تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 1746 اولاول ... 2162663063123133143153163173183193203263664168161316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خب خدارو شکر zac دروغ اپریل نبود!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

spot light برای zac

باید البته فندق شکن داشته باشید.
    من که گفتم تو نسخه PBE بطور کامل قابل بازی بود شما اسرار داشتی دروغ اپریل .......
    کلا برای 2013 17 یا 13 چمپ جدید قرار بدن اینجور که قبلا عنوان شده بود

2. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

با تمام حرفات موافقم ولی هر AI نقاط ضعف و قوت خودش رو داره و بستگی به این داره که تعریف ما از AI خوب چی باشه...هوشمند؟ واقعگرایانه؟ مشابه انسان؟ چیزی که یک شخص در یک AI میبیند ممکن است به نظرش نامناسب باشه (مثلا عکس العمل میکرو ثانیه ای در deny و last hit کردن) ولی برای دیگر بازیکنان جذاب ... باید ببینیم Ice frog و تیم valve چه میکنند! بهترین AI که تا به حال دیدم تو ghost recon بوده که دشمنها خیلی هوشمندانه مخفی می شدند
    منم میگم دیگه, ممکنه از طرفی از خود اون پلیر بهتر بازی کنه , ولی مثلا ممکنه نتونه team fight کنه .

من که گفتم تو نسخه PBE بطور کامل قابل بازی بود شما اسرار داشتی دروغ اپریل .......
    کلا برای 2013 17 یا 13 چمپ جدید قرار بدن اینجور که قبلا عنوان شده بود
    اخه این خارجیا خیلی بیکارن والا, تو wow دفعه قبلی یه دروغی گفتن نصف پلیرا تا یه هفته بازی نمیکردن خخخخخ

4. 2 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان یه سوال که از اونجایی که تاپیک دوتا2 پلیرها زیاد بهش سر نمیزنن گفتم اینجا بپرسم چون هر دو بازی MOBA هستن.
    من مدتیه مشکل دار شدم در زمینه Team Fight.نمیدونم که باید فرار کنم یا نه.یه بار فرار میکنی همه به جز خودت میمیرن و یارات میگن اگه وای میستادی میبریدم فایتو.یه بار وای میسی میمیری میگن چرا فرار نکردی.اینا همه درباره فایت هایی هستن که معلومه تیم ما توشون میبازه.تنها راه اینه که وای سم وقتی همه مردن(اگه خودم نمرده بودم) و بعد فرار کنم که کسی گیر نده چون میگن که خوب 1 مقابل 2 یا 3 نمیتونست.ولی خوب ایراد این کار اینه که وقتی تک باشی همه CC ها میان طرفت و امکان این که نتونی فرار کنی زیاده.(Carry هستم در ضمن و Melee)

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان یه سوال که از اونجایی که تاپیک دوتا2 پلیرها زیاد بهش سر نمیزنن گفتم اینجا بپرسم چون هر دو بازی MOBA هستن.
    من مدتیه مشکل دار شدم در زمینه Team Fight.نمیدونم که باید فرار کنم یا نه.یه بار فرار میکنی همه به جز خودت میمیرن و یارات میگن اگه وای میستادی میبریدم فایتو.یه بار وای میسی میمیری میگن چرا فرار نکردی.
    در واقع منظور شما اینه که چطور با تیم هماهنگ عمل کنیم که این بزرگترین چالش بازیهای Moba است و فقط میشه با تماس voice (از طریق نرم افزاری مثل Skype) با تیم هماهنگ شد یا اینکه کاملا با نحوه بازی هم تیمی ها آشنا باشید و بدونید برنامه و حرکت بعدیشون چیه(چه کسی رو میخوان اول بزنند؟ کی از کجا Gank میکنه؟ و ...)

8. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در واقع منظور شما اینه که چطور با تیم هماهنگ عمل کنیم که این بزرگترین چالش بازیهای Moba است و فقط میشه با تماس voice (از طریق نرم افزاری مثل Skype) با تیم هماهنگ شد یا اینکه کاملا با نحوه بازی هم تیمی ها آشنا باشید و بدونید برنامه و حرکت بعدیشون چیه(چه کسی رو میخوان اول بزنند؟ کی از کجا Gank میکنه؟ و ...)
    من با MOBA آشنایی کامل دارم : دی با خودش و چالش هاش.
    نه منظورم این نیست.همه اینا رو هماهنگ میکنیم ولی برنامه اونطور که باید پیش نمیره.به هر دلیلی میبینید اونطور که میخواید نمیشه و محکوم به شکست هستید.این مشکل در گیم نت هم دارمش من(البته به مقدار خیلی کمتر) ولی بازم اینطور میشه بعضی وقتا.توی بازی آنلاین هم ما شاید اسکایپ راه نندازیم ولی قبل شروع سریع و خلاصه همه چیو هماهنگ میکنیم که کی و کجا و کیو بزنیمو غیره.یه استانر خوب میفرستیم جلو به طور معمول و با CC کردن Hard Carry هاشون ساپورت ها رو میزنیم.بدون ساپورت هم که دیگه نابود میشن در حالت عادی.خودمون هم آیتم هایی داریم که توی اون مدت از مردن توسط Carry در امان باشیم و مثلا توی دوتا2 من برای Phantom Assassin آیتم BKB میبندم که با یوز کردنش شما به مدت چندثانیه هیچ اسپلی نمیخوری.با لایف استیل هم توی اون مدت نمیمیرم توسط Carry ها و سریع همه ساپورت ها رو میندازیم پایین.
    ولی خوب خیلی وقتا پیش میاد که برخلاف انتظار یه حرکتی میزنن که وضع خراب میشه مثلا یهو یکیشون از Fog of War میاد بیرون و میبینیم آیتم Illusion بسته و نمیدونم خیلی چیزای دیگه که باعث شکست میشه.

10. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

به نظر من همیشه بذارید تیم دشمن Engage کنه ...
    مگه اینکه فرصت خیلی خوبی داشته باشید ...

12. این کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingstreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    میگن تهران

پيش فرض

من با MOBA آشنایی کامل دارم : دی با خودش و چالش هاش.
    نه منظورم این نیست.همه اینا رو هماهنگ میکنیم ولی برنامه اونطور که باید پیش نمیره.به هر دلیلی میبینید اونطور که میخواید نمیشه و محکوم به شکست هستید.این مشکل در گیم نت هم دارمش من(البته به مقدار خیلی کمتر) ولی بازم اینطور میشه بعضی وقتا.توی بازی آنلاین هم ما شاید اسکایپ راه نندازیم ولی قبل شروع سریع و خلاصه همه چیو هماهنگ میکنیم که کی و کجا و کیو بزنیمو غیره.یه استانر خوب میفرستیم جلو به طور معمول و با CC کردن Hard Carry هاشون ساپورت ها رو میزنیم.بدون ساپورت هم که دیگه نابود میشن در حالت عادی.خودمون هم آیتم هایی داریم که توی اون مدت از مردن توسط Carry در امان باشیم و مثلا توی دوتا2 من برای Phantom Assassin آیتم BKB میبندم که با یوز کردنش شما به مدت چندثانیه هیچ اسپلی نمیخوری.با لایف استیل هم توی اون مدت نمیمیرم توسط Carry ها و سریع همه ساپورت ها رو میندازیم پایین.
    ولی خوب خیلی وقتا پیش میاد که برخلاف انتظار یه حرکتی میزنن که وضع خراب میشه مثلا یهو یکیشون از Fog of War میاد بیرون و میبینیم آیتم Illusion بسته و نمیدونم خیلی چیزای دیگه که باعث شکست میشه.
    یوزرتو بگو ببینم کی هستی اول : اگه میتونی raid call هم دان کن بیا پیشه خودمون .(5262635) تو این روم بیا
    بعدم هماهنگی فقط 50% قضیه اس دیگه خودت باید اینقدر پلی کنی بفهمی کی در بری کی بری تو تیم فایت الان.

یکی یه پست درست کنه یوزرای بچه ها رو جمع کنه یه تیمی چیزی بزنیم
    Last edited by kingstreet; 29-03-2013 at 23:09.

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

یوزرتو بگو ببینم کی هستی اول : اگه میتونی raid call هم دان کن بیا پیشه خودمون .(5262635) تو این روم بیا
    بعدم هماهنگی فقط 50% قضیه اس دیگه خودت باید اینقدر پلی کنی بفهمی کی در بری کی بری تو تیم فایت الان.

یکی یه پست درست کنه یوزرای بچه ها رو جمع کنه یه تیمی چیزی بزنیم
    پژمان باز تو جوگیر شدی ؟
    چندبار تیم ساختیم مثل عــــــــن بچه ها چس بازی در آوردن ؟

درضمن ایشون منظورشون کلا MOBA بازی ها بود نه لول و اینکه East هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingstreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    میگن تهران

پيش فرض

پژمان باز تو جوگیر شدی ؟
    چندبار تیم ساختیم مثل عــــــــن بچه ها چس بازی در آوردن ؟

درضمن ایشون منظورشون کلا MOBA بازی ها بود نه لول و اینکه East هستن
    تقصیره توئه دیگه هی میگم نووب بازی در نیار گوش نمیدی... اخه East میرین چی کار وقتی پینگتون میرینه ؟
    Last edited by kingstreet; 30-03-2013 at 01:32.

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

تقصیره توئه دیگه هی میگم نووب بازی در نیار گوش نمیدی... اخه East میرین چی کار وقتی پینگتون میرینه ؟
    اونجا پینگش بهتره
    آواتارمو نیگا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •