاب ) 65 تومنه...........
    کریتیو فقط با گارانتی شاب اصله

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کریتیو فقط با گارانتی شاب اصله

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
    مدل 830 گارانتی شاب قیمت چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان.

لطفا یک هدست با حدود قیمت 150 تومن به من معرفی کنید.

با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •