این گاج داره به همه جای زندگیمون رسوخ میکنه:
کتاب،کلاس،آزمون،مدادآزمون ،شکلات آزمون،دفتر برنامه ریزی و تست،لیوان و تیشرت،لپ تاپو...
تورو خدا برا این سوالم تو 2 پست بالاتر راهنماییم کنین![]()
این گاج داره به همه جای زندگیمون رسوخ میکنه:
کتاب،کلاس،آزمون،مدادآزمون ،شکلات آزمون،دفتر برنامه ریزی و تست،لیوان و تیشرت،لپ تاپو...
تورو خدا برا این سوالم تو 2 پست بالاتر راهنماییم کنین![]()
بچه ها واسه شما کلیک تشکر هست یا نه؟ یا فقط واسه من قطع شده؟
دوستان من از کجا میتونم رتبه های مورد نیاز برای قبولی در رشته های دانشگاه دولتی ر و گیر بیارم؟
تو سایت گزینه دو چند تا کارنامه هست ولی کافی نیست.
همچینین برای دانشگاه آزاد ترازهای مورد نیاز برای قبولی رو از کجا گیر بیارم؟
مخصوصا دانشگاه آزاد که خیلی مهمه و باید بدونی چه ترازی نیاز داری
آِا جایی هست یا کتابی و یا دفترچه ای که این اطلاعات رو داشته باشه و از کجا میتونم تهیه کنم؟
سلام دوستان
پرستاری دانشگاه تهران چه رتبه ای می خواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه های سال قبل یه آرشیو عالی برای 89 ایها ایجاد کردند
این رتبه ها و رشته های بچه های سال قبل توی ازمون سراسری :
اینم ترازها و رشته های بچه های سال قبل توی ازاد ( البته بحث متفرقه توی این تاپیک زیاده اما 20-30 تا کارنامه هست )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینو بگم که الان خیلی زوده که ذهن خودتون رو مشغول رتبه ی سال بعد کنید و حالا فعلا فقط باید هدفتون این باشه که بهترین رتبه ی ممکن رو بیاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نوشته شده توسط azimzade [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها.امروز میخوام یه چیزی بذارم که از خنده بمیرین
آخه کی میاد اینو تنش کنه؟
حتما 2 روز دیگه چادر و مانتوشم میاد
------------------------------------------------------------
یه سوالم دارم.من امسال یه معلم حسابان داریم(احمد علی دارایی) که به گفته خودش تو تهران معلم بوده.همچین یه ذره بالاتر از سطح کتابم درس میده.من میخوام سر کلاسش خیلی فعالتر از اینی باشم که هستم.خب شما میتونین کمکم کنین که از چه کتابی برای سر کلاس پیش خونی کنم.کلاسمون خیلی سطح دانش آموزاش بالاس.این بچه خرخونای نامردهم نمیگن که چیکار میکنن که انقد سر کلاس کولاکن.فقط امیدم به شماست که کمکم کنین
ليوانش باحاله ! روزي يه عنصر حفظ كني خوبه !ولي براي حسابان من كتاب زياد شاخي رو تو بازر نديدم ! خودم قبلا كتاب سبز كانون داشتم كه سطحش و نكاتش نسبتا بالا بود و اگه تست هم ميخواي فكر كنم ده استاد هم خوب باشه !
من که دارم!!!!
میگم این برنامه گزینه جوان واسه درس معارفشو نگاه کردین؟؟؟
این دبیرش خیلی خوب توضیح میده خوش به حال شاگرداش
منم الان دارم ولی قبل از ظهر قطع بود![]()
در مورد سوال اولت بگم که ادم هر درسی رو که خونده باشه چه الان چه پارسال اون درس توی ذهنش هست و شما میتونی به جایی که دوباره اون درس رو از اول بخونی بشینی اول تست بزنی با این کارت اولا میبینی چی یادت مونده و ثانیا اون مطالبی که فراموش کردی رو با اشتیاق میخونی
در مورد سوال دوم اینکه اصلا سخت تر شدن یا اسونتر شدن سوالها نباید ملاک کارتون باشه چون اگه سخت باشه برای همه سخته و اگه اسون باشه برای همه اسونه پس به جای این فکرها بشینین درستونو بخونین تا نتیجه ای هم ردیف با تلاشتون بگیرین
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)