تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 323 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    یکی از تغییرات آپدیت جدید باز شدن قفل صفحه مانند c6 بود
    اما برای قفل کردن همچنان نیاز به کلید سخت افزاری هست (که درصد خرابی زیادی داشته )
    بهتره برای قفل کردن هم از این نرم افزار استفاده کنید با ایجاد میانبر آیکن برنامه روی صفحه اصلی
    نیاز به ساین و کرک ندارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه تعداد میانبر های روی صفحه اصلی رو زیاد کرد . اگه برنامه ای نیاز هست معرفی کنید .
    تو آپدیت جدید یه برنامه جدید به نام email تو قسمت برنامه ها اضافه میشه ولی تو قسمت email setup برنامه همین طور تو حالت testing network connection میمونه . چرا ؟ چطور درستش میشه ؟
    ممنون
    Last edited by shadmehrshadow1; 08-12-2011 at 17:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من یه مشکلی با مموری گوشیم که x6 هست دارم.وقتی میخوام فایلی رو به گوشی انتقال بدم با خطای
    the drive cannot find the sector requested
    مواجه میشم.کسی این مشکلو داشته؟با فرمت درست میشه؟چطور فرمتش کنم مثل فلش معمولی با کامپیوتر فرمت کنم یا با خود گوشی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام . من یه هفته پیش گوشی رو آپدیت کردم .شنیدم که با آپدیت میشه شکلک درج کرد . چه جوری شکلک بزارم . در ضمن دوباره دیدم توی نسخه به روز دوباره آپدیت واسه نرم افزار تلفن گذاشتن و نوشته مهم . چیزه جدیدی داره ؟
    در ضمن ممنون میشم سوال پست قبلم رو هم جواب بدید

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه تعداد میانبر های روی صفحه اصلی رو زیاد کرد . اگه برنامه ای نیاز هست معرفی کنید .
    تو آپدیت جدید یه برنامه جدید به نام email تو قسمت برنامه ها اضافه میشه ولی تو قسمت email setup برنامه همین طور تو حالت testing network connection میمونه . چرا ؟ چطور درستش میشه ؟
    ممنون
    در جواب سوال اول شما باید بگم که من خودم برنامه spb mobile shell v3.7.2 رو نصب کردم و علاوه بر تغییر شکل صفحه اصلی و خسته کننده سری 60 می تونید میانبرهای بیشماری رو ایجاد کرده و مدیریت کنید.پیشنهاد میکنم یه سرچی تو اینترنت بزنید و نصبش کنید.اگه شماره رجیستر و سوالای دیگه در مورد این برنامه داشتی بپرس
    شما تنظیمات مربوط به کانکشن gprs گوشیتون رو پاک کنین و یه بار دیگه تنظیمات رو از اپراتور مربوطه بگیرین و سیو کنین احتمال زیاد حل بشه

سلام . من یه هفته پیش گوشی رو آپدیت کردم .شنیدم که با آپدیت میشه شکلک درج کرد . چه جوری شکلک بزارم . در ضمن دوباره دیدم توی نسخه به روز دوباره آپدیت واسه نرم افزار تلفن گذاشتن و نوشته مهم . چیزه جدیدی داره ؟
    در ضمن ممنون میشم سوال پست قبلم رو هم جواب بدید
    شما برای اینکه بتونین شکلک ها رو بفرستین باید زبان نوشتاری گوشی رو تو حالت انگلیسی قرار داده و به قسمت نوشتن مسیج رفته و دکمه ستاره رو بزنین.اون بالا یه شکلک هست که اونو زده و لیست شکلک ها نشون داده میشه
    بعد انتخاب شکلک اگه خواستین زبان گوشی رو دوباره فارسی کنین و به تایپ کردنتون ادامه بدین!!!
    البته توجه داشته باشین که این شکلک ها باید در گوشی طرف مقابل هم موجود باشه!

فعلا آخرین آپدیت واسه این گوشی v40.0.002 هست.ورژن گوشیتون رو میتونین با کد #0000#* چک کنین
    Last edited by Majid393; 13-12-2011 at 07:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون . نه من اون برنامه رو دیدم . میخوام همین حالت عادی گوشی رو داشته باشم . چنین برنامه ای نیست ؟
    در مورد اینترنت بگم که اینترنتم هیچ مشکلی نداره و همه ی برنامه هایی که با اینترنت سر و کار دارن درست کار می کنند .
    و اما شکلک ها ' خیلی بده ؛ فهمیدم چون زبان گوشی باید رو انگلیسی باشه و اگه زبان گوشی (نه زبان نوشتن) فارسی باشه نمیاد ,راهی نداره ?
    اینم بگم من گوشی رو از طریق gprs خود گوشی آپدیت کردم .
    Last edited by shadmehrshadow1; 13-12-2011 at 16:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض مشکل در بازگرداندن بک آپ پیامک ها

درود
    دوستان من از مسیج های گوشیم با ovi suit بک آپ گرفتم دوبار و sync هم کردم بعد گوشیم رو فلش کردم،حالا وقتی میخوام برشون گردونم text messeges رو ریستور نمیکنه و میزنه پیام های متنی برگردانده نشد!وقتی من بک آپ گرفتم خودش نوشت که 1125 مسیج با موفقیت بک اپگیری شد ولی الان نمیشه برگردوند!چیکار کنم؟خیلی واجبه!کمککککککک:(
    دوستان با برنامه NBU explorer میشه مسیج ها رو باز کرد همشون توی فایل بک آپ هستن اما چجوری بریزمشون روی گوشی؟گوشیم X6 هست
    Last edited by cesc.cesar; 13-12-2011 at 17:34.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

کسی نیست؟دوستان کسی نیست جواب بده؟

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

والا چه عرض کنم؟
    اگه به مسیج ها دسترسی داری کپی پیست کن....شوخی کردم
    خوب حتما موقع بک آپ گرفتن مشکل پیش اومده که الان برنمیگرده..اگه سینک کردی مسیج ها رو تو او وی..الان مونده دیگه
    دوباره سینک کن بر میگرده..
    یبار چک کن ببین تو او وی مسیج ها ت هست

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

توی او وی هست اما اگه سینک کنم پاک نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •