مشخصات آنتنش رو میتونید توی نت سرچ کنید و نگاه کنید
اگه بخوام حدودی و به متر بگم شاید تا حدود 65 متری برد داشته باشه
اگه دنبال برد زیاد هستید مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد نمیکنم
مشخصات آنتنش رو میتونید توی نت سرچ کنید و نگاه کنید
اگه بخوام حدودی و به متر بگم شاید تا حدود 65 متری برد داشته باشه
اگه دنبال برد زیاد هستید مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد نمیکنم
دوستان بین این مدل چه تفاوتی دارن و کدوم بهتر هستش با این نو مودم ها ایا میشه اطلاعات رو به ایپد ایر شیر کرد یعنی هارد وصل بشه به این مودم و از طریق وای فای اطلاعات هارد رو بدیم به ایپد ایر باتشکر
RT-N66U
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دومی
DSL-N55U
یکی رو هم لطفا ببینید
Last edited by sepah11; 06-02-2014 at 14:42.
از بین اینا فقط دومی مودمه و دوتای دیگه روتر خالین. از نظر امکانات مورد سومی امکانات خیلى خوبی داره مخصوصا از استاندار ac هم پشتیبانی میکنه که رو کارائی وایرلس خیلی موثره. ولی برای دسترسی به اینترنت باید با کابل بهش یه مودم adsl وصل کنی.
نظر من در مورد اون دوتای دیگه اينه كه قیمتشون یه خورده بالاست و با اينكه امكانات جالبى دارن ولی مودمی مثل tplink8980 یا tplink8970 با قيمت كمتر هم امکانات خوبی رو ارائه ميده.
همه مواردی که نوشتی پورت usbشون از حالت samba پشتیبانی میکنه كه اجازه میده به کمک اپلیکیشن خاصی به اطلاعات هارد دسترسی داشته باشی.
نظر من اینه به ترتیب:
asus rt ac66u
tplink 8980
tplink 8970 - asus dsl n55
دوستان منم نظر خودمو بزارین بگم
من خیلی تو موضوع مودم وسواسم و تا حالا مودم های زیادی تعویض کردم که در 80 درصد موارد راضی نبودم و از مخابرات اینترنت میگیرم
تی پی لینک 8951 nd داشتم که بعد از دو ساعت کارکرد هنگ میکرد و باید روشن خاموشش میکردی و نکته بدی که داره پایهاش برخلاف دلینک به میز چسبندگی نداره و این ور و اون ور میره الانم بیش از ده روزه دادمش گارانتی خبری ازش نیست
لینکسیز n 120 افتضاح بعد چند ساعت وایرلس گوشی و لب تاب از کار میوفتادن و باید دوباره مودمو روشن خاموش میکردی اه هیچ
2750 سیاه افتضاح ای پی رو نمیشناسه و طول میکشه تا بشناسه دیسکانکت میشه بدتر اینکه تو خونه کار نمیکنه اوردمش مغازه جالبیش اینه با همین مودم تو مغازه تست نویز میگیرم خیلی بد نشون میده ولی تو مودم 2640 تو همین خط عالی نشون میده اون و ثابت میکنه نویز پذیره
مودمی که ازش تا حالا راضی بودم و تا حالا دلم نیومده ردش کنم 2640 دلینک بوده که واقعا عالیه و هر مودمی گرفتم بعد بهش ایمان اوردم
تی پی لینک 8960 از اون برد امریکاییها داشتم مودم خوبی هست مشکلات نامبرده شده رو نداشت راضی کننده بود
بعد یک مساله ای در مورد برد بگم ممکنه من اشتباه میکنم دوستان من با مودم 2640 که یار همیشگیمه تست برد میگیرم در یک شرایط یکسان با گوشی از مودم دور میشم مثلا 50 متر میزان انتن و غیره رو تو گوشیم ثبت میکنم در همون شرایط با 2750 هم این کارو کردم با 8951 هم این تستو زدم باورتون میشه برد همشون یکی بود در حالی که 2640 یک انتن فکر کنم 3 دسی بل داره 8951 یک انتن 5 داره و 2750 دوتا انتن 5 داره ولی برد همشون یکی هست من که گیج شدم
سلام دوستان من تازگی اینترنت وایرلس گرفتم به مودم خوب برای اشتراک وایرلس با بردخوب و قیمت مناسب معرفی کنید .....اینترنم اس دی اس ال نیستا .......وایرلسه...ممنون
Last edited by zadis; 08-02-2014 at 09:33.
با چه دستگاهی به wisp وصل شدی ؟
کسی در مورد 2770L مشکی چیزی میدونه؟چیپستش چیه؟آنتنش داخلی هستش ولی چند دسیبله؟ من یه دونشو تست کردم جالبه که در قسمت status گزینه statistics برای دیدن کیفیت خط نداره... کلا این مودمو توصیه میکنید؟
Last edited by amir_82111; 08-02-2014 at 22:18.
چیسپستش از مال tplink 8968 ورژن1 هست! به نظر من tplink 8970 تو این محدوده قیمت بهتره.
مگه چیپست 8968 ورژن 1 با 2 فرق داره؟مگه فقط آنتنشون فرق نداشت؟
آره فرق میکنه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)