به آدمهای عقدهایی زیاد احترام نگذارید چون توهم برای شان ایجاد میشه که خیلی خاص و خواستنی هستند!
به آدمهای عقدهایی زیاد احترام نگذارید چون توهم برای شان ایجاد میشه که خیلی خاص و خواستنی هستند!
توی جاده همیشه تحت هر شرایطی حتی اگه صندلی عقب هم نشستید کمربند رو ببندید والا من اصلن صندلی عقب و جدی نمیگرفتم ولی با اون شدتی ک سرم ب شیشه کوبیده شد اگه ماشین ی ذره سرعت داشت الان این دنیا نبودم![]()
به هیچ چیز باور 100% نداشته باشین
تجربه من : یه دفعه جلوی بانک یکی از همسایه هام رو دیدم خیلی مضطرب بود . فهمیدم دنبال وامه ولی جور نمیشه. خیلی فردین بازیمون گل کرد پولی رو که از فروش ماشینم دستم بود (8 میلیون تومن) دادم بهش که یک ماهه تا زمانی که وامش درست میشه بهم پس بده. خلاصش کنم پول من رو بعد از 15 ماه بهم پس داد اونهم در قسطهای 2 میلیون و ...
ما که هیچ خیری از اون پول ندیدیم چون هم پولم خرد خرد دستم میرسید و خرج میشد و هم به خاطر تورم ارزشش نصف شد .
بعد از اون پشت دستمو داغ کردم ... و سر زبونم هم میخ کوبیدم
اینم یه تجربه دیگه:
همیشه سر هندوانه شیرینتر از طرف دیگشه;و همچنین برعکس ته خربزه شیرین تر از طرف دیگشه
(منظورم از سر هندوانه اون قسمتیه که از بوته کنده میشه)
آدمایی که فکر میکنند خیلی با احساس اند (عشقی) در حقیقت اصلااحساسی نیستند همیشه احساساتشون سرکوب شده و کمبود محبت داشتند.
با آدمایی که سر و کار دارید(رفیق آشنا و..) راجع به غم و غصه هاتون نباید صحبت بکنید... خنده و شادی و مسخره بازی و ... درآرید .
مگر اینکه یکی بخواد با شما درد دل کنه اون موقع باید گوش بدید همدردی کنید اگه کمکی از دستتون برمیاد بهش بکنید و ...
و البته سعی کنید به قول ابوعلی سینا هیچ چیز رو هم به طور کامل و صددرصد رد نکنید و منکر نشید!
خرید طلا
دوستان
خیلی کسانی رو دیدم که برای خریدن طلا به مشکل میخورن،ومتاسفانه میبینم به قول معروف خیلی تابلو سرشون کلاه میره،و دلم میسوزه
فرصت دیدم که تجربه ام در اختیار دوستان قرار بدم ،شاید به دردشون بخوره
وقتی میخواین طلا بخرین،ریش و قیچی رو به دست طلا فروش ندین
متاسفانه خیلی از مردم رو دیدم که میگن :به گردن خودفروشنده، اگه فروشنده دزدی کنه اون دنیا باید جواب پس بده
آخه چرا چشمامون رو باز نکنیم و از حقمون دفاع نکنیم
خودتون هم از حساب کتابهایی که طلا فروش با ماشین حساب میکنه،با خبر باشین،
حتما دیدین فروشنده وقتی میخواد وزن کنه و قیمتشو محاسبه کنه،سریعا خودش بدون اینکه هیچ چیزی رو توضیح بده،شروع میکنه به تندتند با ماشین حساب کار کردن؟!!!!
اگه میخواین سرتون کلاه نره،به جوری که بهش برنخوره به فروشنده بگین:اگه ممکنه یه جوری با ماشین حساب،حساب کنه که ما هم متوجه بشیم
دوحالت داره:
1-یا عصبانی میشه، و میگه،نه آقا/خانوم فروشی نیست
که در این صورت شما نباید ناراحت شین،و باید خیلی خوشحال از مغازه فرار کنین،چون معلوم بود میخواست پولاتونو بکشه بالا
2- یا میگه چشم،حتما، و جلوی روتون حساب میکنه و توضیح میده
حالا
کسی که حالت دوم رو داره،بازم دلیلی نداره که بگین این آدم خوبیه پس ازش بخرم
ببینید چه عددهایی رو روی ماشین حساب ،حساب میکنه:
1- نرخ روز هر گرم طلا(به ترازو نگاه کنین ببینید طلایی که میخواین بخرین چند گرم شده)
+
2-نرخ اجرت ساخت طلا (بستگی به مقدار ظرافت طلا داره که متغیر است مثلا هر گرمی 5هزار تومان به بالا)هرچه بیشتر روی طلا کار بشه اجرت ساختشم بیشتره
+
3-درصد سود(که قانونا 7درصد باید بزنن)البته درصد سود رو هم میتونین چونه بزنین وبه 5 درصد هم بیارین،من خودم بعضی وقتا به 4 درصد راضیشون میکنم
=مبلغ قابل پرداخت
در اینصورت اگه طلا فروش باهاتون راه اومد میتونین با خیال راحت خرید کنین
یادتون باشه همیشه بازاری ها رو دلسوز خودتون فرض نکنین ...
موفق باشین![]()
با سلام
من خودم به این نتیجه رسیدم که:
درسته برای جواب دادن به سوال معمولا اون چیزی که اول به ذهنت میرسه درسته
ولی توی زندگی
معمولا اونی که دوم به ذهنت میرسه درسته!
پس توی زندگی همیشه راه دومی هست!!(پس مواظب باش از زندگی رو دست نخوری! هر چند من خودم،این قدر رو دست خوردم که دیگه...)
موفق باشید!![]()
Last edited by salar79; 03-08-2013 at 05:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)