نسخه ی X360 انگلیسی کامل هنوز نیومده دانلود کنیم !؟
نسخه ی X360 انگلیسی کامل هنوز نیومده دانلود کنیم !؟
یعنی نمیدونم این بازی رو یه زره درستش نمیکنن ! هر سال فقط ترکیبا رو عوض میکنن با منو رو ! دوربین هم که بد شده امسال ! خیلی بد بود !
به عنوان کسی که 15 ساله دارم فوتبال بازی می کنم خیلی این قسمت قرمز رنگ بهم برخورد...
کلا اولین فوتبالی که بازی کردم فوتبالیستهای میکرو بود و بعدش فوتبال 96 سگا...
توی پلی استیشن هم از فوتبال 3 به بعد رو که فکر کنم 97 یا 98 بود تا آخرین eleven رو بازی کردم...
پلی استیشن 2 رو هم بازی کردم...
از سال 2004 هم دارم pes روی pc رو بازی میکنم...
توی pes2011 دروازیانها و بازیکن ها نسبت به نسخه های قبل گیج ترن...
از روی تعصب حرف زدن که فایده نداره...
ما که رفتیم ایشالله سیباس یه فکری به حال pes بکنه....
كسي فايل img انگليسي رو نداره!؟؟؟؟
]از تو قسمت تنظیمات میشه اسم رو ورداشت و همون شماره 1و 2 رو گذاشت.
فقط میشه اسم بازیکنهای طرف اول (خودت) رو برداشت .. طرف مقابل چه پی سی باشه چه نفره دوم بازم اسم بازیکنی که فعاله بالاش نوشته میشه ... اگه شما غیر فعال کردید یک اسکرینشات بزارید تا باور کنمدوست عزیز شما خیلی راحت میتونی اسمای بازیکنا رو از قسمت CURSOR SETTING خاموش کنی یا فقط بزاری 1 یا 2 باشه
پچ هم نصب نکردم من .
آقا هر کی یه چی میگه . اگه واقعا طرفدار pes هستین باید با خوب و بدش هم بسازین . تا یه چی میشه میگن ما که رفتیم فیفا . آخه این که هنر نیست .
اقا خیلی برام عجیبه این نسخه هنوز انتشار رسمی نشده شما چطور دارید بازیش میکنید
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
راستی یه سوال: شنیدم یه بازیکنی هست به اسم vandebuurd که درجش 95 هست!! میشه بگید این کیه؟ نکنه سوتی کونامیه مثل نسخه های قبلی که مثلا ویدیچ تو صربستان اسمش viriji بود
نا هماهنگی؟ اصلا... تصمیم گرفته بودیم که همانند تاپیک فیفا که مباحث پی سی و کنسول جدا شده بود تاپیک پس هم به همین صورت دربیاد... با توجه به مشاهده وضعیت پیش اومده بعد از تفکیک, حالا جفت تاپیک ها ادغام شد. نه اینکه تاپیک تعیین شده برای پی سی تخته بشه و بره ترش.
ای کاش به جای کلمه "باید" از "پیشنهاد می کنم " استفاده می کردی آرمین جان! البته بماند که جای پیشنهاد و انتقاد هم تو تاپیک بازی نیست...![]()
بازي كه شروع شد Pause رو بزن بعدش Select Sides رو بزن اونجا دكمه شوت رو كه بزني مي توني اسم بازيكنا رو بر داري.
براي هر دو طرف ميشه اينكارو كرد
آقا نسخه انگليسي براي 360 اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)