واسه من اصلا وقتي مي كليكم سرش اجرا نميشه ارور هم نميده
واسه من اصلا وقتي مي كليكم سرش اجرا نميشه ارور هم نميده
اين فايل را دانلود كردم
ولي باز نميشه و ارور ميده
لطفا بررسي شود
دوست عزيز شما فقط ميپرسين واصلا به سوالات جواب نميدين
اولا كارت شما آنبورد هست يا غير آنبورد ؟
دوما هر كدوم كه باشه درايور كارت گرافيك خودت را آپديت كن
onboard نيست ....
GeForce 7200 FX هست....
البته فکر کنم دوستمون منظورش از 5 دقیقه این بوده که تایم بازی رو رو 5دقیقه گذاشته (تازه رو حالت نرمال بوده) . من باعکس که می گین ساخته گی هستش کاری ندارم ولی pes در کل یه رمز هایی داره که راحت میشه گل زد من خودم تو pes6 روی top player اینقدر خوره شده بودم (روزی 7 تا 8 ساعت شاید بیشتر بازی میکردم) که تو یدونه بازی 13 بر صفر یه تیم که یادم نیس ولی جزو درجه یک بود بردم همه رو هم با رونالدینهو زدم (زمان بازی هم 10 دقیقه ای بود). تزه حالت نرمال با top player زمین تا اسمان فاصله داره من پیشنهاد میکنم همه با top player بازی کننحتی اگر ببازن که مطمنا برای کسانی که تجربه ی زیادی ندارن و قلق بازی رو نمی دونن یک امر عادیه.
در کل میخوام بگم که مهم این نیست که به کامپیوتر چند تا بزنی مهم اینه که با یه نفر دیگه چطوری بازی کنی چون یک ادم با کامپیوتر خیلی فرق داره میشه به راحتی حرکات کامپیوتر رو حدس زد ولی هوش انسان یک حالت دیگه داره.
ولی این رو هم بدونین که تنها غیر ممکن غیر ممکن میباشد اگر من یا بقیه ی دوستان هم با این حالت که دوستمون گفته بازی کنیم از بازی لذت نمی بریم ولی ممکن است بیشتر هم گل بزنم. این نظر من بود.![]()
فک کنم با این حل بشه چون خیلی از بچه ها اینو دانلود کردن و ذارن بازی می کنن تازه خوبیش اینه که ورژن 1.1 هم هستش
کد:
http://rapidshare.com/files/156824924/pes2009.exe
کد:
http://files.--------------/Crack+%20pes%202009%20rar%20/;%2012140523;%20/%20fileinfo.html
جای خط تیره f i l e f r o n t
بچه ها با کارت گرافیگ 6200 با گرافیک پایین میشه بازی کرد . رمم هم 1 گیگه
بالاخره بازي كردم....
خيلي مضخرف شده بود...
عين fifa در اوردن...
فقط pes6....
من با اینکه بازی نکردم ولی حرفتون رو قبول ندارم
می خواستم بدونم توی becom legend گزینه auto move جیکار میکنه من روی yes گذاشتم؟
من هرچی به تماشاچیه نگاه کردم نتونستم بفهمم که 2 بعدین یا 3 بعدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)