بچه ها اونایی که آرک اس دارن ...
سرعت کار کردن با گوشی نسبت به GS2 چطوریه ؟ میخوام بدونم چقدر lag داره ؟ ( لطفا اونایی که هر دو رو دیدن جواب بدن )
دوم اینکه صفحه نمایشش از نزدیک چقدر جذب میکنه آدمو ( باز حالا مثلا در مقایسه با GS2 )
مرسی !
بچه ها اونایی که آرک اس دارن ...
سرعت کار کردن با گوشی نسبت به GS2 چطوریه ؟ میخوام بدونم چقدر lag داره ؟ ( لطفا اونایی که هر دو رو دیدن جواب بدن )
دوم اینکه صفحه نمایشش از نزدیک چقدر جذب میکنه آدمو ( باز حالا مثلا در مقایسه با GS2 )
مرسی !
با سلام نصب کردن برنامه های آندوروید روی این گوشی راحته یا مثل نوکیا نیاز به -- کردن داره
الان دانلودش میکنم
آرک اصلا لگ نداره
چه برسه آرک اس
اینو مطمئن باش
صفحه گوشی هم خوبه
گالاکسی اس 2پررنگ نشون میده
آرک پر نور و واقعیتر
هر کدوم یه جور
مثل گوشیهای جاوا
کپی میکنی گوشی بعد میری نصبش میکنی از طریق یه فایل منیجر
کم دردسرترین
یعنی برایتنس آرک بیشتر از S2 ــه؟؟؟گالاکسی اس 2پررنگ نشون میده
آرک پر نور و واقعیتر
هر کدوم یه جور
دوستان بلک مارت هر روز یا هر چند ساعت بروز میشه وسرعتش هم خیلی خوب شده امتحان کنید
بله روشنایی ارک بیشتر از گالاکسی 2 هست من هر دو گوشی رو دی کنار هم دیدم .
رنگ های ارک طبیعی تر هستن اما رنگ ها گالاکسی 2 غلظ و مصنوعی و تار هستند . به خاطر تار بودن تصویر زاویه دیدشون بالاتره
n.a.b.a.t. ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ ﺷﮏ ﺩﺍﺭﻡ ﻓﻌﺎﻟﯿﯿﺖ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﻭ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻭ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﺑﺤﺚ ﻫﺎﯼ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺑﺎﺷﻪ
.ﺷﻤﺎ ﻓﻌﺎﻟﯿﯿﺘﻮﻥ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺗﯽ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺑﺎ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﻫﻢ ﻭﻗﺖ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺍﺯ ﻣﺤﯿﻂ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺗﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻦ
چرا من وقتی میزنم KILL PROCESS برای آزاد سازی فضای رم فقط 100MG فضا دارم؟ من خیلی هم برنامه نصب نکردما...Facebook,utube,... هم lock کردم... همه هم به SD منتقل کردم![]()
بله
برایتنس آرک عالیه
آرک اگه زاویه دید بهتری داشت میتونست از بقیه صفحات بهتر باشه
بلک مارکت فکر کنم رم بیشتری مصرف میکنه
یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن
بچه ها من دو تا سوال داشتم
1 - فیلم های divx که حجمشون 700mb هست رو این گوشی ( آرک ) بدون لگ پخش میکنه اگه آره با کدوم نرم افزار ها ؟ چون دیدم بعضی نرم افزارا تو divx لگ دارن
2 - مگه باتری آرک s و آرک معمولی یکی نیست ؟ پس چرا تو gsmarena نوشته که باتری آرک s بیشتر شارژ نگه میداره در صورتی که cpu این گوشی قوی تره و باید مصرفش بیشتر باشه ! کلا دوستانی که هر دو تا رو داشتن تایید میکنن که آرک s بهتر شارژ نگه میداره ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)