خودم هم تست کردم دیدم نشد گفتم شاید اشکال از کوشی خودم باشه
چون من اینهارو از سایت روسی میگیرم روسها که میگفتن رو p990 هم کار میکنه ازش تعریف کرده بودن![]()
خودم هم تست کردم دیدم نشد گفتم شاید اشکال از کوشی خودم باشه
چون من اینهارو از سایت روسی میگیرم روسها که میگفتن رو p990 هم کار میکنه ازش تعریف کرده بودن![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرکدوم از اینها رو که خواستین در آدرس : C/shared/kastorکپی کنید
راستی این برای واکمن 3 هستش
Last edited by mohammad-p990i; 31-03-2009 at 02:10.
بچه ها من g900 دارم ولي تو قسمت پلير نميتونم راحت كار كنم
مثلا وقتي ميخام محتويات يك پوشه از مموري را اجرا كنم نمي دونم چجوري بايد اين كارو انجام بدم
اگه ممكنه راهنمايي كنيد .
این پلیر زبونش روسیه آدم هیچی نمیفهمه فقط visualisation بدرد میخوره
آقا لطفا هکهایی که تست شده رو بزارید چون هک یکم قضیه ش مهمه ... یهو میزنیم گوشی رو میترکونیم
آقا از زحمات تقدیر میکنم خیلی خوبه ولی یک چند وقتی بود میامدم و فقط پست 2 رو میدیدم و مشاهده میکردم که هیچ هکی نیامده با خودم میگفتم حتما هکی نیامده بعد میبینم تو صفحات تایپیک پر از هک های جالب است خواهشمندم پست دو را آپدیت کنید و به اون جمله آخر پست 2 که نوشته هر روز آپدیت میشه عمل کنید ممنونم
آقاكسي نميدونه چجوري بايد با اين نرم افزار مزخرف كار كرد ؟
براي پخش آهنگ ها از پوشه هاي مموري بهتره برنامه LCG juke Box رو نصب كني كه كار با اون هم خيلي راحته
با power mp3 هم ميشه كار كرد
بقيه رو ولش![]()
سلام آقایون خانوما یا خانومها
هک فوغ العاده ای هست رو p990 عالی کار کرد گوشام هنوز داره صوت می کشه
رو p1 جواب نداد گوشیم تند تند ریست میشه و بالا نمیاد![]()
اگه دسترسي به اينترنت داري آپديت كن و اگر نداري چند صفحه قبل توضيح دادند كه چيكار كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)