تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 316 از 966 اولاول ... 216266306312313314315316317318319320326366416816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,151 به 3,160 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

نتایج آزمون کارشناسی دانشگاه آزاد عصر شنبه و نتایج آزمون کارشناسی ارشد این روز دوشنبه روی سایت مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار می گیرد .

معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی سال89رشته های پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه آزاد ، عصر شنبه 13 شهریور از طریق سایت مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر داد .

مهردادفر تصریح کرد : قبول شدگان 20 تا 25 شهریور فرصت دارند با مراجعه به واحد های دانشگاهی پذیرفته شده نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از شركت 800 هزار داوطلب در این آزمون خبر داد و افزود :در نهایت بیش از 500 هزار نفر در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد پذیرفته شدند.

معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی همچنین زمان انتشار نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه را عصر دوشنبه 15 شهریور از طریق سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام كرد .

.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

چه جالب من شنبه صبح ساعت 12 باید دندان پزشک باشم!!
    میترسم نتایج رو چند ساعت زودتر بزارن ما جا بمونیم!

نه آزاد هیچ وقت زود تر نمیات . گفتن 4 ، راس ساعت 4 میات که به علت تراکم ترافیک باز نمیشه ! بنابراین باید 5 برید

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اعلام اسامی نفرات برتر کنکور دانشگاه آزاد
    مهرادفر معاون اجرائی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در مجموعه ریاضی و فنی مهندسی نفر اول: فریبرز صالحی مهندسی برق- الکترونیک تهران مرکزی، نفر دوم: اشکان اسمعیلی مهندسی برق - مخابرات تهران جنوب و نفر سوم: حسین مطلبی حسین آبادی فیزیک مهندسی- پلاسما علوم و تحقیقات اعلام شد.
    در مجموعه علوم تجربی، کشاورزی و دامپزشکی نفر اول: علی آزادی خواه، دامپزشکی- دکترای حرفه ای علوم و تحقیقات، نفر دوم: یلدا الهیان فر زیست شناسی سلولی و مولکولی- ژنتیک پزشکی تهران ونفر سوم: عاطفه رباب پور درخشان، رشته دامپزشکی - دکترای حرفه ای علوم و تحقیقات به عنوان سه نفر برتر معرفی شدند.
    درمجموعه 3 علوم انسانی نفر اول: تهمینه السادات مدنی حقوق نجف آباد نفر دوم: زهره تیموری حقوق تهران مرکزی و نفر سوم: نگین سادات مژگانی زبان و ادبیات فارسی تهران شمال معرفی شدند .
    درمجموعه 4 علوم انسانی زهرا قیومی بیدهندی روانشناسی بالینی پزشکی تهران، نفر دوم: الهه لطفعلی زاده مهرآبادی مدیریت بیمه تهران جنوب و نفر سوم:مریم محمدی علوم اقتصادی- اقتصاد صنعتی تهران مرکزی اعلام شد .
    در مجموعه علوم پزشکی دو نفر با توجه به نمره کل آنها به طور مشترک نفر اول شدند که اسامی آنها بدین شرح است مرضیه صادقی کوغری و پگاه خالو که هردو پزشکی- دکترای حرفه ای پزشکی تهران پذیرفته شدند و نفردوم: علی افشاری راد پزشکی- دکترای حرفه ای پزشکی تهران و نفر سوم: بیتا فراتی کاشانی پزشکی- دکتری حرفه ای پزشکی تهران به عنوان دونفر برتر بعدی این مجموعه انتخاب شدند.

5. 2 کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نه آزاد هیچ وقت زود تر نمیات . گفتن 4 ، راس ساعت 4 میات که به علت تراکم ترافیک باز نمیشه ! بنابراین باید 5 برید
    عجیبه!
    ولی من یادمه پارسال گفته بودن10 صبح
    من ساعت 12 شب روز قبلش نتیجمو دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!1

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پارسال گفتن 10 صبح من 7 صبح کارنامه رو گرفتم تاپکیش هم همون ساعت 7 صبح زده شد
    این آدرسشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم امسال باید از ساعت 12 منتظرش باشیم

داره خودمونی میشه LiLiyaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تـهــران - مــیردامـاد

پيش فرض

.................
    Last edited by LiLiyaan; 06-09-2010 at 11:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

کاش می شد الان بخوابم اون موقع پاشم
    من قبول نشم راحت ترم که زنده نباشم
    اتفاقا من دقيقا همين كارو ميكنم البته نه انقدر طولاني !! سريال فرار از زندان رو همون روز كنكور آزاد ميتونستم شروع كنم نگاه كنم ولي اين كار رو نكردم. برنامه ريزي كردم كه از 1 شهريور تا روز اعلام نتايج روزا از ساعت 7 صبح بخوابم 7 بعد از ظهر بيدار شم و از ساعت 9 بعد از ظهر فرار از زندان رو نگاه كنم تا 7 صبح ! اين طوري دو تا اتفاق ميافته يكيش اينه كه چون شما وقت براي فكر كردن نداريد استرسي هم نخواهيد داشت دوم اين كه روزا زودتر ميگذرن يعني شما از خواب پا ميشي ميبيني چيزي نمونده دو روز به تاريخ اضافه شه ! به اين ميگن انتخاب طبيعي ! اگه اين كارو نميكردم با توجه به اينكه خودمو ميشناسم روز اعلام نتايج قبل از اينكه سايت Azmoon.com بالا بياد من مرده بودم !
    ----------------------------------------------------------------------
    اقدامات لازم براي اينكه اولين كسي باشيد كه نتيجتون رو از سايت آزاد ميبينيد ! :

