اينم پارتي من با كارن ...![]()
اينم پارتي من با كارن ...![]()
مثل اینکه این تاپیک حالا حالا جاب بحث داره و نمی خواد که از دور بیفته
دوستان میشه لینک صفحه ای از این تاپیک رو بدید که زمان تمامی دموهای این بازی رو نوشته باشه
مثلاً از همین روز اول بدونم باید کجا برم و چیکار کنم ... به همراه تاریخ تولد افراد و اینکه چی دوست دارن تا باهاشون دوست بشم + حوادث بازی
من خیلی وقته این بازی رو انجام ندادم و یه جورایی یادم رفته و می خوام از نو بازی کنم
ممنون میشم
دوستان کسی تونست پاکت استیشن رو بگیره ؟
اقا در مورد بزرگ شدن حوضچه ماهيها و قلاب ماهيگيريه 3 كسي چيزي شنيده ؟ من يه چيزايي ميدونم ولي فكر نمي كنم درست باشه ؟
[FONT='Tahoma','sans-serif'](بعد از گرفتن5 تا ماهی بالا برید به تپه ی مادر همونجایی[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] که برای گرفتن توت فرنگی قدرتی از[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] Kapa خیار پرت می کردید (جلوی دو تا درخت به هم چسبیده ) و ماهی گیری کنید... آخرین پرینت رو هم به دست میارید)
[/FONT]
[FONT='Tahoma','sans-serif']آقا اينجايي كه اين خط بالا ميگه كجاست ميشه بگين
[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']
[/FONT]
Last edited by felmajoon; 29-09-2008 at 12:54.
فقط در فصل تابستان.خیار پرت می کردید (جلوی دو تا درخت به هم چسبیده ) و ماهی گیری کنید... آخرین پرینت رو هم به دست میارید
به سمت دریاچه برید.
اولین درخت برید شده ای رو که مشاهده می کنید,روبروش کنار دریاچه دو تا درخت هستند که به هم چسبیده اند.
جلوی این دو درخت و رو به سمت دریاچه سه تا خیار پرتاب دریاچه کنید.
بهتون توت فرنگی نیرو زا میده که دیرتر خسته میشید.
سلام
اين مطلبو كسايي كه گفتن شهر وجود داره نخونن ضايع ميشن
مزرعه دار 2 يه سيدي كمكي داره كه ايمش مزرعه دار 2.5 بهش اشاره كرده بودم.
و من اين سيدي رو فاميلمون كه چين رفته بود واسم گرفته بود .
و تنها از طريق اون ميشه رفت شهر فايل هاي مربوط ميشه به شهر تو اونه و بازيتو بايد از روز 30 زمستان سال 3
از اون ادامه ميدي البته با شرايط.......
اون سي دي كه من دارم الان به شدت خط و خطوط داره و كار نميكنه.........متاسفم.....
هر كي جزعيات خواست بگه
سلام
خیلی ممنون که از ایده من حمایت کردید .
من تو چند تا سایت خارجی گشتم ، چند تا دستور غذا پیدا کردم که تو دستورات کتاب رمز و دستورات دوستمون عروسک جان نبود . اونا را اینجا می زارم ولی چون وسایل من هنوز کامل نیست نتونستم امتحانشون کنم دوستان امتحان کنند اگه درست بود بگند که لیست غذاهای درست زیادتر بشه .
1-Vegetable Latte
(Utensil : Mixer (Knife
(Seasoning : (Salt
Ingredients : Cucumber, Carrot, Cabbage, Milk
2- Roasted Potato
Utensil : Oven
Seasoning : Salt, Sugar
Ingredients : Sweet Potato, Small Stone (Important : Do not use a "Winter Stone" which
is the same as a Stone only covered with snow. If you use a "Winter Stone"
it will turn out as a "Food Fiasco", aka a ruined recipe.)
اینا دیدم عروسک جان گفتند روشی که ازش تو کتاب رمزه غلطه یه روش دیگه براش پیدا کردم :
3- Curry Noodles
(Utensil : Pot, Knife, Rolling Pin (Knife
Seasoning : None
Ingredients: Curry Powder, Flour
این غذا را هم نمی دونم چیه ، تو یه سایت که رمز های بازی بود گفته بود اگه درست کنی تو مسابقه برنده میشی درست کنید ازش یه عکس هم بزارید :
4-
knife
pot
rolling pin
oven
sugar
apple
egg small
egg medium
butter
honey
flour
در ادامه ی دمو ها هم دموی غذا یاد دادن Barley را براتون می زارم :
اینم یه عکس از حوضچه که آخرین طبقه ی معدن زمستانیه :
من با قلاب معمولی ازش ماهی افسانه ای را گرفتم می خواستم ببینم چیز دیگه ای هم ازش میشه گرفت ؟ من که فعلاً نتونستم ازش چیز دیگه ای بگیرم !
سلامدوستان میشه لینک صفحه ای از این تاپیک رو بدید که زمان تمامی دموهای این بازی رو نوشته باشه
مثلاً از همین روز اول بدونم باید کجا برم و چیکار کنم ... به همراه تاریخ تولد افراد و اینکه چی دوست دارن تا باهاشون دوست بشم + حوادث بازی
من خیلی وقته این بازی رو انجام ندادم و یه جورایی یادم رفته و می خوام از نو بازی کنم
ممنون میشم
این تاپیک 316 صفحه داره و ما خودمون هم نمی دونیم دقیقا" تو کدوم صفحات این بحث ها گفته شده ...
شما از دکمه ی جستوجوی بالای صفحه این چیز هایی رو که میخوایین سرچ کنید ... اگر پیدا نکردید بگید تا براتون بذارم
نه ...هنوز که کسی پیداش نکرده!!!دوستان کسی تونست پاکت استیشن رو بگیره ؟
بله ...ما هم شنیدیم که چطوری میشه حوضچه رو بزرگ کرد و این قلاب رو بدست آورد ....ولی خوب هنوز مدرکی در دست نیست که کسی تونسته باشه این قلاب رو بگیره ... حداقل تو این تاپیک که کسی بدستش نیاورده!اقا در مورد بزرگ شدن حوضچه ماهيها و قلاب ماهيگيريه 3 كسي چيزي شنيده ؟ من يه چيزايي ميدونم ولي فكر نمي كنم درست باشه ؟
ممنون بابت توضیحاتتون SANR جان... اما یه نکته ی مهم را یادتون رفت بگید!فقط در فصل تابستان.
به سمت دریاچه برید.
اولین درخت برید شده ای رو که مشاهده می کنید,روبروش کنار دریاچه دو تا درخت هستند که به هم چسبیده اند.
جلوی این دو درخت و رو به سمت دریاچه سه تا خیار پرتاب دریاچه کنید.
بهتون توت فرنگی نیرو زا میده که دیرتر خسته میشید.
اول باید برید به کوتوله ی قرمز رنگ روغن بدید و بعد برید به دریاچه و سه تا خیار رو پرتاب کنید تا الهه عشق به شما توت فرنگی قدرتی بده
ممنون aquaquest جان بابت عکس ها و اطلاعاتی که گذاشتین...من با قلاب معمولی ازش ماهی افسانه ای را گرفتم می خواستم ببینم چیز دیگه ای هم ازش میشه گرفت ؟ من که فعلاً نتونستم ازش چیز دیگه ای بگیرم !
نه از دریاچه فقط همون ماهیه افسانه ای رو میشه گرفت ... یه مزیت دیگم که داره اینه که بدون گذر زمان میشه ازش ماهی گیری کرد
اولین غذایی که نوشتین تو لیست اون غذا ها هست با نام Veggie latte دومی هم باید باشه... نمی دونم...باز یه نگاه میندازم...
Curry Noodles : این دستوری که نوشتید درسته ...به جای استفاده از ماکارونیه درست شده دستور ماکارونی رو تو این دستور گذاشتید ... ممنون... ولی خوب غذای جدیدی درست نمیشه!
ولی خوب این غذا های رو که گذاشتین رو امتحان میکنم اگر درست کار کرد میگم![]()
ممنون بابت توضیحاتتون SANR جان... اما یه نکته ی مهم را یادتون رفت بگید!
اول باید برید به کوتوله ی قرمز رنگ روغن بدید و بعد برید به دریاچه و سه تا خیار رو پرتاب کنید تا الهه عشق به شما توت فرنگی قدرتی بده
خواهش می کنم.ولی حالا که دونسته دیگه نیازی نیست به کوتوله هدیه بده.
تایید میشه.این رو بگم که سال اول توی زمستان پنجاه عدد ماهی در یخچال نگه دارید و بعدش در فصل بهار همشون رو بندازید توی حوضچه خونتون.ممنون aquaquest جان بابت عکس ها و اطلاعاتی که گذاشتین...
نه از دریاچه فقط همون ماهیه افسانه ای رو میشه گرفت ... یه مزیت دیگم که داره اینه که بدون گذر زمان میشه ازش ماهی گیری کرد
اولین غذایی که نوشتین تو لیست اون غذا ها هست با نام Veggie latte دومی هم باید باشه... نمی دونم...باز یه نگاه میندازم...
Curry Noodles : این دستوری که نوشتید درسته ...به جای استفاده از ماکارونیه درست شده دستور ماکارونی رو تو این دستور گذاشتید ... ممنون... ولی خوب غذای جدیدی درست نمیشه!
ولی خوب این غذا های رو که گذاشتین رو امتحان میکنم اگر درست کار کرد میگم
اونوقت هر روز بهشون غذای ماهی بدید تا به 99 عدد برسند.
لازمه بدونین که با قلاب دوم ماهیگیری اونقدر در اسکله ماهیگیری بکنید تا توت فرنگی قدرتی رو بگیرید و با قلاب اولی نمیشه توت فرنگی قدرتی رو بدست اورد.
من در مورد اين كه حوضچه بزرگ ميشه شنيدم خيلي راحت اينجوريه كه روز تولد ماهيگير بهش ماهي متوسط 7 تا 9 بدين بايد 99 تاي ماهيات توش باشه مياد 3 تا گزينه به شما ميده يكي از اونا بزرگ كردنه . كسي امتحان كرد بگه
سلام !
کد گیم شارکی هست که از همون اول بازی خونه بزرگ باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)