سلام اگه میشه یکم راجع به این خمیره توضیح بدینممنون
سلام اگه میشه یکم راجع به این خمیره توضیح بدینممنون
مثل اینکه سوء تفاهم شد.
اولآ من منظور شما رو از شلغم و ... متوجه نشدم.دومآ روی صحبت با شوخی ای بود که علیرضا تو پستش با من کرده بود و هیچ ربطی هم به شخص شما نداشت.سومآ من تمام پستها رو کامل میخونم و دقت هم میکنم و همونطور که گفتی اگه شما هم دقت میکردی میدیدی که من از همه مطالب تشکر کرده بودم و این پست رو هم در جواب شوخی علیرضا زدم.چهارمآ بابت تذکری هم که در مورد طرز فکر دادی ممنون اما اجازه بده در مورد تعویضش یه خورده فکر کنم.![]()
شما برو به این آدرس،کاملآ میتونی هرچی در مورد این خمیر میخوای پیدا کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samgun عزیز شما باید برین توی catalyst control center، اونجا تنظیمات زیادی برای زرولوشن وجود داره، منم بعد از آپدیت درایور گرافیک توی فیت شدن تصویر روی تلویزیون Full HD مشکل داشتم که از اونجا تونستم حلش کنم.
نه افشین جان.منم این مشکل رو داشتم و خیلی هم تحقیق کردم و با حدود 10 الی 15 تا تلویزیون مختلف هم امتحان کردم و من هم به نتیجه ای رسیدم که samgun گفت،کاملآ به تلویزیون بستگی داره.برای مثال بعضی از تلویزیون ها روشون نوشته بود Full HD اما فقط تبلیغاتی بود و در واقع فول نبودند.رو این تلویزیون ها درایور کارت به طور اتوماتیک توصیه HD میکنه و رو تلویزیونهایی که واقعآ فول بودند هم توصیه Full HD میکنه.در واقع هیچ تنظیمی برای این توصیه نداره.اگه این طور که شما میگی از کاتالیست رزولیشن رو بیشتر کنی تصویر فیت نمیشه و لبه های تصویر رو از دست میدی.من با این تحقیق به این نتیجه رسیدم که بهترین تنظیم با این لپ تاپ با کابل HDMI برای تلویزیون های مختلف به شرح زیر است:
برای تلویزینهای VGA یا به اصطلاح زیر 1 مگاپیکسل: 600*800
برای تلویزیون های 1 مگا پیکسل: 720*1280
برای تلویزیون های 1.3 مگا پیکسل: 1000*1776
برای تلویزیون های 2 مگاپیکسل: 1080*1920
led شما هم زاویه دیدش کمه رنگ های سیاهو خوب نشون نمیده؟
آقا بنده قصد جسارت نداشتم ولی خب یکسری از دوستان تو این فروم از این رفتار ها میکنن که بنده به شدت متنفر هستم و حتی سره این موضوع ما دعواهای شدیدی تو انجمن کنسول ها داشتیم. (البته خدارو شکر همیشه به نفع خودم ختم بخیر شده)
منظور از شلغم هم کنایه بود از حرف بی ربط![]()
راستش من به خودم گرفتم , ببخشید , یکم هم تو این ضمینه آمادگی دارم از قبل واسه همین زود عصابانی میشم.
در مورد گزینه آخر هم نه دیگه طبق توضیحاتی که فرمودی اخلاقت خیلی خوبهعوض نکن
والا Res که تنظیم خاصی نداره , هرچی باشه نشون میده.
ممنون از کمکت عزیز دل.
خب دیگه وقتی حرف از تجربه بیاد دیگه نظری باقی نمیمونه
ولی عزیز بزار من امروز با LED یه تست بزنم خبرش رو میدم. آخه فقط به اون LCD46 وصل کردم دیدم اینطوریه دیگه پیش رو نگرفتم.
Last edited by SamGun; 02-12-2010 at 12:06.
دوستان یه تستی میشه بکنن ببینن هر وسیله ی فول اچ دی که دارن حالا ال ای دیش و ال سی دیش و ایناش فرق نمیکنه یه تست کنن ببینن آیا به فرکانس خروجی لپ تاپ هم وابسته هست یا نه.
مثلا فول اچ دی با فرکانس 60 هرتز الی 120 هرتز موجوده و شاید به این هم مربوط باشه.
من خمیر سیلیکون سراغ ندارم و فعلا هم دنبالش نمیرم چون سربازیم نزدیکه و لپ تاپ یه مدت مدیــــــــــــــــــــد خاک میخوره و الان زمان تعویض خمیر نیست.
اما یکی دو مارک معروف خمیر که میشناسم مال شرکت Thermal take و Tuniq هست و خیلی عالی هم جواب میده. اون مارکی که گفتین تا حالا نشنیده بودم ..... البته اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم و شاید اون شرکت آلمانی بهترین باشه.
راستی سی پی یو رو هم تا 1.73 گیگاهرتز که مثل مدل 820qm هست میشه اورکلاک کرد و دمای سی پی یو حدودا 6 درجه بالا میره. این رو هم برای دوستان اورکلاکر گفتم.
اشتباه نشه !!!! انگیزه ی من آندرکلاک و حتی الامکان آندرولت کردن سی پی یو و گرافیکه سیستم هست که خنک تر باشه و وقتی میزنم یه برنامه ی سنگین هر 4 تا هسته رو فول استفاده کنه لپ تاپ زیادی داغ نشه. آخه پولم کجا بوده همچین اعمال خطرناکی انجام بدم.به بقیه هم توصیه میکنم از این کارا نکنند. ولی به هر حال اگه کسی خواست تست کنه برای سی پی یو میتونه از:
Setfsb
و برای GPU از:
AMD GPU Clock Tool
استفاده کنه.
بعد از هر بار ریست کردن سیستم کلاک جی پی یو برمیگرده به حالت پیشفرض ... ولتاژش هم همچنین. اما سی پی یو این جوری نیست. در واقع با تغییر کدهای Clock Generator مخصوصی که ایسوس برای سی پی یو ساخته این اورکلاک یا آندرکلاک صورت میگیره و بعد از ری استارت باید باقی بمونه.
![]()
Last edited by alireza1411; 02-12-2010 at 12:31.
بابا بی خیال
همونطور که گفتم یه سوء تفاهم بود و تموم شد.
حتمآ با LED امتحان کن و نتیجه اش رو بگو،چون من با LED تست نکردم.اما فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشه.فقط برند و مشخصات LED رو حتمآ بگو.![]()
asmgun جان راستی این شبیه سازها رو هم یه تست بکن.
این هم یه عکس از فنتزی 12 واسه پلی استیشن 2 که فول اچ دی میشه بازی کرد!!
کلا این جور کارا خورکا n61 هستش چون سی پی یوش خیلی توپه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز چه خبره همه آنلاین هستند؟؟؟؟ تعطیلی هستش واقعا ؟؟؟
Last edited by alireza1411; 02-12-2010 at 12:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)