سلام.من این بازیو قبلا تا حدود 30 درصد رفته بودم بعد ویندوز عوض کردم ولی سیو ها رو کپی کردم.اما الان که بازی رو نصب کردم و سیو ها رو در محلش کپی کردم بازی از اول میاد.به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام.من این بازیو قبلا تا حدود 30 درصد رفته بودم بعد ویندوز عوض کردم ولی سیو ها رو کپی کردم.اما الان که بازی رو نصب کردم و سیو ها رو در محلش کپی کردم بازی از اول میاد.به نظر شما مشکل از چیه؟
سلام من دوتا مشکل بزرگ دارم:
۱- هربار که بازی رو نصب می کنم بازی فقط تا زمانی کار می کنه که کامپیوتر روشن باهش ( ریستارت کنم باز هم کار می کنه ) ولی وقتی یکبار کامپیوتر خاموش و روشن بشه دیگه بازی کار نمی کنه هیچ پیغامی هم نمی ده فقط لوگوی اول بازی میاد و میره . چیکار باید بکنم ؟ مشکل از چیه؟
۲- فایل های سیو بازی کجا ذخیره میشه؟ تو فولدر document & setting که نبود ...
سلام
عزیز من کرک جدیدم نصب کردم اما بازم نشد
این اخطار تو عکسو میده و بازهم سریال می خواد
چکار کنم
![]()
1-قبلا برای من هم همین طوری بود ولی ویندوز عوض کردم درست شد
2-داخل درایو ویندوز Documents and Settings بعد برو داخل اون فولدری که اسم کامپیوتر هست() یعنی غیر از all users مثلا برای من میلاد.بعد فایل ها رو از حالت هیدن در بیار بعد local setting بعدApplication Data
اون فایل چی هست....؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما باید فولدر xlive را هم بک آب میگرفتی که این کار رو نکردی.
ولی مهم نیست فایل زیر رو دانلود کن و طبق اون سیوهاتو درست کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظور از لوگوی اول بازی چیه یعنی میره داخل بازی بعد میپره بیرون......؟؟؟؟
مشخصات سیستمت رو بزار.
مسیر سیوها :
H:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
و
H:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLiveعکس باز نمیشه یک جای دیگه آپ کن.
شماره اروری که میده چنده....؟؟؟
منظورم همون عکس آبی رنگیه که قبل از خود بازی میاد و روش نوشته ۱۹۱۱ . من ویندوز هم عوض کردم ولی باز همون مشکل رو دارم .
مشخصات سیستمم:
CPU: amd 4 core 2 dual
Memory : 2
VGA : Gforce 9500 512
فکر نمی کنم سیستمم خیلی ضعیف باشه . وگرنه اصلا بازی نمی یومد. برای من میاد و بدون مشکل بازی هم می کنم ولی تا زمانی که سیستممو خاموش و روشن نکنم ...
خوب شما از کرک رازور استفاده میکنی.
اگر پچی دانلود کردی باید از کرک فدور استفاده کنی.
این کرک رو امتحان کن ببین درست میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویندوز من vista pack 2 است وقتی وارد بازی می شود یعنی حتی نا bechmarck هم انجام میده ولی وقتی می خواهد خود بازی لود کنه windos ارور stop worked می زنه بنظر اساتید مشکل از کجاست یا لپ تابم نمیکشه؟ مدل لپ تاب dv6 1125 ممنون
توی پست اول نوشته تنظیمات برای سیستم قوی
http://www.box.net/shared/l0ipr34kon
سلام
من ایجاد کننده ی این تاپیک هستم . اگر هر یک از دوستانی که در زمینه ی پک کردن و ایجاد اینستالر ها تجربه ای داره و یا میتونه توی منابع و ... کمکم کنه به من پی ام بده ! اگه خدا بخواد میخوام یک اینستالر ایجاد کنم تا همه مشکلات رو با نصبش حل کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)