تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 316 از 337 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان عزیز به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم.
    آی پی ها دستی یا از dhcpمیگیرن؟

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آی پی ها دستی یا از dhcpمیگیرن؟
    از هردوشون.
    Last edited by roya.rashidi; 14-07-2014 at 20:22.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته چی؟ دستی یا DHCP؟؟؟؟؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

default gatway مودم و روکارت شبکه هایی که میخوای اینترنت داشته باشه بده درصورتی که کارت شبکه ها به صورت دستی آی پی دشته باشن.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام من با ویندوز سرور2008 یه شبکه کوچیک درست کردم دوتا مشکل خوردم.
    اول اینکه چون جای مهمی نیست میخوام پسوورد سخت یا همون complexرو خاموش کنم ولی این گزینه تا موقعی که اکتیو دایرکتوری نصب نشده قابل تغییر بعد از اون دیگه قابل تغییر نیست غیر فعال میشه چطور میتونم اینکارو کنم؟
    2.چطور میشه به یک یوزری که جدید تعریف کردی واسش دسترسی بهش داد الان من هر کاری تو کلاینتم میکنم یوزر پسورد ویندوز سرور یا همون ادمین و ازم میخواد.
    سلام
    Security وين 2008 اين اجازه رو نمي ده ، مگر اينكه از طريق گروپ پاليسي اين گزينه رو بتونيد غير فغال كنيد. توي منابع مايكروسافت سرچ كنيد شايد همچين پاليسي وجود داشته ( البته اين واسه ويندوز يه جور خود زنيه!)
    در مورد ساخت يوزر هم شما از اكتيو اقدام كن ،‌ اگه جزو گروه ادمين قرارشون بدي از شما يوز و پس نمي خواد اما اگه يوز محدود ايجاد كني چون اون عملياتي كه ميخاي انجام بدي فراتر از سطح دسترسي 1 يوزر محدوده بنابراين ويندوز از شما مي خواد كه از طريق پرميژن ادمين اون كارو انجم بديد. در واقع با تعريف يوز استاندارد شما مي توني محدوديت هاي از پيش تعيين شده اي را به كاربر اعمال كني

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    Security وين 2008 اين اجازه رو نمي ده ، مگر اينكه از طريق گروپ پاليسي اين گزينه رو بتونيد غير فغال كنيد. توي منابع مايكروسافت سرچ كنيد شايد همچين پاليسي وجود داشته ( البته اين واسه ويندوز يه جور خود زنيه!)
    در مورد ساخت يوزر هم شما از اكتيو اقدام كن ،‌ اگه جزو گروه ادمين قرارشون بدي از شما يوز و پس نمي خواد اما اگه يوز محدود ايجاد كني چون اون عملياتي كه ميخاي انجام بدي فراتر از سطح دسترسي 1 يوزر محدوده بنابراين ويندوز از شما مي خواد كه از طريق پرميژن ادمين اون كارو انجم بديد. در واقع با تعريف يوز استاندارد شما مي توني محدوديت هاي از پيش تعيين شده اي را به كاربر اعمال كني
    اون قسمت تغییر پسوورد سخت و جاش و پیدا کردم بالاخره توی گروپ پالیسی منیجمت ادیتور بود خیلی گشتم تاپیداش کردم.
    حالا مشکل دومم موندم حق دسترسی به کلاینت ها چه جور داده میشه منظور شمارو دقیقا نفهمیدم.
    ببنید فرض براین میگیریم که من تو اکتیو دایرکتوری توی گروه یوزرها یک نیو یوزر تعریف میکنم .حالا اگه بخوام دسترسی های خاص با این یوزری که جدید درست کردم بدم چه کاری باید انجام بدم.

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون قسمت تغییر پسوورد سخت و جاش و پیدا کردم بالاخره توی گروپ پالیسی منیجمت ادیتور بود خیلی گشتم تاپیداش کردم.
    حالا مشکل دومم موندم حق دسترسی به کلاینت ها چه جور داده میشه منظور شمارو دقیقا نفهمیدم.
    ببنید فرض براین میگیریم که من تو اکتیو دایرکتوری توی گروه یوزرها یک نیو یوزر تعریف میکنم .حالا اگه بخوام دسترسی های خاص با این یوزری که جدید درست کردم بدم چه کاری باید انجام بدم.
    اين قسمت يك مقدار تخصصي هست، اما به صورت ساده هر كاربر در يك OU قرا ميگيره و ميشه به هر OU پاليسي هايي تخصيص داد. نكته دوم اينكه هر كاربر عضوي گروهي هست و با توجه به اين كه كاربر مورد نظر عضو كدوم گروه هست، دسترسي ها ي كاربر تعريف ميشن.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين قسمت يك مقدار تخصصي هست، اما به صورت ساده هر كاربر در يك OU قرا ميگيره و ميشه به هر OU پاليسي هايي تخصيص داد. نكته دوم اينكه هر كاربر عضوي گروهي هست و با توجه به اين كه كاربر مورد نظر عضو كدوم گروه هست، دسترسي ها ي كاربر تعريف ميشن.
    ینی منظورتون اینه که من به یوزر میتونم دسترسی بدم دراصل به اون گروه و یوزرهای اون گروه دارم حق دسترسی میدم درست فهمیدم.
    اگه اینطوره یعنی من نباید تو گروه یوزر یوزر تعریف کنم باید یه ouبسازم بعد یوزر هارو تو اونouتعریف کنم بعد به اون ouدسترسی بدم بله؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام رفقا يه راهنمايي بکنين منو:
    آي پي پابليکمون وليده.
    مودم وايمکس BM8301 داريم با آي پي 192.168.0.10
    روتر ايسوس RT-N12 داريم با آي پي 192.168.1.1
    کلاينت ها به روتر وصل هستن
    کلاينتي که روش IIS FTP راه انداختيم هم آي پيش مسلما هست 192.168.1.100
    تنظيمات فايروال و اين حرفا همه انجام شده.

ميخوايم ftpserver رو راه بدازيم اما مشکل اينجاس که آي پي مودم و روتر هم رنج نيستن و پورت فورواردينگ جواب نميده. از اونطرف هم مودم روي حالت روتر تنظيم شده و نميشه هم رنجشون کرد. و نميخوايم هم که مودم روي حالت بريج ست بشه.
    چيکارکنم؟
    اینم عکس از حالتش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •