تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 421 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان من از طریق واتس اپ با یکی از دختر های فامیل حرف میزنیم. حتی پدرش هم میدونه
    یعنی در حد عادی. تعریف و این چیزها.. این بنده خدا عادت کرده روزی یک بار به من پیغام میده و نیم ساعت تعریف میکنه
    من احساس میکنم ..کمی وابسته شده و من منظوری اصلا بهش ندارم و نمیخواهم الکی فکر کنه . خبری هست. بعد به ضرر خودش هست.
    به نظرتون چی کار کنم؟ حرف نزنم یا کم بزنم و جوابش ندم. ناراحت میشه. پدر و مادرش با ما رابطه در حد نزدیک دارن..
    یک طرف جوابش بدم ..میگم از اون طرف فردا میبینه خبری نیست..ناراحت میشه .. جوابش ندم..باز یک طور دیگه
    چی کار کنیم؟
    والا من عادی حرف میزنم. منتها خودش به منظور گرفته.. اخه حرف نزنی. فامیل هم هستن. فردا میگن طرف ادم نیست. خودش میگیره.
    Last edited by Dev.Look24; 30-04-2015 at 11:49.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    دوستان من از طریق واتس اپ با یکی از دختر های فامیل حرف میزنیم. حتی پدرش هم میدونه
    یعنی در حد عادی. تعریف و این چیزها.. این بنده خدا عادت کرده روزی یک بار به من پیغام میده و نیم ساعت تعریف میکنه
    من احساس میکنم ..کمی وابسته شده و من منظوری اصلا بهش ندارم و نمیخواهم الکی فکر کنه . خبری هست. بعد به ضرر خودش هست.
    به نظرتون چی کار کنم؟ حرف نزنم یا کم بزنم و جوابش ندم. ناراحت میشه. پدر و مادرش با ما رابطه در حد نزدیک دارن..
    یک طرف جوابش بدم ..میگم از اون طرف فردا میبینه خبری نیست..ناراحت میشه .. جوابش ندم..باز یک طور دیگه
    چی کار کنیم؟
    والا من عادی حرف میزنم. منتها خودش به منظور گرفته.. اخه حرف نزنی. فامیل هم هستن. فردا میگن طرف ادم نیست. خودش میگیره.
    این جور مواقع باید خیلی محترمانه طرف رو بپیچونید
    سعی کنید کمتر باهاش صحبت کنید ...اصلا کمتر بروید توی وایبر.یا اگر پیغام داد گاهی جواب بدید گاهی جواب ندید....یا بیشتر افلاین جواب پی ام رو بذارید
    اگر گله کرد محترمانه عذرخواهی کنید و بگیدمثلا اینترنت یهو قطع شد.سرتون شلوغه.وایبرتون ایراد پیدا کرده پیغام ها نمیرسه و...

3. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سعی کنید کمتر باهاش صحبت کنید ...اصلا کمتر بروید توی وایبر.یا اگر پیغام داد گاهی جواب بدید گاهی جواب ندید....یا بیشتر افلاین جواب پی ام رو بذارید
    اگر گله کرد محترمانه عذرخواهی کنید و بگیدمثلا اینترنت یهو قطع شد.سرتون شلوغه.وایبرتون ایراد پیدا کرده پیغام ها نمیرسه و...
    به خدا همین کار کردم
    یک مدت تو فامیل می گفتن فلانی محل نمی زاره
    یا افسرده هست!!!!
    کلاس میزاره برای ما
    بعد تحویل بگیری .. منظور بر میدارن

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

یه جوری غیر مستقیم بهش بفهمون دوس دختر داری تا دیگه اونجوری روت حساب نکنه بعد دیگه هر جور خاستی حرف بزن

6. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

یه جوری غیر مستقیم بهش بفهمون دوس دختر داری تا دیگه اونجوری روت حساب نکنه بعد دیگه هر جور خاستی حرف بزن
    خوب راستش من یک جورایی یکی از دختر های فامیل رو میخواهم .. با اون اصلا واتس اپ و اینها ارتباط نداریم
    بعد به گوش اون برسه.. ناجور هست. به ضرر من تمام میشه
    جدیدا این طرف یک بار صبح پیغام میده 1 ساعت صبح چت میکنه . نیم ساعت شب
    کل وقت ما رو هم گرفته

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

>

به خدا همین کار کردم
    یک مدت تو فامیل می گفتن فلانی محل نمی زاره
    یا افسرده هست!!!!
    کلاس میزاره برای ما
    بعد تحویل بگیری .. منظور بر میدارن
    قرار که نیست همه فامیلو بپیچونی فقط همون یه نفر .انگار تو خودتم مشکل داری به هر حال قضیه رو جدی بگیر کار زشتیه خودتو مسئول بدون

9. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

>

قرار که نیست همه فامیلو بپیچونی فقط همون یه نفر .انگار تو خودتم مشکل داری به هر حال قضیه رو جدی بگیر کار زشتیه خودتو مسئول بدون
    خداوکیلی اون روز از عمدی دیر جوابش دادم .. اس ام اس داده
    کار زشتی هست؟ والا خودشون به منظور میگیرن .. ما محترمانه حرف میزنیم همش

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداوکیلی اون روز از عمدی دیر جوابش دادم .. اس ام اس داده
    کار زشتی هست؟ والا خودشون به منظور میگیرن .. ما محترمانه حرف میزنیم همش
    سلام

دوست عزیز با خوندن مشکلات شما لازم دیدم یک نکته ای رو عرض کنم.

بنظر من مشکل اصلی شما از سوی خودتون هست و اون هم اینه که زیاد از حد محافظ کار هستید و خیلی به حرف بقیه اهمیت می دید.

ببینید اگر بخواید انقدر به حرف بقیه اهمیت بدید این کوچکترین مشکلی هست که می تونه براتون پیش بیاد و مشکلات خیلی بزرگتر از این بعد ها براتون پیش میاد.

از نظر من بی محلی کردن کار خوبی نیست از طرفی شما مسئول نیستید هر دفعه جواب شخصی که نمی خواهید رو از روی اجبار بدهید ! یکبار برای همیشه میشه به صورت مستقیم و با کمال احترام و با حفظ رابطه فامیلی که دارید با طرف مقابل صحبت کرد و مشکل رو حل کرد. تو این شرایط پیچوندن و جواب ندادن و بی محلی کردن به نظر من تاثیر برعکس داره و نه تنها باعث رفع مشکل نمیشه بلکه مشکل رو بزرگتر هم می کنه و چه بسا منجر به ایجاد کدورت احتمالی بین اعضا خانواده ها هم بشه !

موفق باشید

12. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام

دوست عزیز با خوندن مشکلات شما لازم دیدم یک نکته ای رو عرض کنم.

بنظر من مشکل اصلی شما از سوی خودتون هست و اون هم اینه که زیاد از حد محافظ کار هستید و خیلی به حرف بقیه اهمیت می دید.

ببینید اگر بخواید انقدر به حرف بقیه اهمیت بدید این کوچکترین مشکلی هست که می تونه براتون پیش بیاد و مشکلات خیلی بزرگتر از این بعد ها براتون پیش میاد.

از نظر من بی محلی کردن کار خوبی نیست از طرفی شما مسئول نیستید هر دفعه جواب شخصی که نمی خواهید رو از روی اجبار بدهید ! یکبار برای همیشه میشه به صورت مستقیم و با کمال احترام و با حفظ رابطه فامیلی که دارید با طرف مقابل صحبت کرد و مشکل رو حل کرد. تو این شرایط پیچوندن و جواب ندادن و بی محلی کردن به نظر من تاثیر برعکس داره و نه تنها باعث رفع مشکل نمیشه بلکه مشکل رو بزرگتر هم می کنه و چه بسا منجر به ایجاد کدورت احتمالی بین اعضا خانواده ها هم بشه !

موفق باشید
    سلام
    ببنید مشکل ماجرا جای دیگر است.
    من با پدر این قدر رابطه بسیار نزدیک و صمیمی دارم.. یعنی اگر جواب ندم یا کم محلی کرد... این بره به باباش بگه..زشت میشه برای من.
    از اون طرف .. اینکه مستقیم چیزی نگفته که بخواهم . صاف و راست بهش بگم رابطه ما در حد فامیلی هست

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببنید مشکل ماجرا جای دیگر است.
    من با پدر این قدر رابطه بسیار نزدیک و صمیمی دارم.. یعنی اگر جواب ندم یا کم محلی کرد... این بره به باباش بگه..زشت میشه برای من.
    از اون طرف .. اینکه مستقیم چیزی نگفته که بخواهم . صاف و راست بهش بگم رابطه ما در حد فامیلی هست
    به نظر من هیچ موقع گفتن حقیقت زشت نیست و نباید بترسید ! منظورم از مستقیم صحبت کردن این بود که در همون حدی که رابطه شما هست در همون حد بهش بگید که زیاد تمایل به صحبت کردن با ایشون ندارید. منظورم این نبود که مثلا بخواهید بگید " من از تو خوشم نمیاد " یا " به من علاقه مند نشو " همونطور که در پست قبلی هم گفتم می تونید با احترام بگید که مشکلی هم پیش نیاد.

15. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •