داداش گلم اگه حاشیه سود برات مهمه به نظر من فعلا سرمایه گذاری بلند مدت رو ماشین مکن.
ولی اگه پارس خواستی بنویسی زیاد فرق نمیکنه. من خودم بیشتر پارس دوگانه نوشتم و راضی بودم. دو بار هم پارس سال در آوردم. برا خرید و فروش زیاد فرقی نمیکنن
داداش گلم اگه حاشیه سود برات مهمه به نظر من فعلا سرمایه گذاری بلند مدت رو ماشین مکن.
ولی اگه پارس خواستی بنویسی زیاد فرق نمیکنه. من خودم بیشتر پارس دوگانه نوشتم و راضی بودم. دو بار هم پارس سال در آوردم. برا خرید و فروش زیاد فرقی نمیکنن
سلام . برابکس یه پژ پارس مدل 87 هست تمیز و بدون رنگ و تصادف نوک مدادیه چند بدم خوبه؟؟
سلام
من یه پارس دوگانه 92(خاکستری رنگ) دیروز تحویل گرفتم
چند سوال دارم
1) الان اینو چند میتونم بفروشم؟
2) به نظرتون بین این ماشین یا 206 تیپ 5 که الان با 35 تومن ثبت نام میکنن یا پرشیا ال ایکس کدوم مناسب تره؟(ملاکهام:زیبایی و عمر)
سلام دوستان
یه زانتیای مدل پایین حدود 80 ... تمیز چند میارزه؟ کسی سراغ نداره؟
سلام علی آقای گل.. ممنونم که جوابمو دادین...
منظورتون اینه که اصا رو ماشین سرمایه گذاری نکنم؟؟
یا تو صحبت بعدیتون که گفتین بین پارس ها زیاد فرقی نداره یعنی سودش در یه سطحه؟؟
والا اسم نویسی تا فردا وقت داره ولی خودمم موندم چه کنم که توش ضرر نکنم یه سودیم بکنم؟
اگه بیشتر راهنماییم کنید ممنون میشم.....
پارس مدل 87 => حدودا 23 -24 میلیون
پراید 87 تمیز 10/500
سمند مدل 90 اس ای قیمت ندارم
پارس دوگانه 92 35/500 حدودی
من پراید 87 دارم
کسی میخواد؟ 43 میلیون
والا من خودم چندین بار پارس ثبت نام کردم و انصافا هم سودش خوب بود.
آخرین موردش رو همین هفنته پیش آخرین ودیعشو ریختم که تحویلم بدن.
ولی الان دیگه جرات نمیکنم سرمایه گذاری بلند مدت تو ماشین بکنم. (نظر شخصیمه ها) چون اوضاع اقتصادی مملکت اصلا وضع مشخصی نداره.
ببین من قبل عید یه پارس دوگانه ثبت نامی تحویل گرفتم. ولی ناگهان به اون رکود عجیب خوردم. به شدت پول لازم بودم ولی بعد چند روز آگهی حتی یه نفر هم بهم زنگ نزد. حاضر بودم پارس دوگانه صفر رو 28 بدم!!!! ولی باور کن نمیخریدنو منم یه سمند زیر پا داشتم اونو فروختم باقیش هم قرض کردم و بعد عید 33 فروختم!!!!
خلاصه حواست به این اتفاقا باشه. ماشین بره تو رکود و پول لازم باشی اشکت درمیاد. الان هم اوضاع خیلی نا مشخصه.
در مورد پارس ها سال خوبه، دو گانه هم خوبه. سودشون تو یه حده دادا. به نظرم یه ماشینی بنویس که اگه خوردی تو رکود بتونی سار شی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)