تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 380 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

دوستان قسمت 69 کجا تموم میشه ؟ من الان که نگاه کردم اون سکانسی که مستشار داره به انگشتر نگاه میکنه سریال دیگه تموم شد ولی تو پشت صحنه یه جایی بابا اتی میگه (( انگار صدایش به سنگ خورده است )) که من اینو ندیدم .
    آره، اون تیکه هم که می گفت "بغلی بگیر" باباشاه می گفت "چی رو بگیریَم" رو هم نداشت!

کلا فکر کنم این مجموعه رو عجله ای راست و ریس کردن تا زود پخشش کنن، حتی عکس کاور این مجموعه هم هیچ حرفی برای گفتن نداشت

ولی به هر حال چند تا تیکه ی مشتی داشت:

یکی اونجا که بلد گفت "برو بیرون، مگه اینجا قره قوروت کش خونه اس؟" به جای واژه ی غریب و نامانوش "شیره کش خونه"

یه جا هم که باباشاه می گفت این بابااتی استخوناش پوکه، می افته باید با خاک انداز جمعش کنیم بعد بابا اتی حرصشو در می آورد می گفت دختر این زن منه، نوه ی این بچه منه ... باباه شاه عصبانی می شد

در کل خوب بود

2. 6 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

در کل این پک واسه من پک قابل قبولی بود، چون حداقل موضوع تازه‌ای (نسبت به قسمت‌های قبل) ارائه کرد ...
    بخش‌های خوبی هم داشت ... ارجاعات خوب به گوزن‌ها، بازی خوب سیامک در نقش معتاد (چند جا لحن کلامش خیلی خوب در اومده بود، به خصوص جایی که برای اولین بار بلد دیگه بهش چایی نمی‌داد، خیلی خوب دیالوگ می‌گفت)

البته که چند سکانس تکراری و خسته کننده هم داشتیم، اما در کل هم جمع‌های زنانه بهتر و قابل قبول‌تر شده بودند، هم اجتماعات مردان دربار در توطئه چینی کم‌تر شده بود ...
    دامبول هم خیلی رو نرو نبود و چند سکانسی که حضور داشت، خوب بود ...
    یه کم تکه کلوم‌های بابا اتی و البته رقص‌های برزو داره لوث میشه، اما بابا شاه هر روز بهتر از دیروز ... کل اون بخش آرمان‌خواهی واسه مردای عذبه تو قهوه‌خونه، خیلی خوب بود ...

چند تا دکوپاژ متفاوت از مهران تو این پک بود که یه سریاشون عالی، و یه سریاشون تعجب‌بر‌انگیز و گاه ضعیف بود ...
    اول یکی از بهترین‌های این سریال رو بگم که اونم سکانس پایانی قسمت سوم بود که همه‌ی حرف‌هایی که می‌خواست رو با همین حرکت دوربین زد ... خیلی خوب تونست تاثیر لازم رو بذاره و موسیقی هم با این حرکت خوب دوربین همراه شد ...

یه سکانس بود که بلد داشت لیوان چایی رو هم می‌زد ... خیلی کلوز آپی که ابتدا مهران گرفت رو نپسندیدم، می‌تونست از اول مدیوم شات بگیره، یه خورده تو ذوق بود ...
    اما سکانسی که خیلی قابل توجه بود و تعجب‌برانگیز، سکانس توطئه برای معتاد کردن مستشار بود در اتاق اعلی‌حضرت ...
    نمی‌دونم هدف مهران از این دکوپاژ چی بود ... دوربین بدون گرفتن متکلم و با نشون دادن چهره‌ی داموس شروع کرد از بالا همین جوری گرفت و شخصیت‌ها رو نشون داد، گاهی رفت روی متکلم (مثل اتی) و قبل از اینکه حرفشون تموم شه ازشون عبور کرد، و گاه سرعتش مناسب نبود (مثل رفتن روی برزو)، آخر هم شخصیت‌ها رو ول کرد و رفت روی نقاشی‌ها ...

که چی رو نشون بده ؟!‌ اگه می‌خواست این‌ها رو در حاشیه بذاره و این مفهوم رو برسونه که باز هم اینا نشستن توطئه می‌کنن و یه جورایی حس ملال‌آور این جلسات رو نشون بده، چرا صدای شخصیت‌ها هم‌چنان بلند بود؟! چرا fade نشدن؟! چرا موسیقی شروع نشد؟!
    اون نقاشی چیزی نداشت که بخواد 78 ثانیه روشون مانور بده و دوربین رو این ور و اون ور کنه !!
    این چه دکوپاژی بود آخه ؟!‌ چی فکر کرد این نماها رو گرفت ؟!

