تایید میشه !! منم دقیقا همینطوره
سرعت هم کمی بهتر شده و تا 110 می رسه ولی همچنان صفحه بد باز میکنه
تایید میشه !! منم دقیقا همینطوره
سرعت هم کمی بهتر شده و تا 110 می رسه ولی همچنان صفحه بد باز میکنه
سرعت خیلی خوب شده
رسیده به 130
ولی صفحه باز کردن بیچارم میکنه!
دو روز پیش تو سامانه جدید که رفتم دیدم دو تا 1024 مگ برام خودشون شارژ کردن ومقدار اعتبارم 3000 مگ بود .امروز می بینم مانده اعتبارم 190 مگه...؟! درحالی که تو این دو روز خیلی مصرف کرده باشم 500 مگ بوده.....
برای منم دو تا 1 گیگ خودش شارژ کرده بعد از یه مدت هم یکیشو تسویه کرده حالا هم چند روزه که اعتبارم روی 55M باقیمونده و کم نمی شه
من دو روزه دارم زنگ میزنم که یوزر پسوردمو بگیرم کسی گوشی رو بر نمی داره دگه ......بله ؟؟؟ زنگ زدم به نماینده اصفهان دکتر شهرزاد البته خودش نبود منشیش بود بهش همه چیرو گفتم گفتم یه زنگ بزن 2030 ببین ماچی مکشیم بعد از 20 دقیقه دو باره بهش زنگ زدم گفت تا حالا موفق نشدم باها شون تماس بگیرم حالا فردا گفته تماس بگیر تا وقت ملاقات تو هفته دیگه برات بزارم تا با شهرزاد صحبت کنی یه چند تا از شما ها هم به دفترش زنگ بزنید که ببینن ناراضی هستیم ببینم چه کار میکنید![]()
منم همین مشکل رو دارم
شارژم تموم شده
بعد از 50 دقیقه زنگ زدن و شنیدن پیغام پشتیبان درحال مکالمه هست بعدا شماره گیری کنید بلاخره یکی جواب داد
بهم یوزر و پس داد ولی وارد می کنم میگه اشتباه وارد کردید توی پنل جدید
ظاهرا هم برای من اتو شارژ نمیشه که روی قبض بیاد برای همین باید برم سیستم !!
خلاصه بدبختی داریم با2030
Last edited by ehsan_; 17-09-2011 at 16:04.
برای همسایمون چند هفته پیش ثبت نام کردم دیروز امد نصب کنه دید هنوز خط رانژه نیست.زنگ زد به یکی پشت گوشی چندتا فحش داد گفت صبح تا حالا الافم کردید هرجا میرم همین مشکل را دارم!
به این همسایمون هم گفت باید برید فروغی و اعلام خرابی کنید!
کسی چنین مشکلی نداشته؟
من زنگ زدم به تلفن 2030 و از اونجا درخواست دادم.
حالا باید منتظر بمونم تا خودشون باهام تماس بگیرن برای فعال کردن خطمون یا باید جائی برم درخواست حضوری هم بدم؟
سلام دوستان من 3 روز اینتر نت قطعه
چراغ ای دی اس ال روشنه اما چراغ اینترنت خاموش
همه چی رو هم تست کردم اما جواب نداد 10بار هم مودم رو دوباره ریست و کانفیگ کردم
یکی به دادم برسه
شارژرت تموم شده برو تو پنلت تمدید اعتبار کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)