1) اينترنت به مقدار لازم ! اگه اينترنتون دايال آپ باشه يه كارت 10 ساعتي خريداري كنيد و اگه از اي دي اس ال استفاده ميكنيد مطمئن شويد كه اشتراكتون از شانس بدتون درست روز اعلام نتايج تموم نشه (براي من پارسال اين اتفاق افتاد )‌ !

2) جديد ترين نرم افزار موزيلا فايرفاكس ! + آخرين ورژن گوگل كروم ! ( گزينه اولمون بايدفايرفاكس باشه چون در ادامه خواهم گفت كه يك پلاگين با ارزش ميشه روش نصب كرد ! )

3) نصب پلاگين Reload Every از لينك زير براي فايرفاكس .
    کد:
    4) ايجاد دو تا Tab در فايرفاكس با لينك هاي زير :
    کد:
    کد:
    5) از روي پنل كشويي سمت راست دكمه Refresh در فايرفاكس يكي از گزينه ها رو به طور دلخواه انتخاب كنيد تا صفحه به طور خودكار هر 30 ثانيه يا هر 1 دقيقه يا ... يك بار Refresh بشه !

6) آماده كردن شماره داوطلبي و شماره پرونده و كد رهگيري و ... در يك فايل Txt و ذخيره آن در دسكتاپ براي دسترسي سريع و آسان !

7) دراز كشيدن كنار كامپيوتر و چشم دوختن به مانيتور براي ديدن آخرين تغييرات !

10. 2 کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اتفاقا من دقيقا همين كارو ميكنم البته نه انقدر طولاني !! سريال فرار از زندان رو همون روز كنكور آزاد ميتونستم شروع كنم نگاه كنم ولي اين كار رو نكردم. برنامه ريزي كردم كه از 1 شهريور تا روز اعلام نتايج روزا از ساعت 7 صبح بخوابم 7 بعد از ظهر بيدار شم و از ساعت 9 بعد از ظهر فرار از زندان رو نگاه كنم تا 7 صبح ! اين طوري دو تا اتفاق ميافته يكيش اينه كه چون شما وقت براي فكر كردن نداريد استرسي هم نخواهيد داشت دوم اين كه روزا زودتر ميگذرن يعني شما از خواب پا ميشي ميبيني چيزي نمونده دو روز به تاريخ اضافه شه ! به اين ميگن انتخاب طبيعي ! اگه اين كارو نميكردم با توجه به اينكه خودمو ميشناسم روز اعلام نتايج قبل از اينكه سايت Azmoon.com بالا بياد من مرده بودم !
    ----------------------------------------------------------------------
    اقدامات لازم براي اينكه اولين كسي باشيد كه نتيجتون رو از سايت آزاد ميبينيد ! :

1) اينترنت به مقدار لازم ! اگه اينترنتون دايال آپ باشه يه كارت 10 ساعتي خريداري كنيد و اگه از اي دي اس ال استفاده ميكنيد مطمئن شويد كه اشتراكتون از شانس بدتون درست روز اعلام نتايج تموم نشه (براي من پارسال اين اتفاق افتاد )‌ !

2) جديد ترين نرم افزار موزيلا فايرفاكس ! + آخرين ورژن گوگل كروم ! ( گزينه اولمون بايدفايرفاكس باشه چون در ادامه خواهم گفت كه يك پلاگين با ارزش ميشه روش نصب كرد ! )

3) نصب پلاگين Reload Every از لينك زير براي فايرفاكس .
    کد:
    4) ايجاد دو تا Tab در فايرفاكس با لينك هاي زير :
    کد:
    کد:
    5) از روي پنل كشويي سمت راست دكمه Refresh در فايرفاكس يكي از گزينه ها رو به طور دلخواه انتخاب كنيد تا صفحه به طور خودكار هر 30 ثانيه يا هر 1 دقيقه يا ... يك بار Refresh بشه !

6) آماده كردن شماره داوطلبي و شماره پرونده و كد رهگيري و ... در يك فايل Txt و ذخيره آن در دسكتاپ براي دسترسي سريع و آسان !

7) دراز كشيدن كنار كامپيوتر و چشم دوختن به مانيتور براي ديدن آخرين تغييرات !
    داخل پرانتز این انتخاب طبیعی ربطی به انتخاب طبیعی داروین نداره

12. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

آقا از این کارا نکنید سایت داون میشه

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا احتمال داره جمعه شب بیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •