سلام
دوستان سایت واسه دانلود فیلم میخاستم که معرفی کنید .....
vip هم باشه مهم نیس اما سرعت لینکاش عالی باشه از چند جا خریدم اونچنان جالب نیس ...
ممنون میشم معرفی کنید .... سپاس
سلام
دوستان سایت واسه دانلود فیلم میخاستم که معرفی کنید .....
vip هم باشه مهم نیس اما سرعت لینکاش عالی باشه از چند جا خریدم اونچنان جالب نیس ...
ممنون میشم معرفی کنید .... سپاس
به امید خدا منم 3 شنبه یا 4 شنبه همین هفته میام مخابرات . فقط خدا کنه خوب باشه ! هر موقع وصل شد تمام جزئیات رو میام اینجا قرار میدم![]()
به نظر من این بهترین سایت واسه دانلود فیلم و سریال هست، تا الان 3100 تا فیلم و 150 تا سریال واسه دانلود داره و روزی هم بین 5 تا 10 تا فیلم به سایتش اظافه میشه، چیزی که منو جذب این سایت کرد رابطه کاربری و سیستم جستجو خیلی قشنگش بود، از لحاظ سرعت دانلود هم عالی هست ، تا 16 تا کانکشن بهتون میده
دوستان سرعت دانلودتون چطوره؟ الان من که افتضاح افتضاح 10/9 میزنه یعنی سرعت دانلودم رو روو 2مگ بستن و من طرحم 512 نامحدوده شما بگید بزنم مودممو اتیش بزنم بهتر نیست؟
نمیدونم اشکال از ویندوزمه از مودممه از مخابراته .........خسته شدم زنگ میزنم 2020 یه تنظیمات الکی میکنن ولی هیچ فرقی نمیکنه سرعتم .آه دیوونه شدم
مخابرات شورش رو درآورده ، فردا که اشتراکم تموم شه دیگه تمدید نمیکنم ، اگه قرار باشه اینقدر اذیت بشم میرم وایرلس میگیرم.
از کجا بفهمم دقیق چقد مصرف کردم و چقد باقی مونده؟گشتم ندیدمش...یه خورده تغییرش دادن....ای یادش بخیر نامحدود![]()
این یکی دو روز سرعت من به شدت پایین اومده... فکر کنم بازم دوره رکود فرا رسیده
پیشنهاد میکنم بیشتر بهش فکر کن دوست من تا مثل ما پشیمون نشی. البته اگر امکان داره برید شرکت ای دی اس ال دیگه بگیرید حتما بگیرید اما اگر فقط مخابرات روی خط شما خدمات میده و پول اینترنت وای فای و مودمش رو ندارید ناچارید از مخابرات بگیرید
در حدیه که سایت اسپید تست رو باز نمیکنه
تایید میشه . منم میخوام همینکار رو بکنم
خوبه مال شما یکی 2روزـه اینطور شده / مال من خیلی وقته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه نگاه بکنی میفهمی چی بهت دادم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)