یه برنامه تو dvd آخر اسمش steam هست اونو نصب کن.
یه برنامه تو dvd آخر اسمش steam هست اونو نصب کن.
من چطوری موس رو درست کنم موس پایین میاری نشانه میره بالا ؛ بالا میاری نشونه میره پایین؟؟؟
تو قسمت کنترل مربوط به ماوس یه چیز بود اسمش یادم رفته تیک اونو بردار درست میشه
آقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
اتفاقی نمیافته اگه دوباره بری تو اتاق آدما برمی گردن
برو تو سالن بعدی یه ادم هست شبیه ادم فضای هیچ رقمه کشته نمیشه پدرت در میاد تا باهاش بجنگیآقا امروز یه چیزی کشفیدم تو مرحله ی موزه البته خب شاید خیلی ها قبلا فهمیدن و اینجا هم گفتن ولی چون مطمئین نیستم میگم:
تو سالن های 1و 3 که آدم ها هستن جلوی هر کدوم از پیشخوانها ( که چند تا صندلی و کامپیوتر چیدن ) یه دکمه هست که اگه F رو روش بزنین تموم افراد اون سالن می ریزن سرت و به رگبارت می بندن . من پوست خودمو کندم تا تونستم فقط تو یه سالن 4-5 نفرو بکشم خیلی فاجعه سخته . حالا نمی دونم کسی تونسته همرو بکشه یا نه . اگه کسی کشته چه اتفاقی می افته ؟
درسته من با آرپیجی هم زدم نمرد نمیدونم فکر کنم عمرا نمیمیره.دی:
باید انزی هسته ای 20 درصد غنی کنیم تا بشه کشتش![]()
چرا تو قسمت multiplayer میشه تو صفحات قبل دوستان توضیح دادن
اسمش invert mouse هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)