سلام
چه جوری میشه تعداد میانبر های روی صفحه اصلی رو زیاد کرد . اگه برنامه ای نیاز هست معرفی کنید .
تو آپدیت جدید یه برنامه جدید به نام email تو قسمت برنامه ها اضافه میشه ولی تو قسمت email setup برنامه همین طور تو حالت testing network connection میمونه . چرا ؟ چطور درستش میشه ؟
ممنون
در جواب سوال اول شما باید بگم که من خودم برنامه spb mobile shell v3.7.2 رو نصب کردم و علاوه بر تغییر شکل صفحه اصلی و خسته کننده سری 60 می تونید میانبرهای بیشماری رو ایجاد کرده و مدیریت کنید.پیشنهاد میکنم یه سرچی تو اینترنت بزنید و نصبش کنید.اگه شماره رجیستر و سوالای دیگه در مورد این برنامه داشتی بپرس
شما تنظیمات مربوط به کانکشن gprs گوشیتون رو پاک کنین و یه بار دیگه تنظیمات رو از اپراتور مربوطه بگیرین و سیو کنین احتمال زیاد حل بشه
.gif)
سلام . من یه هفته پیش گوشی رو آپدیت کردم .شنیدم که با آپدیت میشه شکلک درج کرد . چه جوری شکلک بزارم . در ضمن دوباره دیدم توی نسخه به روز دوباره آپدیت واسه نرم افزار تلفن گذاشتن و نوشته مهم . چیزه جدیدی داره ؟
در ضمن ممنون میشم سوال پست قبلم رو هم جواب بدید
شما برای اینکه بتونین شکلک ها رو بفرستین باید زبان نوشتاری گوشی رو تو حالت انگلیسی قرار داده و به قسمت نوشتن مسیج رفته و دکمه ستاره رو بزنین.اون بالا یه شکلک هست که اونو زده و لیست شکلک ها نشون داده میشه
بعد انتخاب شکلک اگه خواستین زبان گوشی رو دوباره فارسی کنین و به تایپ کردنتون ادامه بدین!!!
البته توجه داشته باشین که این شکلک ها باید در گوشی طرف مقابل هم موجود باشه!
فعلا آخرین آپدیت واسه این گوشی v40.0.002 هست.ورژن گوشیتون رو میتونین با کد #0000#* چک کنین