بسیجی فعال هم مگه کمک میکنه به رتبه ی کنکور سراسری؟ من شنیده بودم برا دانشگاه آزاد تاثیر داره اما سراسری رو نمی دوستم تاثیر داره!![]()
بسیجی فعال هم مگه کمک میکنه به رتبه ی کنکور سراسری؟ من شنیده بودم برا دانشگاه آزاد تاثیر داره اما سراسری رو نمی دوستم تاثیر داره!![]()
دفاتر قلم چی کامپیوتری برات مشاوره انتخاب رشته میذاره البته هزینه داره و باید حضوری بری. یکمم بدبینانه انتخاب رشته میکنه
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
چه جوریاس؟ چرا تمام اطلاعات شخصی آدمو میخواد؟ فقط جهت تسته یا به سازمان سنجش هم در اترباطه؟ آخه چرا اطلاعا ت خصوصی آدمو میخواد؟ جایی ثبت میشه؟
هزینه هم داره؟[/QUOTE]
نگران نباشین اطلاعات واقعی هم که بدین چیزی نمیشه . اونا فقط کارنامه شمارو میخوان که اگه چیز جالبی توش باشه برای داوطلبای 91 با پاک کردن اسم و شماره شناسنامه و مشخصاتتون بذارن روی سایت
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
بله داره مثلا همین رادیولوژی زنجان چندنفر با سهمیه بسیجی فعال قبول شدن. دانشگاه بقیه الله هم رسما فقط از بسیجیای فعال دانشجو قبول کرده پارسال
ثبت نام از کی شروع میشه!؟
سلام دوستان به نظرتون رتبه 2200 شیراز (منطقه 1) عمران کدوم یکی از دانشگاه های تهرانو میاره؟!
ممنون/![]()
سلام ، دوستان لطفا راهنمایی کنید که کارم یک کوچولویی پیچ خورده ...
من رتبه ام توی کنکور علوم انسانی شده 862 و رتبه کشوری ام هم شده 3615 اما من زمان ثبت نام یک اشتباهی کردم که به جای اینکه بزنم خراسان رضوی ، مشهد ، مرکزی اشتباهی زدم خراسان رضوی مشهد رضویه ! همین اشتباه منو از منطقه 1 برد به 3 ... الان دنبال اصلاح این اشتباهم امیدوارم که حل بشه ...
حالا خواهشم از دوستان اینه که پاسخ هر پرسشم رو اگر بطور 100% درست می دونند بیان کنند ... پیشاپیش از همه تون سپاس گزارم .
1. نخست اینکه کدومشون بهتره از نظر پذیرش منطقه 3 یا 1 ؟ اگر میگین 3 به من بگین چطور منطقه 3 پذیرشش بهتره در صورتی که بیشترین امار شرکت کننده ها برای منطقه 3 هست ( از منطقه 2 جمعیت بیشتری داری و چیزی حدود 3 برابر جمعیت منطقه 1 داوطلب داره )
2. اگر معادل سازی کنند ( نمی دونم اما احتمالا همین کار رو خواهند کرد ) رتبه من در سهمیه بالاتر میشه یا پایین تر ؟ نهایتا چقدر اختلاف خواهد داشت ؟
3. رتبه کشوری تا اونجایی که من میدونم بدون اعمال سهمیه هست آیا ممکنه رتبه کشوری ام با وجودی که نوشته بدون اعمال سهمیه بیشتر بشه ؟
4. و در نهایت آیا روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟
5. اگر نکته ویژه ای به ذهنتون می رسه بیان کنید
بازم از همه شما سپاس گزارم ...
در پناه خداوند یکتا پیــــــروز و سر بلند باشید ...
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
چه جوریاس؟ چرا تمام اطلاعات شخصی آدمو میخواد؟ فقط جهت تسته یا به سازمان سنجش هم در اترباطه؟ آخه چرا اطلاعا ت خصوصی آدمو میخواد؟ جایی ثبت میشه؟
هزینه هم داره؟[/QUOTE]
نگران نباشین اطلاعات واقعی هم که بدین چیزی نمیشه . اونا فقط کارنامه شمارو میخوان که اگه چیز جالبی توش باشه برای داوطلبای 91 با پاک کردن اسم و شماره شناسنامه و مشخصاتتون بذارن روی سایت
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM -------
لازم نیست اطلاعاتت رو درست بنویسی![]()
با رتبه 6618 سهمیه و 7270 زیر گروه 1 ، داروسازی بین المللی رامسر قبول میشم؟
با سلام
با رتبه 32 هزار منطقه 2 چی میتونم بیارم؟؟؟؟![]()
توی این یادگار قلمچی خوندم که پارسال روزانه ادبیات زبان رشت تا 5 هزار و شبانه تا 8 هزار گرفت.
فکر کنم بتونم قبول بشم
بچه ها پاسخ نامه ها روی سایت اومده
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390هم اومده.
Last edited by felainy; 08-08-2011 at 19:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)