می تونی بری سایت کانون یاد ماندگار 89 رو بگیری (انسانی) .اونجا هم در صد هارو زده هم رتبه رو.
می تونی بری سایت کانون یاد ماندگار 89 رو بگیری (انسانی) .اونجا هم در صد هارو زده هم رتبه رو.
دوستان کتاب دور دنیا در 4 ساعت گاج جلد 1 ، اگه دارید واسه شما هم جنسش کاهی هست ؟
کارت های آزمون جامع سنجش رو چقدر قبل از آزمون میدن؟! یک هفته؟
سه روز (سه شنبه همون هفته).
ممنون از راهنماییتون
---------- Post added at 09:24 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
مرسی از کمکتون حل شد
بچه ها لطفا جواب بدین
برای تاریخ ادبیات رمزینه یا کتاب همایش سبطی یا...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکم کنید![]()
بچه ها به نظرتون دروس عمومی نیاز به طرح کنکور داره ؟
تو طرح کنکور مدرسه شرکت کنم ؟
من میخوام تابستون فقط کلاس شیمی و فیزیک و ریاضیات برم
لطفا کمکم کنید
رشتت چیه ؟
در ضمن به نظر من به جز عربی بقیه دروس اگه کتاب های درجه 1 رو مطالعه کنی نیازی به کلاس ندارن . اگه معلم عربیتون طوری هست که همه مباث رو خوب بهت یاد میده و میتونی از مهر تا تیر کتاب های عربی ایاد فیلی و گاج رو تموم کنی خیلی عالیه . برای زبان هم که اصلا نیازی به کلاس نیست کدوم کلاسی بهتر از کتاب مبتکران و کدوم دبیری بهتر از دکتر شهاب اناری هست ؟
رشتم ریاضیه
واسه زبان انگلیسی که اصلا مشکلی نیست برادر من
دیپلم زبان دارم
عربی هم مشکلی نیست ، تو عید عربی رو کامل بستم !
بقیه درس های دیگه کلاس نمیخواد ؟ ( بجز 3 تا اختصاصی )
مثلا یکی از بچه ها میگفت بریم کلاس دینی ! معلم یه روش میگه که یه درس دینی رو توی 15 دقیقه میخونیم بعد میریم آزمون بالا 80 میزنیم !!!
اینا حقیقت داره ؟
بچه های سال بالایی لطفا کمک کنید
شب آزمون همون درس دینی رو بخون و آزمون رو 100 بزنمثلا یکی از بچه ها میگفت بریم کلاس دینی ! معلم یه روش میگه که یه درس دینی رو توی 15 دقیقه میخونیم بعد میریم آزمون بالا 80 میزنیم !!!
اینا حقیقت داره ؟
یه درس مبحثی رو بالا زدن تو دینی آب خوردنه
از این به بعد از این چیزا زیاد می شنود، هر وقت هم شنیدی یه پوزخند بزن و رد شو
اگه معلم های مدرست معلم های تاپ شهرتون هستن میارزه کلاس بری وگرنه برای هر درس یه کتاب تاپ تو بازار ( که راحت هم پیدا میشه) بگیره حله
اصل کار خوندنه حالا چه با کتاب چه با معلم
رستگار رحمانی رو که احتمالا میشناسی ( نفر اول زیان و تجربی 88 شایدم 87 بود یادم نیس)
بچه روستا بود و می گفت تو طویله ( درسته طویله!) خونمون درس می خوندم
خودت تا تهش بخون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)