مصطفی جون واقعا دین و زندگی همگامان یه چیز دیگست دمت گرمخیلی خوب کارکرده مخصوصا نموداراش که عالیه تستهاش هم که خیلی خوبه الان به این حرفت رسیدم که گفتی وقت گذاشتن روی گاج وقت تلف کردنه ای کاش همون یک ماه پیش حرفتو گوش میدادم و میرفتم همگامان میگرفتم
منم سعی میکنم دیگه فقط جمعه ها بیام با اینکه دوری از شما خیلی سختهولی خدایی وقتی آدم میشینه پای کامپیوتر حس درس خوندن از دست میده
فعلا خدانگهدار...![]()

دو جلد اموزش حسابان عباس امیدوار رو تقریبآ همه ی کتاب فروشی ها دارند فرقی هم نمی کنه چاپ امسال باشه یا پارسال چون هیچ تغییری نکرده و تمام تست هاشم تالیفیه.راستی من امکان داره دیگه پستی ندم چون می خوام دور اینترنت رو خط بکشم(برای قبولی تو کنکور باید خودتو محدود کنی
)برای رمبو جان و سایر دوستان که از اطلاعاتشون استفاده کردم ارزوی موفقیت می کنم..gif)
.gif)
خیلی خوب کارکرده مخصوصا نموداراش که عالیه تستهاش هم که خیلی خوبه الان به این حرفت رسیدم که گفتی وقت گذاشتن روی گاج وقت تلف کردنه ای کاش همون یک ماه پیش حرفتو گوش میدادم و میرفتم همگامان میگرفتم
جواب بصورت نقل قول

) به نظرتون از ترم 2 به بعد بايد چي جوري بخونم ؟ چه كتابايي پيشنهاد ميدين ؟
كم خوندم يعني فقط يذره آرايه هاي ادبي و يه ذره هم از قرابت معنايي دكتر سبطي و اينور اونور! به نظرتون از اين به بعد ادبيات رو با چه كتابايي بخونم ؟ ( كتاب درسي فايده اي داره ؟
)