در کل ولی پک خوبی بود به نظرم ... بیش‌تر از اینکه بار طنز داشته باشه، بار اجتماعی داشت که خسته‌کننده هم نبود ...
    پشت صحنه‌ها هم عالی بود، بار طنز کل سه قسمت رو به دوش کشید ...
    ناز خاتون (سحر جعفری جوزانی) هم از بهترین بازی‌هاش رو ارائه داد ...

4. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

اما سکانسی که خیلی قابل توجه بود و تعجب‌برانگیز، سکانس توطئه برای معتاد کردن مستشار بود در اتاق اعلی‌حضرت ...
    نمی‌دونم هدف مهران از این دکوپاژ چی بود ... دوربین بدون گرفتن متکلم و با نشون دادن چهره‌ی داموس شروع کرد از بالا همین جوری گرفت و شخصیت‌ها رو نشون داد، گاهی رفت روی متکلم (مثل اتی) و قبل از اینکه حرفشون تموم شه ازشون عبور کرد، و گاه سرعتش مناسب نبود (مثل رفتن روی برزو)، آخر هم شخصیت‌ها رو ول کرد و رفت روی نقاشی‌ها ...

که چی رو نشون بده ؟!‌ اگه می‌خواست این‌ها رو در حاشیه بذاره و این مفهوم رو برسونه که باز هم اینا نشستن توطئه می‌کنن و یه جورایی حس ملال‌آور این جلسات رو نشون بده، چرا صدای شخصیت‌ها هم‌چنان بلند بود؟! چرا fade نشدن؟! چرا موسیقی شروع نشد؟!
    اون نقاشی چیزی نداشت که بخواد 78 ثانیه روشون مانور بده و دوربین رو این ور و اون ور کنه !!
    آره من هم نفهمیدم منظورش از این کار چی بود.

6. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

به نظر من این صحنه دلایل مختلفی می تونه داشته باشه که مهم ترین اون ایجاد تنوع در جلسات توطئه چینی هست (نظر شخصی من اینه که مهران مدیری حواسش جمعه که خیلی دچار تکرار نشه!)

اما در مورد این صحنه، شاید بشه گفت هر کدوم از آدم های موجود در نقاشی به نمایندگی از کاراکترهای زنده، این جلسه رو ادامه می دن و هدف از توطئه اونها (مثلا کله کردن شخصی که دغدغه اصلاح مملکت رو داره!) به قدری ناپاک و زشت و تکراریه که دیگه نیازی نیست یه سری موجود زنده رو مثل همیشه نشون بده و در عوض نمایش یک سری نقاشی که بی جانند و قدرت تفکر (و تغییر برای اصلاح رفتارشون) رو ندارن کفایت می کنه!

شاید نسبت ندادن یه نقاشی خاص به یک کاراکتر خاص (مثلا اعتماد یا داموس یا ...) با توجه به حرکت دوربین هم همین باشه و فقط خواسته بی ارزش بودن جلسه های چند باره اونها رو نشون بده

البته شاید 1 درصد هم مهران مدیری هم چین منظوری نداشته باشه؟!

به هر حال سوای ضعف های تصویر برداری، این سکانس جالب و راضی کننده بود.

8. 4 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به نظر من این صحنه دلایل مختلفی می تونه داشته باشه که مهم ترین اون ایجاد تنوع در جلسات توطئه چینی هست (نظر شخصی من اینه که مهران مدیری حواسش جمعه که خیلی دچار تکرار نشه!)

اما در مورد این صحنه، شاید بشه گفت هر کدوم از آدم های موجود در نقاشی به نمایندگی از کاراکترهای زنده، این جلسه رو ادامه می دن و هدف از توطئه اونها (مثلا کله کردن شخصی که دغدغه اصلاح مملکت رو داره!) به قدری ناپاک و زشت و تکراریه که دیگه نیازی نیست یه سری موجود زنده رو مثل همیشه نشون بده و در عوض نمایش یک سری نقاشی که بی جانند و قدرت تفکر (و تغییر برای اصلاح رفتارشون) رو ندارن کفایت می کنه!

شاید نسبت ندادن یه نقاشی خاص به یک کاراکتر خاص (مثلا اعتماد یا داموس یا ...) با توجه به حرکت دوربین هم همین باشه و فقط خواسته بی ارزش بودن جلسه های چند باره اونها رو نشون بده

البته شاید 1 درصد هم مهران مدیری هم چین منظوری نداشته باشه؟!

به هر حال سوای ضعف های تصویر برداری، این سکانس جالب و راضی کننده بود.
    آره !! تنوع که بود، اتفاقاً به ذهنم رسید که اگه باز می‌خواست هر نفر که حرف می‌زنه، دوربین بره رو اون طرف، مثل همیشه تکراری میشد ...

اما تنوع بخشیدن به هر قیمتی هم خوب نیست ...
    حرکات دوربین اصلاً لطیف نبود !! خیلی مصنوعی حرکت کرد ...
    امیدوارم از pause بیش از یه دقیقه روی عکس منظوری داشته باشه، در واقع اون عکس حرف خاصی برای زدن داشته که من نفهمیدم ...
    هر چی هم دقت کردم رابطه‌ی خاصی بین شخصیت‌های درون عکس با داستان پیدا نکردم ...

10. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

امیدوارم از pause بیش از یه دقیقه روی عکس منظوری داشته باشه، در واقع اون عکس حرف خاصی برای زدن داشته که من نفهمیدم ...
    هر چی هم دقت کردم رابطه‌ی خاصی بین شخصیت‌های درون عکس با داستان پیدا نکردم ...
    درسته، من هم اول فکر کردم اون نقاشی که یه مرد نسبتا پیر رو نشون می داد، اعتماده و به همین ترتیب...
    یا اینکه موقعی که برزو داشت نقشه پی ریزی یه رسوایی اخلاقی (در حد مووونا) رو می گفت روی اون خانمی که توی نقاشی بود تکیه کرده ...

ولی حرکات دوربین اصلا این ارتباط منطقی رو نشون نمی داد، یعنی تناظری بین شخصیت ها و آدمک های نقاشی وجود نداشت!!

البته شاید به این خاطر باشه که این نقاشی موقع طراحی صحنه از قبل انتخاب و نصب شده بود و فرصت نبوده یه نقاشی متناسب پیدا کنه...

ولی در کل به نظرم ابتکار خوبی بود، علاوه بر محتوای طنزی که داشت یه جوری توجه بیننده رو به سبک نقاشی و آثار هنری متداول اون دوره هم معطوف می کرد. البته خوب بود یه کم حرفه ای تر روش کار می کردن، چون به نظرم این ایده خیلی جای مانور داشت...

================================================== =========
    ضمن اینکه خوب بود یک سری نکات هنری (البته به طور عامه پسند و نه خیلی تخصصی) در مورد سبک نقاشی اون دوره رو هم از زبون باباشاه (که نقاشی می کشیه) به جای کوبیسم، امپرسیونیسم، اکسپکتورانت (یا همون شربت سینه!)، سادیسم و ... معرفی می کرد، ولی خوب طبیعتا این کار نیاز به مطالعه بیشتر داشت و این سریال هم که تاریخی نیست!
    ================================================== =========

12. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

پس بولوتوس کجاااااااس ؟؟؟

14. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

البته از ضعف و اشکالات سریال که بگذریم، در کل هدف سریال نشون دادن مشکلات فعلی جامعه-س : اعتیاد، دروغ، تزویر، ظلم، زیرآبزنی، پرونده سازی، اقرار به زور، زندان بی جهت، چماغ، فساد مالی، ریا، شخص و مقام پرستی، جاسوسی، توطئه و ... همه ی اینها در قالب طنز و زمانی که مستشار به دوربین نگاه میکنه انجام میشه!

16. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خوب بعد از مدت ها وقت کردم پک های 20 . 21 و 22 رو ببینم . به نظر من زیاد کشش دادن می شد کلشو تو 4.5 قسمت نشون بدن نه 9 قسمت البته در کل خوب بود + اومدن لطفعلی خان زند هم بجا بود و البته اون سکانس آزاد شدن مستشار از زندان هم جالب بود :دي

18. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض

بنظر من در كل از كيفيت كار كم شده بود باوجود اينهمه مدت تاخير ...
    ولي دو مورد بسيار جالبي كه خيلي دقيق معضل امروزي جامعه رو باطنز به تصوير كشيه بود : يكي "چگونه يكنفر بدون اينكه خودش بفهمد كم كم معتاد ميشود" بود و ديگري "استخدام افراد بدون صلاحيت و صرفا" پارتي دار" كه به خوبي درد رو نشون ميداد...
    از تكه هايي كه جالب بود هم يك مورد كه بابا شاه به مستشار ميگفت :پشتت عين سيفون توالت خم شده

20. 4 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •