تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 472 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

روغن به روش هاي ذيل به شمع ممكنه برسه:

- موقع تعويض روغن ، زيادتر از حدمعمول روغن فول شده باشه .
    - قبل از اينكه شمع رو بسته باشن توي ظرف كثيف يا روغني گذاشته باشن و رزو هاش چرب شده باشه و همونطوري بسته باشند..
    - از بغل واير روغن به پشت شمع ريخته شده باشه .
    - لاستيك ساق سوپاپ خراب باشه.
    - رينگ روغني پيستون ضعيف شده باشه.

بهتره كه يكبار شمع ها رو با بنزين بشوري و ببندي و بعداز كار كرد 1000تا مجدداً بازكني و وضعيت رو بررسي كني.
    نتيجه رو گزارش بدين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دئستان آقا راسته میگن موتورهای EF7 اگه یکم بهشون فشار بیاد واشر سرسیلندر میسوزونه؟! چند روز پیش سوار سمند معمولی XU7 خودمون بودم یهو آمپرش اومد بالا اومد پایین دوباره رفت بالا ولی دیگه نیومد پایین... بله بدون هیچ دلیلی واشر سرسیلندر سوزوند موتورهای EF7 هم این طورین؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام دئستان آقا راسته میگن موتورهای EF7 اگه یکم بهشون فشار بیاد واشر سرسیلندر میسوزونه؟! چند روز پیش سوار سمند معمولی XU7 خودمون بودم یهو آمپرش اومد بالا اومد پایین دوباره رفت بالا ولی دیگه نیومد پایین... بله بدون هیچ دلیلی واشر سرسیلندر سوزوند موتورهای هم این طورین؟
    مشكل واشرسوزوندن موتورEF7 در توليدات جديد كاملا مرتفع شده است .
    دوست عزيز شما هر موتوري رو كه بهش فشار بياري و ازش نامتعارف كار بكشي واشر ميسوزونه .
    گزينه هاي ذيل در سالم موندن موتور مهمند:
    بازديدهاي روزانه ميزان آب و روغن و سالم بودن تسمه ها و عدم وجود صداي نامتعارف از موتور براساس شرايط استفاده از خودرو .
    انجام بموقع سرويس هاي تعريف شده در كتابچه راهنما بر اساس كيلومتر كاركرد خودرو.
    رانندگي صحيح ( انتخاب نوع دنده و دور موتور صحيح بر اساس شرايط جاده و تعداد سرنشينان)
    تحت كنترل داشتن آمپر آب و علائم هشدار دهنده درحين رانندگي .

4. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستانی که ef7 گازسوز دارن ایا مشکل کم کردن روغنو دارن؟
    در صورت کم کردن روغن چگونه مشکلشونو رفع کردن اگه ممکنه دوستانی که تجربه داشتن منو راهنمایی کنن
    با نشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان خواهشا وقتم محدوده. کسی اگر میدونه یا تجربشو داره بگه من چی کار کنم. من مالتی پلکس نوشته بودم پایه گاز سوز اما الان دعوتنامه بدون مالتی پلکس صادر شده. از نمایندگی پیگیری کردم میگه سازمان فروش گفته این ماه مالتی پلکس نداریم و از این جور حرفا این درحالیکه هر ماه تو ثبت نام این گرینه که کلاس 29110 باشه هست الان هم تو پیش فروش آذر آیتمش هست. اونایی که اخیرا دعوتنامه گرفتن همچین مشکلی نداشتن.؟ امان از دست ایران خودرو!!! درست بشو نیست.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان خواهشا وقتم محدوده. کسی اگر میدونه یا تجربشو داره بگه من چی کار کنم. من مالتی پلکس نوشته بودم پایه گاز سوز اما الان دعوتنامه بدون مالتی پلکس صادر شده. از نمایندگی پیگیری کردم میگه سازمان فروش گفته این ماه مالتی پلکس نداریم و از این جور حرفا این درحالیکه هر ماه تو ثبت نام این گرینه که کلاس 29110 باشه هست الان هم تو پیش فروش آذر آیتمش هست. اونایی که اخیرا دعوتنامه گرفتن همچین مشکلی نداشتن.؟ امان از دست ایران خودرو!!! درست بشو نیست.
    چه بهتر خوشحال باشید ، این سیستم خیلی هنگی داره ، خرابی نداره اما هنگ زیاد میکنه که میبرید نمایندگی ریست میکنن اما سیستم معمولی بهتره دردسر مالتیو نداره .
    تجربه شخصیم بود .

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

با سلام
    دوستانی که ef7 گازسوز دارن ایا مشکل کم کردن روغنو دارن؟
    در صورت کم کردن روغن چگونه مشکلشونو رفع کردن اگه ممکنه دوستانی که تجربه داشتن منو راهنمایی کنن
    با نشکر

ماشين من 17000تا كاركرده و رانندگي من همش توي جاده و با دور 4000 تاست.
    يه بار توي كيلومتر 9500 روغن عوض كردم و 2500 تاي ديگه كه كار كنه دوباره بايد روغن عوض كنم .
    كسر روغن حدود 300 سي سي بوده و روغن هم خود نمايندگي برام ريخت كه گفت شركتي ايران خودروه و مخصوص اين موتور.
    به هر حال فعلا كه كسر روغن اونقدر محسوس و زياد نبوده ولي شايد توي كيلومترهاي بالاي 100000 خيلي بيشتر باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

دوستان با تجربه !!!
    موتور اي اف سون قابل شستشو و آب گرفتن هست ؟؟
    توي سوكت ها و وسايل الكترونيكي آب نميره و مشكلي ايجاد نمي كنه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان با تجربه !!!
    موتور اي اف سون قابل شستشو و آب گرفتن هست ؟؟
    توي سوكت ها و وسايل الكترونيكي آب نميره و مشكلي ايجاد نمي كنه؟
    نه مشکلی نداره . وایرشمع هاش هم زیر درپوش موتور هست که مهمترین قسمت برای ضد آب بودن موتور حساب میشه .

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

سلام
    این فیوز F2 توی جعبه فیوز که همون واحد کنترله کارش چیه؟؟؟ اگه نباشه مشکلی پیش میاد تا حالا بش دقت نکرده بودم ولی وقتی این فیوز رو میزارم کل چراغ های پشت امپر روشن میشه و استارت میخوره ولی روشن نمیشه.... .. ممکنه ماله دزدگیر باشه که از قبل روش بوده این جوری بشه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •